חתונה בפרק ב

הגדר "גדול"

הכי פשוט זה להזמין את כל מי שאתם רוצים לראות בחתונה, לספור אותם ואז להחליט אם זה נופל בקטגוריה של "גדול" או "קטן" למה להגביל?

ד ו ל ה

New member
../images/Emo12.gif משפשפת עיניים... ../images/Emo13.gif

ואני הבנתי בכלל "גדול או קטן" במובן של משמעות הארוע עבורינו...

ערסlight

New member
ציוניוני הדרך

דווקא מעניין. אנשים חיים בד"כ בשגרה. ארועים הם מראי מקום. אלה הסימנים שמהם נבנית ההיסטוריה החוויתית האישית והמשפחתית. הארוע עצמו ככל ש"נחשב" יותר בהיררכיה של הארועים... יקבל הדגשה יחסית בהתאם. ככל שהחיים משמימים יותר... יותר דברים יזכו להיות "ארועים" המשמעות עצמה היא גם עניין תרבותי וגם עניין אישי במובן של החצנה וגם מראה טובה למעמדו של הפרט בחברה בה הוא נמצא. ככל שהתרבות יותר פלורליסטית ומאפשרת מגוון של אפשרויות... הצד האישי הופך לדומיננטי יותר. ואז... כמו בחיים. אלה שהולכים בתלם... יצמדו לסטנדרט. ישתדלו "לצאת בכבוד" . המוחצנים... ידפקו הפקה. [להיות עני ומוחצן זו מלכודת... אלוהים ישמור]. המופנמים [והאמיצים יותר] יחגגו בקטן [בלי קשר לכסף] המיוחדים... יעשו משהו שעוד לא היה. [כולל לא לעשות בכלל] וכל אחד יכול למצא את עצמו בסולם הזה.

מבחינה

ריגשית..זה ענק מבחינת גדול\קטן זה לפי גודל המשפחה אבל אתה בטוח???

שירלי6

New member
אירוע ענקקקקק!!!

לגבי כמות החוגגים..אני אבחר בילדים, משפחה קרובה וקומץ חברים. מזל- טוב!

יערית

New member
אירוע

שמתאים לבני הזוג-ז"א החלטה של שניהם/שניכם,זה אירוע שונה כ"כ באופיו, צביונו והיקפו,לפעמים רק הטקס עצמו מספיק לפעמים גם על זה מדלגים, לפעמים יוצאים בתרועות וצהלולים ולפעמים רק בחיק המשפחה על הדשא. העיקר-שסוף סוף סוף סוף אם כבר הולכים על חתונה שזה יהיה מקמום האמיתי עם הדבר האמיתי!

גנטי

New member
את בטח תתפלאי

עם האישה הזו הייתי במקומות מאוד גבוהים אבל גם בנמוכים מאוד! ולמרות כל שעברנו לא נפרדנו ברצינות התנתקנו פה ושם אפילו די הרבה אבל יודע שהיא האחת יודע שעוד יבואו מקומות נמוכים אבל יודע גם שנגיע למקומות הכי גבוהים יחד כי היא האחת

מכיר../images/Emo8.gif

אותה... קורים אותה "ניאו "...??

יערית

New member
למה שאני אתפלא?

מאחלת לכם רק אושר-גם שלא מכירה אתכם ,מאחלת לכל אחד ואחת רק אושר . ממקומות נמוכים לפעמים צומחים מחוזקים יותר ולפעמים מכירים עוד יותר מקומות נמוכים

תקוות גדולות

זה הכי חשוב. העטיפה הנוצצת באמת שלא חשובה,העיקר התוכן!לדעתי. שיהיה במזל טוב!

למעלה