חתול סיאמי

noali6

New member
חתול סיאמי

שלום לכולם, יש לי חתול סיאמי בן 5 חודשים. מאז שהגיע אלינו בגיל חודשיים הוא אוכל מהאוכל של הכלבה שחיה איתנו. אני יודעת שבאוכל של כלבים חסר ויטמין שחשוב מאוד לחתולים ולכן הם צריכים לאכול אוכל של חתולים ולא של כלבים. הוא כן אוכל גם מהאוכל שלו אבל אוכל ברעבתנות גם מהאוכל של הכלבה ולא מוכן לוותר. מה לעשות? האם לנסות למנוע ממנו לחלוטין לאכול מהאוכל של הכלבה, או שזה לא נורא כל עוד הוא אוכל גם מהאוכל שלו?

ella100

New member
היי noali6

פעם סיפרתי באחד הפורומים שאני שמה לחתולות רחוב אוכל(מעולה) של הכלב שלי. קיבלתי תגובות מיידיות שהזהירו אותי שבמזון הכלבים חסר טאורין החיוני לחתולים. מתברר שעם הזמן,הרבה חברות שמייצרות מזון לכלבים מוסיפים את הטאורין. הואיל והחתול שלך אוכל גם מזה וגם מזה ואת בקלות יכולה לבדוק אם יש טאורין באוכל של כלבך. והתופעה קיימת בהרבה בתים,גם להיפך.הכלב אוהב את האוכל של החתול.

noali6

New member
"טאורין" באוכל לכלבים

היי אלה, תודה על התגובה. עברתי על רשימת הרכיבים באוכל של הכלבה שלי, ואינני רואה שם "טאורין". אולי יש לזה שם נוסף, אנסה לעשות חיפוש בנושא.

r i p l y

New member
חתול זקוק ליותר שומן באוכל

ויותר חלבונים מה שאין אצל האוכל לכלבים. אולי יש עוד חסרים לא יודעת. אז אל!! פשוט אל תתן לחתול את האוכל לכלב ולהפך כמו כן את האוכל של הכלב רצוי שתן ל 15 דקות בחדר סגור וכשהכלב מסיים אם נשאר שם אז תסגור בשקית ותכניס לארון כלשהו שלא יוכל לגשת (החתול.) ואת האוכל של החתול שים במקום גבוה נגיד מעל המקרר שם לכלב לא תהיה גישה. הוא יכול לאכול כמה פעמים ביום ולהשאיר לו חופשי אולי אם הוא לא שמן. אבל גם אפשר להכניס לארון כשיסיים.

לא סוף העולם

זנ נכון שיש הבדל בין מזונות של חתולים וכלבים, רמת חלבון גבוהה יותר במזון חתולים זה ההבדל העיקרי ויש עוד, אבל בשורה התחתונה - זה לא אמור לגרום נזקים משמעותיים (כל עוד באמת יש טאורין) ודרך כן למנוע את האכילה זה להאכיל את הכלבה בשעות קבועות ולאחר מכן לסלק את האוכל (זו שיטה יותר רצויה בלאו הכי)

למעלה