חתונה באנגליה

morgansweet

New member
חתונה באנגליה

שלום רב,יש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי כל עזרה תתקבל בברכה אני ובעלי גרים באנגליה בעלי מחזיק בדרכון אנגלי ופולני ולי יש דרכון ישראלי בלבד והייתי מעוניינת לדעת לאחר כמה זמן אני אוכל להיות חוקית ואזרחית לכל דבר או לפחות לעבוד וללמוד כמו אזרח לכל דבר?? תודה

tevel389

New member
תשובה

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/eligibility/naturalisation/spouseorcivilpartnerofcitizen/ יותר ברור מזה אין. אין לי תשובה ללימודים, אבל בשביל לקבל את אותן הטבות בלימודים שמקבלים אזרחים תושבים, יש סיבה שאני אומר תושבים ולא אזרחים בריטים מכוון שגם אזרח בריטי צריך לחיות במדינה במשך 3 שנים בשביל להיות זכאי להטבות הללו. אבל ההטבות הן, עלות הקורס תהיה 3500 פאונד, וההלוואות שתושבים מקבלים הן מאוד נוחות. נותנים לך את ההלוואה ואומרים לך אל תשלמי עכשיו תשלמי ברגע שסיימת את הקורס, במידה ואת לא מרוויחה יותר מ15 אלף פאונד בשנה אין צורך שתשלמי אפילו פני. זה בגדול, אבל יש צורך שתגורי שם 3 שנים לפני שאתה ניגשת לקורס או משהו בסגנון. מניח שחברי הפורום יכולים להרחיב יותר בעניין הזה.

Dot Cotton

New member
הכל תלוי איזה ויזה יש לך עכשיו ואיפה התחתנת

אם התחתנתם ואת עדיין על ויזת תייר תצאי מאנגליה תלכי לקונסוליה בת"א ותגישי בקשה לאיחוד עם בעלך. את תקבלי ויזה לשנתיים שנקראת את ה identify leave to remaini ואז תוכלי לעבוד אולקבל NHS בל לא יהיה לך הנחות בלימודים ולא תקבלי קצבאות שנה אחרי שהויזה הזו נגמרת את יכולה להגיש בקשה לאזרחות

morgansweet

New member
indefenet visa

הינני מעונינת לדעת לאחר כמה זמן אוכל להגיש בקשה לתושבות קבע באנגליה? הודה לכל עזרה

Dot Cotton

New member
Indefinite Leave to Remain

אם את מתכוונת שיש לך את הויזה הזו את כבר תושבת קבע בשביל דרכון תצטרכי לחכות שנה נוספת מאז שהוצאת את הויזה

למעלה