חתול שהקיא

חתול שהקיא

שלום,

החתול שלי בן כאחת עשרה חודשים. הקיא לפני כמה שעות אחרי ששיחק וקפץ הרבה. מיד אחר כך ראיתי שאכל מהאוכל שלו - רויאל קנין לגורים. מאז עברו כשלוש שעות, הוא נראה חיוני- אפילו מעוניין לשחק.
מה ההסבר יכול להיות? האם הוא צריך בדיקה דחופה? האם יכול להיות שזה קשור למשחק אינטנסיבי שעשה על בטן מלאה (כמו אצל תינוקות?)
יתכן שעבר תאריך התילוע שלו, אני צריכה לברר עם הוטרינר.. יכול להיות שזה קשור לזה?
שבוע שעבר היה מקרה דומה של הקאות- לאחר שלא הייתי 24 שעות ומשטח הגירוד שלו נעלם לו בגלל נקיונות שעשיתי, מצאתי המון קיא ושלשול. (וכרית שיכול להיות שאכל ממנה). במהלך השבוע האחרון ועד שהקיא היום היה חיוני, אכל ושתה, והיו יציאות סדירות והשתוללות רגילה, מלבד אולי יללות יותר מהרגיל.

אשמח לדעות ולעצות.
תודה

אין סיבה לדאגה

הקאה חד פעמית, גם בהתחשב באירוע משבוע שעבר עדיין לא נראית לי מדאיגה.
אם הסימנים חוזרים כמובן שכדאי לגשת לרופא.
את התילוע כדאי לתת, אבל זה בהחלט יכול לחכות ליום ראשון

ההקאות ממשיכות )-:

מאז ההודעה העליונה הקיא שוב שבוע אחרי. בעקבות זאת החלפתי לו אוכל לnow אך הקיא (שלושה ימים אחרי הקאה קודמת). החלפתי לproplan ולאחר שאכל אותו יומיים הקיא היום שוב( כלומר השבוע הקיא כל שלושה ימים פעם אחת) היציאות חוץ מזה סדירות. הוא גם משחק כרגיל. אגב מהכרית שאולי אכל ממנה לפני חודש- תפרתי שלשום רק.. כשראיתי שההקאות ממשיכות להופיע חשבתי שאולי אכל ממנה שוב..
אשמח ליעוץ. תודה

הקפצה ושאלה

האם יכול להיות שבלע גוף זר כמו פקק בירה (מאוד אוהב לשחק איתם)

למעלה