חתום בנשיקה

try me1

New member
חתום בנשיקה

כמה שאלות- יהיה נחמד לשמוע מה אתם עושים. אחרי דייט עם בחורה בבית קפה/פאב כולשהו - לאן לוקחים אותה? לחוף הים לשתות יין לטייל באיזה פארק מסיע אותה הביתה אחר ואח"כ- כשנגמר הדייט וצריך להפרד. איך אתם מנשקים את הבחורה מבקשים רשות אומרי משהו בסנגון היה לי מאוד כיף הערב, מניחים יד על הלחי של הבחורה ומנשקים פשוט מקרבים את הראש אחר אני יודע שזה תלוי סיטואציה וזה א מדע מדויק סתם מעניין אותי לשמוע מכם

תלוי מי מה מו

לפעמים זה כיף ללכת להסתובב בפארק ואם לא קר מדי אז על החוף (מאד רומנטי
) ולפעמים פשוט בא לך לנסוע כבר הביתה - לבד
לגבי הנשיקה אני אספר לך סיפור: יצאתי פעם עם מישהו הכי חננה בעולם
כל דבר שאל אותי אם אפשר: שהגיע החשבון בבית קפה - שאל אותי אפשר להזמין אותך?
זה מאד הביך אותי כי גם ככה אני לא אוהבת את הסיטואציה הזו שהגענו לפארק להסתובב - שאל אותי אם אפשר לתת לי יד?
מה אנחנו בכיתה ב'???? והכי נורא היה שהגענו אליי הביתה ושניה לפני שירדתי מהאוטו הוא שואל אותי - אפשר לתת לך נשיקת לילה טוב???
נו באמת
לא שזו היתה כזו נשיקה מהסרטים כולה נשיקה קטנה על השפתיים אבל כל השאלה הזו שלפני מוציאה את החשק וכל הרגע נהרס
אין כמו לבוא בספונטניות ופשוט לשלוק את שפתיה
שיהיה בהצלחה

אז ככה:

בד"כ בדייטים הראשונים לרוב הכי מתאים פשוט לחזור הבייתה אחרי זה כי ללכת לטייל בים או בפארק נראה לי קצת יותר מדי בשביל פגישות ראשונות. אני חושבת שזה יכול להתאים יותר אחרי זה כשכבר רואים יותר רצינות אחד כלפי השנייה כך שהרבה יותר מתאים כבר להשקיע קצת מעבר לדייט בבית קפה ואולי באמת ללכת לטייל איפושהו. לגבי סיום הדייט בנשיקה- אני מעדיפה בפגישות ראשונות שלא לסיים בנשיקה כי אז זה מרגיש לי שההתקדמות קצת יותר מדי מהירה. אפשר מקסימום לסיים עם נשיקה על הלחי ככה בקטנה.

flutter girl

New member
לבקש רשות זה די מוזר...

אבל יש בחורות שיקחו קשה אם פשוט תנסה לנשק אותן. האמת שאתה צריך לראות איך זה זורם, אם היא מעוניינת. לא תמיד חייבים להתנשק בפגישה הראשונה, אפשר לחכות עם זה. למרות שיש גם בנות שיעלבו אם לא תנשק אותן.
נשים זה עם מסובך. קטע של להרגיש מה קורה ולזרום עם ההרגשה.

omni4

New member
זה נורא אישי

יש כאלו שאוהבים לטייל אחרי הדייט, גם תלוי איפה הדייט. למשל לפני חודש הייתה לי פגישה (ראשונה) עם מישהי, טיילנו על המרינה בהרצליה ואז, ממש כמו בסרטים החזקתי לה את היד, לא בכח, אלא בעדינות והיא זרמה איתי בעניין, (של הידיים). אז זה רק מראה שזה עניין של סיטואציה.

רועי21רג

New member
תלוי בבנאדם

פשוט תזרום , זה לא ראיון עבודה במשרד עורכי דין שאתה צריך לחשב כל צעד וצעד.

b0redavid

New member
אחרי דייט אני בד"כ לוקח אותה למקלחת...

מנקה טוב את כל החורים, מוריד את האוויר ומאחסן מתחת למיטה.

../images/Emo96.gif../images/Emo25.gifתגובת היועץ..../images/Emo69.gif.

שוב ,זה מאוד תלוי . תלוי מה קורה באותו בית הקפה . תלוי מה אתה תופס שהיא משדרת. לפי הנושא היית רוצה ללוות אותה הביתה , ולחתום בנשיקה. זה מאוד תלוי באופי שלך עכשיו , בהווה ובעבר (ובעתיד?) אפשר לטייל אחרי הבית קפה \ פאב . בהחלט אפשרי . צריך קצת לדבר . הפרידות הזמניות הללו , באמת מאוד קשות :)

CajU9

New member
אח שלו! זה לא הולךךך ככה!

תעשה את הכל מעניין, מרגש, לא צפוי- הכי כיף! פשוט צריך להנות, להיות עצמך. קח דוגמא נגמר הערב, לווה אותה לדלת וברגע שאתם מגיעים תחליף מיד אחת לשתיים ותעמוד מולה- כמו בסלסה. תגיד לה שהיה כיף, לילה טוב, מבט בעיניים, ונשיקה על הפה תהיה אחלה של סיום. אבל מצד שני, נשיקה על הלחי עם כולה איזה חיוך- יעשה את הדברים והציפיות יותר גדולות בהמשך, ויכולה להשאיר טעם הרבה הרבה יותר טוב מאשר סיום עם נשיקה בפה. אבל זה כבר לא תלוי בך, אלא גם בה. הקיטשיות פה הוא על הגבול אני יודע, אבל לכיוון הפחות קיטשי.. מכל צד אתה יכול לצאת ברווח- העיקר שתהנה.. אני צריך שוב למצוא חברה, דחוף.

flutter girl

New member
בהצלחה איש

אל תשכח
(כן, אני עד כדי כך חסרת טאקט בנושאים האלה.
)

CajU9

New member
תודה לשניכם

פלאטר, אני לא עד כדי כך צעיר- אל תשכחי! יאללה, מחר צבא :/

flutter girl

New member
פח מה הקשר../images/Emo3.gif

גם בחורים בני 25 צריכים את הטיפ הזה. וגם 30.

TEPELA

New member
איך שמרגישים..

אבל נראה לי שהצעד הבטוח הוא נשיקה קלה על הלחי. מה שבטוח בטוח... לא מעליב ולא מחייב.

למעלה