חתול שקר לו

shirigutman

New member
חתול שקר לו

שלום לברי הפורום, יש לי חתול מקסים ומאוד חביב אבל כאשר החורף מגיע, מתחיל,מן הסתם, להיות לו קר ואז הוא מתחיל לבכות בלילות ומעיר אותי. הוא ינו מסכים לישון לבדו גם עם השמיכה ומעוניין רק לישון עם הוריי או איתי. לפני כיומיים, הוא התחיל לבכות ב- 3 לפנות בוקר ליד הדלת שלי אז הכנסתי אותו והשכבתי אותו לישון בצד השני של המיטה וגם נתתי לו את החלק הכי גדול של השמיכה שלי והוא עוד נשך אותי בגלל שהוא ישן והוא היה כל כך חמוד אז נשיקתי אותו. האם לדאוג ללמד אותו שיישן לבד או פשוט להשאיר את המצב כמו שהוא ולתת לו לישון איתנו? תודה על עזרתכם ושבוע טוב, שירי

דוגי

New member
למה שלו תקנה לו מיטה לחתולים?

שיהיה לו מקום חמים משלו ששם הוא יוכל לישון, ואז הוא לא יצטרך לישון איתך

shirigutman

New member
הי דוגי

תודה על תשובתך. אני בת, אגב (אין הרבה בנים עם השם "שירי")... הוא חתול שלא מתרגל לדברים במהירות והוא יותר אוהב לישון עם אנשים אבל יש לו שמיכה משלו בעיקרון והוא יכול לישון גם על הספה או על אחד מן הכיסאות, שם לפעמים הוא ישן. הבעיה איתו היא שאין לו מקום קבוע והוא מסתובב חצי לילה ממקום למקום ובדרך מיילל ומעיר אותי כי יש לי שינה קלה. שירי

**לילך**

New member
שירלי ,ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא בטוח שקר לחתול ,יכול להיות שהוא רוצה תשומי!! כשהחתולים שלי היו קטנים ,ניסיתי להרגיל אותם לא להכנס לחדר השינה ,אבל הם אילפו אותי במשך הזמן והחליטו בשבילי שאם אני רוצה לישון בלילה ,בלי שהם יעירו אותי בקריאות מיאו או קפיצות על הדלת ,אז הדלת חייבת להיות פתוחה ,כדי שהם יוכלו לישון איפה שהם רוצים. בקשר לשמיכה - החתול שלי אוהב להתחבא מתחת לשמיכה גם בקיץ ,המצחיק חושב ,שככה אף אחד לא יכול לראות אותו ואותי זה תמיד מפליא שהחום לא מפריע לו. לכן נראה לי שתוותרי לו ותתני לו לישון יחד איתך ,אני חושבת שזה ממש כייף לישון עם חתול ,יש לו פרווה נעימה והגירגורים שלו הם כמו שיר ערש. לגבי מיטות חתולים: את יכולה לקנות מיטה מוכנה כמו שהציעו פה ,יש כל מיני סוגים של מיטות ,תחפשי בחנויות לציוד חיות. הסוג הכי מדהים שראיתי ,הוא מיטה מיוחדת ,שתולים על הרדיאטור ,יש לה אפילו חיבור לחשמל וזאת בעצם מיטה עם סדין חשמלי ,המיטה הזאת מיועדת לאיזורים מאד קרים ,בארץ אין לה הרבה שימוש. כמובן שאת יכולה לאלתר ולהכין לחתול מיטה - מן קופסא שבה תשימי שמיכה ישנה ונעימה. פתאום שמתי לב שאנחנו לא יודעים כלום על החתול שלך: מה שמו וגילו? אתם מוזמנים לכתוב את תאריך יום ההולדת שלכם והם יתווספו לרשימת ימי ההולדת שלנו ,כמו כן אם תשימי תמונה ,היא תופיעה בגלריה של חיות הפורום. אני אשמח לראות אותך פה שוב! ולשמוע סיפורים וחוויות נוספות!

shirigutman

New member
הי לילך

תודה על תגובתך. שמי הוא שירי ולא שירלי אבל לא נורא... אני גם אוהבת שהוא ישן לידי אבל זה מאוד קשה לקום ב- 6 ורבע בבוקר אחרי שהתעוררתי מליון פעם בלילה כאילו שהוא איזה תינוק. תאמיני לי, שהוא מקבל תשומת לב מכולם כי הוא מאוד יפה. אני אנסה לשלוח תמונה שלו לפה, מקווה שאצליח. שמו הוא ג´סי ואימצנו אותו מצער בעלי חיים, קראתי לו כך מאחר ואהבתי את ג´סי מצער גידול בנות, מכירה? הוא חתול מאוד חמוד. לא הבנתי אם את מתכוונת ליום הולדת של החתול או שלי- בכל מקרה שלי היא ב- 1.2.1984 ושל החתול לא ידוע אבל הוא בן 5 שנים בערך. תודה, שירי

**לילך**

New member
ג´סי חתול יפיפה ונראה מאד פשושי. ../images/Emo39.gif

עוד מעט תוכלי לראות אותו בגלרית התמונות של הפורום וברשימת ימי ההולדת. יש לי פתרון שאולי יעבוד על החתול: תחזיקי ליד המיטה אקדח מים (כמו של ילדים ) כל פעם שהוא מעיר אותך בלילה פשוט תתיזי עליו ..... מכיון שרוב החתולים (אני מניחה שגם ג´סי ) שונאים מים ,אחרי כמה זמן הוא יקשר בין מה שהוא עושה לבין משהו לא נעים שקורה לו בעיקבות זה ויש סיכוי שהוא יפסיק לילל ולהעיר אותך. חשוב שתהיי עקבית ותתיזי עליו כל פעם שהוא מעיר אותך!. תנסי את זה לפחות במשך שבוע ותדווחי לנו מה קורה ,האם זה מצליח?

shirigutman

New member
התנייה קלאסית- למידת פחדים

למדתי את זה בפסיכולוגיה בביה"ס... אני נגד להתעלל בחיות וזה נראה לי כמו התעללות בו, אבל אני אתייעץ עם חבריי ואז נראה. בכל מקרה תודה על המחמאות לחתול שלי.... בעיקרון ג´סי אוהב מים אבל לא בכמויות... שירי

**לילך**

New member
זאת ממש לא התעללות

כי המעשה לא גורם שום נזק פיסי לחתול ובודאי שלא גורם לו לכאב. נכון מאד שזאת התניה ולכן כדי שזה יעבוד ,רצוי שהחתול לא יקשר בינך לבין מעשה ההתזה משום שאז הוא עשוי לעשות דוקא ולהתייחס לזה כאל משחק .

shirigutman

New member
לילך...

אני אנסה לעשות את זה. רק אני מקווה שהוא אל יתרגז עליי ואז ינשך או ישרוט אותי. הגו שלי הרוס!!! תודה על עזרתך, את שמעת לי מקסימה!!! שירי

2 Koma

New member
ג´סי- איך אפשר לשכוח???!

הוא פשוט מהמם! וחמוד! שמעתי שבמציאות השחקן הוא זמר ונשוי לאיזו דוגמנית טוב, בחור שנראה כמוהו צריך להיות נשוי לדוגמנית,לא?

shirigutman

New member
הי אדווה...

תודה רבה. אני אמסור לג´סי את המחמאה (בתנאי שהוא לא יברח אלייך...). טוב, עליי ללכת כעת, תודה שוב, שירי

גלית.א.

New member
גם החתול שלך אוהב לישון על הכיסא??

אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה,אבל אני באה לפה וקוראת הודעות... אז סוף סוף החלטתי לכתוב.... אם אתם לא יודעים ,יש לי חתול... והוא בן 1 וחצי(אולי קצת יותר),(תאריך הלידה שלו זה ב-19.2.99). הייתי מוסיפה תמונה אבל אין לי סורק אז סורי...וזהו בינתיים..ביי.

**לילך**

New member
היי גלית וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מקווה לראות אותך בפורום שוב!!!! לא נורא אם אין לך תמונה ,אני בטוחה שיש לך הרבה סיפורים מענינים על ה
שלך ששמו
וכולנו נשמח לשמוע אותם!

visitor

New member
היי גלית!!! ../images/Emo23.gif

גלית , אני מתה לשמוע על החתלתול שלך ...... תבואי לכאן.....

גלית.א.

New member
../images/Emo51.gif ו- ../images/Emo52.gif שלא שמתי לב.

אני מבקרת פה,אבל אני לא כותבת הרבה, אני כמעט ולא כותבת.. אורחת,את מכירה את החתול שלי... קוראים לו פלוש.

2 Koma

New member
פשוש כזה!

תביאי לי אותו! אני מתנדבת לישון איתו בשמיכת הפוך שלי! אני מתה לשכנע את בוני שלי לישון איתי אבל היא מעדיפה לעשות מלחמת ציפורניים ונשיכות בפוך ובכרית, לקפוץ עלי, ואז לברוח לכלוב שלא לדבר על האסלה הפרטית שלה=המיטה שלי "לשעבר". לדעתי זה כיף לא נורמלי לישון עם יצור כזה יפהיפה (לפי התמונה "חבל"ז") אבל אם זה בכל זאת מפריע לך אז אולי כדאי שתרגילי אותו לישון לבד לאט לאט בשלבים: בהתחלה, תיתני לו לישון ליד המיטה שלך ב"מיטת חתולים" או סתם בתוך שמיכה מנופחת. אם הוא מאשר אז תוכלי לעבור שלב:תני לו לישון ליד הדלת שלך ושלא ירגיש שהוא לבד, כלומר לטפי אותו והרגיעי אותו לפני שאת שוכבת לישון אם הוא מתנגד, תחזרי שלב אחורה. בסופו של דבר הוא יתרגל לישון לבד ולא ירגיש צורך להפריע לך. יש לי עוד רעיון: תני לו לעשות משהו בתוך "מיטת החתולים" אולי זה ימשוך אותו לשם ויסיח את דעתו מהמיטה שלך, צעצוע,(אני חושבת שעכבר מצפצף ידליק אותו) ממתק,ואם העצות הלא מקצועיות שלי לא עוזרות תבדקי אצל מומחה. כלומר וטרינר, אדם שיש או הייתה לו בעיה דומה, ואפילו ההורים שלך אולי להם יש רעיון?

למעלה