חתול בגן

limonana3

New member
חתול בגן

לאחרונה התחיל לבקר בגן הילדים חתול, מיום ליום הוא התחיל להגיע יותר. לאחרונה הוא התחיל להיכנס לתוך הגן, לרחרח ולחפש אוכל, ראו אותו נכנס לשירותים של הילדים ולוגם מים מהאסלה, בחצר הוא מתחכך בשולחן היכן שמונחים בקבוקי המים של הילדים. בכל יום הוא מתקרב יותר ויותר והילדים מתפתים לגעת בו.
מאחר וזה חתול רחוב ולא מטופל ואי אפשר לדעת איזה מחלות הוא נושא איתו זה ממש לא נראה לי. נראה לי שאחת המטפלות במקום משתפת פעולה ולא ממש מגרשת אותו משם למרות שביקשתי היא מתעלמת. מה הייתם עושים?

אני חושבת שאת צודקת בקשר למחלות

תדברי עם הגננת ואם זה מקום ציבורי כמו נעמ"ת אז עם מנהלת המעון .

limonana3

New member
זה גן ערייה

אחר הצהרים הגננת לא נמצאת אלא המטפלות של הצהרון אבל אני באמת אדבר איתה. זה רעיון טוב תודה.

MAMALY

New member
מה אני הייתי עושה... כמגדלת חתולים שנים

ראשית חתול שאינו מטופל מחוסן ומקבל חומר נגד טפילים כמו תולעים ופרעושים יכול לשאת מחלות שפוגעות בבני אדם.
חיית מחמד בגן זה נפלא לו היו אומרים לי יש חתול בגן הוא מחוסן מעוקר או מסורס מטופל היטב של הגננת ומאוד נוח עם ילדים הייתי בודקת אותו בעצמי ויודעת שאפילו החתול הכי בעולם (ולי יש חתול שמטפל ממש בילדים חולים הוא מדהים כמו בנאדם אין דברים כאלו) ילדים עלולים לא מרוע אלא ממשחק להכאיב לו להפחיד אותו והוא עלול לתקוף.

לגשת לעיריה זה ללכוד אותו והדרך משם למוות החתול היא מהירה מאוד וחבל.

אני הייתי מביאה כלוב של חתולים או משאילה מהמרפאה הוטרינארית ליד הבית כלוב כזה ליום אחד (נותנים באהבה) מכניסה את החתול ונוסעת לאחת מתחנות ההאכלה בעיר או מבררת איפה יש בכל עיר יש תחנת האכלה לחתולים מה גם שהוטרינאר העירוני יכול לסרס אותו בפרוטות ולהעבירו לתחתנת האכלה כזו או לאיזה חצר מרוחקת של חובבי חתולים ויש המון חובבי חתולים כאלו.

החתול הזה מעניין אותי מאוד רוב החתולים לא מתקרבים לילדים יש לו כנראה איזו אהבה מיוחדת לילדים אבל הוא לא מטופל ולא מחוסן ואין לו מקום בגן ילדים חד משמעית.

נסי בדרך הזו או פני לעיריה הם יקחו אותו אבל עצוב לי שדרכו בעולם של חתחול שאוהב ילדים תהיה כה קצרה. אפשר להציל אותו ולקבל מה שרוצים גן נקי מחתולים.

אגב גירוש חתול מבית או גן עושים עם שפריצר של מיים מהר מאוד הוא לומד לא להתקרב ולא נפגע גופנית מזה.

למעלה