חתול בבית
עברנו לבית חדש, ותמיד חלמתי שיהיה לי חתול.
היה לי חתול פעם, מזמן.
היום, עם שלושה ילדים, ובהם אחד בן 4 חודשים, והפרעת ניקיון שהולכת ומחמירה (לא באמת, רק קצת), אני תוהה אם החלום שלי ריאלי.
אני מאוד רוצה לקחת חתול, אני אוהבת חתולים, אני חושבת שנכון לילדים לגדול עם חתול, אבל רוצה לקחת חתול רק לאחר שאני חושבת על זה ובודקת את הרעיון מכל הכיוונים ובטוחה שזה מתאים לי ולנו.
אז כאמור - אחד הדברים שמאוד מפריעים לי זה עניין הנקיון.
אני זוכרת במעומעם ספות לבנות משערות. יש פיתרון לעניין הזה? אז זה לא הפריע לי, סביר להניח שהיום זה יפריע קצת יותר.
דבר נוסף - שריטות של רהיטים והרס של ריפודים מהצפורניים. יש פיתרון לזה?
וחוץ מזה, אני לא זוכרת כמה טיפול חתול דורש. שוב, עם שלושה ילדים, האם זה משהו ריאלי להכניס בשלב זה של חיי חתול???
ומה לגבי טפילים (פרעושים ופשפשים)?
יש עוד משהו שצריך לחשוב עליו לפני שלוקחים חתול?
עברנו לבית חדש, ותמיד חלמתי שיהיה לי חתול.
היה לי חתול פעם, מזמן.
היום, עם שלושה ילדים, ובהם אחד בן 4 חודשים, והפרעת ניקיון שהולכת ומחמירה (לא באמת, רק קצת), אני תוהה אם החלום שלי ריאלי.
אני מאוד רוצה לקחת חתול, אני אוהבת חתולים, אני חושבת שנכון לילדים לגדול עם חתול, אבל רוצה לקחת חתול רק לאחר שאני חושבת על זה ובודקת את הרעיון מכל הכיוונים ובטוחה שזה מתאים לי ולנו.
אז כאמור - אחד הדברים שמאוד מפריעים לי זה עניין הנקיון.
אני זוכרת במעומעם ספות לבנות משערות. יש פיתרון לעניין הזה? אז זה לא הפריע לי, סביר להניח שהיום זה יפריע קצת יותר.
דבר נוסף - שריטות של רהיטים והרס של ריפודים מהצפורניים. יש פיתרון לזה?
וחוץ מזה, אני לא זוכרת כמה טיפול חתול דורש. שוב, עם שלושה ילדים, האם זה משהו ריאלי להכניס בשלב זה של חיי חתול???
ומה לגבי טפילים (פרעושים ופשפשים)?
יש עוד משהו שצריך לחשוב עליו לפני שלוקחים חתול?