חתול...

Shaaaki

New member
חתול...

איזה סיבה יש לחתול פתאום להתחיל לקפוץ על הקירות כאילו הוא רואה שם משהו??? וזה לא קורה פעם אחת... זה קורה דיי הרבה... הוא עושה כאילו הוא מנסה לתפוס משהו... למה?? נ.ב. - אני מבטיח לכם שהחתול לא לקח כלום...

lilit jam

New member
זו בדיוק הסיבה...

יכול להיות שהוא באמת רואה משהו... וגם יכולהיות שהוא סתם תפס קריזה... חתולים בדר"כ תופסים הרבה קריזות...

lilit jam

New member
אם נכנסת לפורום הזה...

ידי לשאול את השאלה הזאת, אז... נראה לי שאתה כבר יודע את התשובה, לא...?

Shaaaki

New member
אם הייתי יודע את התשובה...

לא הייתי שואל את השאלה (דהה...) פשוט יש כל מיני דברים רק אני לא יודע מה... כאילו מה כבר חתול יכול לראות?? רוחות?? שדים?? או שיש עוד דברים?? יכול להיות שיש באותו החדר שדים?? נ.ב. - לא יודע אם זה קשור, אבל מי שיושן בחדר הזה (וזה לא אני - ב"ה) אמר לי שכל הזמן יש לו סיוטים..

lilit jam

New member
../images/Emo123.gif

"יכול להיות שיש באותו החדר שדים?? " ברור שכן... (כאילו, דהה...) אז למה נכנסת דווקא לפורום הזה כדי לשאול את זה...? אם לא היה לך איזשהו מושג, אז למה לא נכנסת לפורום "חתולים" למשל...?

Shaaaki

New member
אז ככה,

נכנסתי לפורום הזה כי אני כבר משער שזה משהו "על טבעי" כמו שדים או רוחות... וגם בגלל שידידה שלי אמרה לי שהיא חושבת שזה שדים... אבל חשבתי שאם אני אשאל בפורום יענו לי תשובות אנשים שמבינים ולא אנשים שסתם מעוצבנים (כמוך!).

lilit jam

New member
הנה התחלנו... תראה...

אתה כבר משער שזה שדים או רוחות, אז מה חשבת שכבר יחדשו לך פה...? למסקנה שלך כבר הגעת... וחשבת על זה שאולי התגובות שלך ("דהה...") גוררות את האנשים ה"מע(ו)צבנים" האלה...?

lilit jam

New member
אתה יודע מה... ../images/Emo54.gif

רק כדי שתרגע... אז... כן. יכול מאוד להיות שהחתול ראה רוח (כידוע לנו, חיות רואות רוחות ובמיוחד חתולים שלהם יש קשר רב לעולם המיסטי...), אבל מצד שני יכול מאוד להיות (שוב...) שהוא תפס "קריזה" כהרגלם של החתולים...

Shaaaki

New member
אבל...

בהודעה הקודמת רשמת שד... ואם זה באמת שד או רוח, אז מה עושים?? לא לעשות כלום?? ואיך אני יודע אם הוא רואה שד או שהוא רואה רוח?? לפי דעתי, יש בחדר איזה רוח (או אפילו כמה רוחות) כי כשנכנסתי לחדר פעם ראשונה הרגשתי הרגשה ממש ממש ממש מוזרה... וזה היה עוד לפני ששמעתי את הסיפור על החתול...

Esmerallda

New member
מניסיון

לרוב הוא רואה חרק קטן ומחליט שהוא טעים. -הצוענייה.

lilit jam

New member
יכול להיות ש...

זה שד ויכול להיות שזו רוח... אם אתה מקבל ממש תחושה/הרגשה של פחד, אז כנראה שזה שד. אבל אם הוא לא מזיק לך, אז אין צורך לעשות משהו...

RainBird

New member
חתולים הם יצורים טלפטיים ומיסטיים. בימי הביניים שרפו אלפי חתולים כי הם נחשבו לחיות של מכשפות או מכשפות במסווה. ולא בכדי. הם יכולים לראות ישויות אסטראליות, אולי חלק מהעתיד... הילה זה בטוח. כשהייתי חולה במחלה קשה (דלקת קרום המוח) החתולים שלי לא עזבו אותי לרגע. שכבו עלי, ליקקו אותי, ולא זזו ממני עד שהחלמתי (זה היה בזמן הביקורים שלי בבית). הם גם מגיבים יותר טוב לרייקי, ויודעים לא להכנס למעגל בזמן כשפים, וכו... הקיצר, הפמיליאר המושלם. ארדן.

ThePiper

New member
יש לזה אפילו הסבר מדעי!

לחתולים ולכלבים יש חוש ריח מעולה. זה בלתי נתפס מבחינתו, "היצורים הפחות נעלים" אבל הם מסוגלים "להריח" מחלות. סופר על אישה שחלתה בסרטן ברגל והכלב שלה פשוט ניסה לעקור את הגידול מרגלה. זה קשור לחומרים הכימיים שמחלה כלשהי מפיצה.

Weirdi

New member
חתול

היה לי חתול במשך יותר מעשר שנים (שאני כל כך מתגעגעת אליו עכשיו:\) והיתי יוצאת ליער מחוץ לבית שלי לעשות חלק מהכשפים שלי (בעיקר אלו שדרשו מעגל) הוא כמובן היה תמיד בא איתי והוא תמיד ישב מחוץ למעגל ופשוט תקף כל חרק או יצור שהלך לכיווני. והחתול אף פעם לא נכנס למעגל. פעם אחת ניסיתי לעשות מעגל איתו בפנים והוא פשוט סירב וברח החוצה, ואין לי מושג למה. בגלל שמצאתי אותו כשהוא היה רק בן כמה שבועות וגידלתי אותו במשך כל כך הרבה זמן באמת היה לנו קשר חזק. הוא היה מבין דברים עלי... הוא אפילו הציל אותי ממות פעם אחת, בצורה הכי פשוטה שאפשר... ועכשיו אני מתגעגעת לג'סי שלי :(

Marsha Figg

New member
מהניסיון שלי:

זה בטח הצל שלך, מתנועע על הקיר, שמשגע אותו. אולי יש איזה זבוב או עכביש בקצה הקיר, אבל אצלי צל זו סיבה שגורמת לחתולה להתנפל על הקיר...וליפול על הרצפה

מהניסיון שלי..

יכול להיות שזה יתוש מזרוב,יכול להיות שזה סתם קריזה אבל.. ייתכן ונוכחות זרה גורמת לחתול להתחרפן.. לא פעם קרה לי שאני מרגיש "לא טוב" כזה...כשמשהו לא כשורה..אז אני הולך ל"שעון המיסטי" שלי(שקוראים לו טולי אגב) ו"בודק" איתו מה המצב... עכשיו שאני חושב על זה..צריך לבדוק את מצב הירח באותם ימים,ועוד כמה גורמים..ייתכן ונמצא קשר. חביב הקסם

THE gray

New member
אצלי...

אחרי שאני גומר טקס מוצלח אני אוהב לצאת החוצה.. זה נותן לי הרגשה נעימה.. ואחת מהכלבות שלי יכול להתעורר בשניה שלי להתמתח ולקפוץ עליי כמו מטורפת. יכול מאוד להיות שהיא סם מתרגשת.. אבל זה מוביל ואתי לשאלה הם לא יותר רגישים לאנרגיות? ווכה כשעושים מעגל לא רצוי להזיז אותם? כי אולי זה יכול לפגוע בהם? נגיד ברייקי, מ"מסה" אנרגטית של בנאדם ל"מסה" אנרגטית של חתול לא יכול להיות יותר מדיי בשבילו (לחתול)? אגב מנסיונות שלי על צמחים (שעדיין שתולים באדמה) קצת אנרגיה יכול לעורר אותם לחיים.. לדוגמה יש לנו ליד הבית חורשה והתחילו לצמוח שמה צמחים ואחת מהם היו כלניות אבל הם עדין יהו סגורות וקטנות (השתיים שבדקתי היו עוד לידם) ואחת טענתי באנרגיה והשניה השארתי כמו שהיא. היום אחרי יום חזרתי וזאת שהוטענה הייתה פתוחה ויפה והשני עדיין סגורה. יכול מאוד להיות שהיא במקרה נפתחה זה יידרש עוד כמה ניסויים.

lilit jam

New member
../images/Emo108.gif ../images/Emo107.gif

בטח שהחיות יותר רגישות...ולא נראה לי שהן יפריעו, אבל נראה לי בכל זאת שצריך להוציא אותן מהחדר בזמן שעושים מעגל...

למעלה