חתונה באמסטרדם

Flinder

New member
חתונה באמסטרדם

אהלן שוב... אני נעזרת בכם הרבה לאחרונה... אז מבקשת עוד פעם עצות מהאמסטרדמים שבכם.. אני ישראלית ובן זוגי הולנדי. גרים בארץ. בשעה טובה החלטנו להתחתן וכמובן נעשה את זה בהולנד (הרי בארץ אי אפשר.) חשבנו על אמסטרדם מהרבה מאד סיבות ועכשיו אנחנו מחפשים את כל האפשרויות שם והפרוצדורה גם לא פשוטה לגמרי (צריך שמשטרת ההגירה "תאשר אותי" והוא צריך להגיש בקשת חתונה בעירייה שלו וכיוצ"ב...) בכל אופן - יש משהו אחד שכמובן חשוב מאוד לכלה ואת זה אני לא יכולה לחפש סתם ככה באינטרנט כי נחוצות המלצות. סלון כלות. אני מניחה שאת השמלה אבחר ואקנה בארץ ואביא אותה איתי (מדידות, תיקונים וכו שאי אפשר שלא לעשות ובטח שלא יומיים לפני כשנגיע לשם). אז סלון כלות שעושה איפור ושיער. ועוד בשבת. כי יום החתונה יוצא שבת. מישהו מכיר? משהו מומלץ כמובן. ואם אפשר באיזור מרכז העיר. תודה!

yaelli10

New member
היי ומזל טוב !!!!!

אמנם חלפו עברו איזה שמונה שנים מאז אבל אשמח להיות לך לעזר. בהולנד המצב הוא שונה. אין כאן סלון כלות בו הכלה מבלה את יומה בפנים שורפי שיער ופינוקים אחרים. אני הלכתי לספר שלי, הייתי שם בערך כשעתיים ויצאתי עם תסרוקת לכלה. איפרה אותי חברה מאוד טובה שלי שגם היתה העדה. אגב התחתנו במקום מקסים סמוך לוונדל פארק. לגבי שמלה - בארץ זו תעשייה אחת גדולה לכן גם המחירים הם בהתאם. אני קניתי שמלה ברחוב פושטי באמסטרדם. היא היתה פשוטה לבנה ויפה שעברה כמה שיפצורים ובכל זאת המחיר היה בהרבה יותר נמוך מהארץ.

מלפפiן

New member
מזל טוב, אני יכולה לתת לך המלצה

לסלון Pierot שיש לו כמה סניפים, אחד מהם באמסטרדם. בעל הרשת הוא איזה ספר מפורסם שיש לו גם תכנית מייק אובר בטלויזיה. חברה שלי עשתה אצלהם שיער ואיפור לחתונה בסניף בהארלם והיתה מאד מרוצה, הם לא רק טובים, אלא גם מאד מאד נחמדים, והייתי איתה בזמנו בהרבה סלוני כלות כדי לגלות כמה טיפוסים אנטיפטים עובדים בסלונים האלה. בכל מקרה הנה הקישור לאתר שלהם עם אינפורמציה על כלות בפרט.

למעלה