חתונה אחרת

stm76

New member
חתונה אחרת

יש לי שאלה שתשמע קצת טיפשית אבל מטרידה אותי מאוד. אני עומדת בפני חתונה בפעם השניה ( אני גרושה כשנתיים בת 28). כבר בחתונה הראשונה שנאתי את כל עניין ההכנות -אבל הלכתי עם זה ועשיתי חתונה "סטנדרטית" עם די ג'יי, צלם ובערך 500 איש. בן זוגי הנוכחי הוא רווק ואני יודעת ש"מגיע" לו לעשות את החתונה כמו כולם. אני פשוט לא יכולה לחשוב על עצמי שוב בכל ההכנות האלה ... האם מישהו מכיר או התחתן בדרך אחרת??? כמובן שהחתונה מבחינתי תהיה מצומצמת וסולידית מאוד הפעם.

אז ככה

קודם כך - שיהיה במזל טוב ובהצלחה. אם רק ההכנות הן הבעיה - אל תשתתפי בהם. שיחליט מה שהוא רוצה. תבחרי רק את השמלה שלך. תהיי המלכה ע-ד ה-ס-ו-ף. רק תסבירי לו את הסיבות כדי יבין וגם יכבד. אם הפורמט של החתונה הוא הבעיה - או שתתעלמי (אם זה לא קריטי) או שתחפשו ביחד רעיון שמוצא חן בעיני שניכם. בעיני, טקס החתונה הוא הצגה, חתן-כלה הם השחקנים. וככל שרוצים יותר מתנות, ככה יגדל מספר ההזמנות בדפוס.

nando

New member
מקצבים ושאר ירקות.

אהלן STM. מזל טוב ! מקווה עבורך שהפרק הזה יהיה האחרון במובן של זוגיות. שיהיה טוב ומבטיח כמו שהוא נראה. שניכם עשיתם כברת דרך ארוכה (כך אני מקווה) עד שהחלטם על הפרק הזה. מתוך תהליך של הכרות הבנה התחשבות ואהבה הדדית. היום הזה שבו אתם להנשא, שייך לך באותה מידה שהוא שייך לו. ולכן, בדומה להרבה מן ההחלטות האחרות שאתם עתידים לטול יחד, יהיה צורך למצוא את דרך המשי, את דרך הפשרה. שכן אחרת, אחד מכם ירגיש מקופח, מבוטל ומהר מאד מתוסכל. אני מקווה מאד בשבילך שהדילמה שלך לא מהווה סימפטום לתופעה נרחבת. תחשבי רגע בינך לבין עצמך. התשובות הן עבורך בלבד. אם בשלב כזה של הזוגיות שלכם, במאורע שמציין את התאחדותכם את מוכנה לוותר, את מתלבטת כל כך, האם זה לא אומר דרשני. אני מקווה שלא. הכותרת שנתתי היא כאמור, "מקצבים ושאר ירקות". כי בעצם דברתי על הסינכרון, על שאלת ההתאמה הממשית ועוד כל מני דברים אחרים. והשאלה שלך היא ממש לא טפשית. קיימות דרכים חלופיות להנשא. כשמאפייני טכס החתונה , היא בחירה שלכם עצמכם ולא תלויה בהשפעות חצוניות לכם כמו הורים, אזי ארוע שמסמל את כינון האנטימיות שלכם באופן פורמלי, חייב שיהיה בו איזון המשקף המקצבים שלכם באשר ליחסכים לסביבה. הלא בסופו של דבר תמיד תהיו מוקפים ולא תהיו בתוך בועה.

Rim9

New member
חתונה מאורגנת

למרות שאני חושבת שהתהליך של הכנת החתונה מלמד מאד על היכולת של בני זוג לעמוד יחדיו במשברים, (ואולי אף מחזק...), יש אפשרות לשכור את שירותיהם של מארגני חתונות. אתם אומרים מה, בכמה ומתי והם עושים את שאר העבודה. לך ישאר רק למדוד השמלה וההכנות ביום הגדול שאפשר לעשות בבית עם מאפרת, ספרית וכו' שיגיעו עד אליך הביתה ורצוי כמה שיותר קרוב למועד החופה כדי שלא תתעייפי יותר מדי. יש תחושה שהתעריף של מארגני החתונות גבוה, אבל אם תקחי בחשבון את כל הטרטור ואובדן ימי העבודה - לדעתי זה משתלם. והכי חשוב - המון מזלים טובים

רים לדעתי ...

תזרמי גם עם מה שהוא רוצה ואיך הוא רוצה את זה מה זה משנה לך ...את התחתנת כבר פעם הוא לא... אז תני לו את הכיף...ותהני מזה גם את... אם לא אהבה אז מי אנחנו...?? נתי.

למעלה