חתול פצוע

yaeligreen

New member
חתול פצוע

השכנים שלי מאכילים מספר חתולי רחוב ליד הבית, רוב החתולים נורא מפחדים ולא נותנים שיתקרבו אליהם. יש חתול אחד שבערך כל חודש אני רואה אותו עם פציעה חדשה, כנראה מקרב עם חתול אחר אולי. פעם אחת נחתכה לו חתיכה קטנה מהאוזן, בדרך כלל זה שריטות.. בכל מקרה, היום ראיתי אותו שוב והפעם הפציעה נראית לי קטלנית. אין לו אף!! קצת קשה לתאר את זה, אבל פשוט אין לו אף. הוא מתקשה מאוד לנשום ונראה נורא מסכן. בדרך כלל כשהוא נפצע הוא דואג לא להראות לאף אחד שהוא חלש, אבל הוא פשוט נכנס מתחת לאיזה שולחן בחצר ונראה כל כך חסר אונים. הוא לא נותן לי להתקרב אליו בכלל ככה שאני לא יכולה לקחת אותו לוטרינר.. בפעם הקודמת שניסיתי להתקרב אליו הוא ברח ולא ראיתי אותו מאז, זה היה לפני 4 שעות בערך. מה אפשר לעשות? האם חתול יכול לשרוד בכלל ללא אף?

לא !!!

אם אכן מדובר בפציעה חמורה כ"כ , וסביר שהוא אינו אוכל ושותה או מאד מתקשה בכך -חייבים ללכוד אותו מיידית ולהעבירו לטיפול רפואי. אם ניתן לטפל - מה טוב, ואם לא - אז להרדים ולחסוך ממנו מוות איטי מאד וביסורים קשים. יש בטאגליינס רשימת לוכדים וניתן לפנות לאחד ולבקש את עזרתו בלכידת החתול. אם השכנים מאכילים חתולים אני הייתי פונה אליהם ומבקשת מהם אולי להשתתף בעלות.... דרך אגב - חתול פצוע הוא חתול שלרוב קשה ללכוד אלא אם כן מצבו ממש קשה והוא מאד חלש..... ולכן חייבים להעזר בלוכד מקצועי. בנוסף - עם פציעה כמו שאת מתארת - סביר שהוא לא מריח ולא אוכל - ולכן לכידה באמצעים רגילים באמצעות פיתוי למזון לא תהיה אפשרית. לוכד מקצועי ידע ללכוד אותו גם בלי זה..... בהצלחה

Twilight6

New member
אוי זה פשוט נורא

חתול כמובן שלא יוכל לשרוד ללא אף! כדאי באמת להעזר בלוכד מקצועי שיקח את החתול. חתולים בדרכ לא נותנים לגעת בהם כאשר הם פצועים ובמיוחד חתולי רחוב. תנסי אולי להזמין את אבי קוזי-שהוא לוכד מקצועי ומעולה. זה מסוכן שישאר ככה הרבה זמן,למנוע ממנו את הסבל הזה וכמה שיותר מהר. ואולי גם כדאי לדבר עם השכנים שמאכילים את החתול ולעדכן אותם במצב,אולי הם יוכלו לעזור לך,גם בתשלום לוטרינר וללוכד. חייבים לפעול מהר,הוא בטח נורא סובל.

yaeligreen

New member
../images/Emo10.gif

התקשרתי ללוכד פה באיזור שהמליצו לי עליו, הוא שאל מתי ראיתי את החתול ואיפה אפשר למצוא אותו. כשאמרתי שלא ראיתי אותו כבר הרבה זמן הוא אמר שקודם אחפש את החתול ואז אתקשר. אז יצאתי למסע חיפושים, באמת שחיפשתי אותו בכל מקום אפשרי. גם השארתי אוכל במקום שאני יודעת שהוא סדרך כלל מסתובב בו.. כל חתולי השכונה הדיעו חוץ ממנו. הלוכד לא מוכן לבוא עד שלא אראה את החתול כדיי שלא יבוא לחינם. אני חוששת שהוא מת או כל כך חלש שלא רצה להיות בקרבת החתולים האחרים ולכן לא בא
אני אחפש אותו שוב, אני לא מוותרת עליו. מסכנצ'יק..

Twilight6

New member
תנסי

אל תוותרי אולי יש עוד סיכוי שהוא ימצא ותוכלי להציל אותו. למרות שלי זה נשמע כאילו שהוא הלך לחפש לעצמו מקום למות בשקט. המצב שלו באמת היה חמור,ונורא קשה לנחש אם שרד את הלילה.

yaelofer

New member
תנסי בכל פינה שקטה (בעיקר בפינות השקטות)

כולל שיחים סבוכים, קרטונים, ריהוט שזרוק סתם, צמחים מטפסים (כולל ברווח שבין הקיר לצמח המטפס) - בקיצור חפשי בכל המקומות המוחבאים האלה ודומיהם. אם החתול כ"כ חולה סביר מאד שהוא מתחבא במקום שקט כזה. אני מקווה שיימצא מהר ושתוכלי לעזור לא. אל תתייאשי - החתול זקוק לך.

enbalush

New member
כל הכבוד על העקשנות

הוא בטח ישן בגלל החום, נסי שוב יותר מאוחר

B0NB0N

New member
אני חושבת שמה שכתבת חמור יותר

מרק פציעה. יש וירוס שאוכל את הפנים וגם את האף, ראיתי זאת כמה פעמים - נראה כמו פציעה - אבל זה חמור מזה. זה כואב יותר ומסוכן יותר. לכן, אני מציעה להשתמש בשירותי לוכד ולהעביר אותו לטיפול רפואי. אני לא יודעת איפה את גרה, תוכלי לכתוב לי במסר (אני לא נכנסת לפורום כל הזמן) ואנסה לעזור לך.

למעלה