חתולת בית

E.Draco

New member
חתולת בית

יש לי חתולה והיא הגיעה אלינו בהיותה ממש גורה קטנה.. מההתחלה ידענו שכאשר יגיע זמן הרבייה שלה אנחנו נצטרך לעקור אותה מפני שאינינו רוצים שהיא תצא משטח הבית. הבית שלנו גדול ואנחנו רוצים שהיא תשאר נקייה ושלא תחלה במחלות ושלא תפצע חלילה בתאונות עם מכוניות.. היא ממש חתולה חמודה ונראה לי שממש אין לה בעיה עם זה, להפך היא מפחדת לצאת החוצה.. אז רציתי לשאול את דעתכם, זה טוב או רע? emili

vipor

New member
ת´אמת.........

נראה לי שזה לא טוב שחתולה מפחדת לצאת מהבית ,כי אם היה תיהיה חייבת מאיזה שהיא סיבה לצאת מה היא תעשה? ניסית לחשוב למה היא מפחדת? אולי יש לה טראומה מבחוץ.

E.Draco

New member
אוף קראת בכלל משהו ממשכתבתי??

כתבתי בפירוש שהיא עוד אף פעם לא יצאה מהבית! אז איך לעזאזל יכולה לה להיות טראומה מבחוץ? קיבלנו אותה כשהיא הייתה בת.. אממ.. חודש נדמה לי.. כן חודש. בחודש הזה היא לא יכלה עוד לצאת החוצה היא הייתה גורה.. ואני לא מבינה איזו סיבה תהייה לה לצאת.... היא מקבלת בבית הכול. היא גם עושה צרכים בתוך קופסא מיוחדת בבית ככה שגם האפשרות הזאת מבוטלת. emili

**לילך**

New member
היי אמילי ,ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

יהיה נחמד לשמוע עוד פרטים על החתולה החמודה שלך: למשל מה שמה? ,בת כמה היא ,את יכולה לשים פה תמונה שלה ואני אצרף אותה ל גלריה של הפורום. לגבי השאלות שלך אז ככה: עדיף לא להרגיל את החתולה לצאת מהבית ,פשוט יש המון סכנות בחוץ:כלבים תוקפניים ,אנשים ששונאים חתולים ,פרעושים ומחלות. לחתול מספיק לחיות בבית ,אפילו בדירת חדר ,כדי שיהיה לו טוב והוא יהיה מאושר. אני מכירה בחורה שהחתולה שלה נהגה לטייל בחוץ ,לפני כמה חודשים איש רשע עם כלב התנפלו על החתולה ,כשהיא טיילה לה בחוץ ושיסעו אותה לגזרים ומאז אני אפילו לא חושבת לתת לחתולים שלי לצאת החוצה. כדאי מאד לתת לה אפשרות להסתכל החוצה דרך החלון ,אבל יש לדאוג שהחלון יהיה סגור ,ואם פותחים את החלון , לדאוג שהתריס יהיה סגור ורק השלבים פתוחים. לא הבנתי האם עיקרת את החתולה או לא? כמה דברים לגבי עיקור - אפילו אם החתולה לא יוצאת החוצה הכרחי לעקר אותה.חתולה מיוחמת סתם סובלת ועצבניח. וכמובן שאם היא מתעברת אז אחרי זה היא ממליטה גורים , שאי אפשר למצוא להם בתים (יש המון חתולי רחוב שמחפשים בית ולא צריך לגרום לכך שעוד חתולים יוולדו) ,כמו כן עיקור מונע מחלות קשות כמו למשל: סרטן ודלקות רחם ועטינים.

shanty.G

New member
עוד משהו לגבי עיקור וסירוס:

חשוב מאוד לעקר את החתולה. משהו שעוד לא ראיתי בפורום, וממצה את העיניין: 10 התירוצים הגרועים ביותר לאי סירוס/עיקור חיית מחמד. .Ten worst excuses not to spay or neuter a pet שימו לב לתגובות שבסוגריים!

E.Draco

New member
היי לילך וכמה דברים

קודם כל אנחנו כן עיקרנו את החתולה שלנו, ובקשר לחלון, ובכן החלון כן פתוח אבל אנחנו גרים בדירה עם קומות ואנחנו נמצאים די אל גובה ככה שהיא לא חושבת לקפוץ החוצה, אף פעם. החתולה שלנו תמיד מטיילת בכל הבית והפינה האהובה אליה היא החדר שלי! אה, והתמונה.. אממ אין לי סורק אבל אני מקווה שהייה לי בזמן הקרוב ואז אני אוכל לשלוח לכם תמונה שלה ביחד איתי. emili נ.ב. כרגע אני נמצאת במחשב שהוא לא שלי ככה שכשאני אחזור למחשב שלי אני אהייה בשם אחר: karin potter (אני מהפורום הארי פוטר) אז תוכלו לזהות אותי גם ככה..

**לילך**

New member
טוב אז כמו שהמלצתי

לא לתת לחתולה לצאת החוצה ,נשמע לי שיש לה חיים ממש טובים אצלך בבית. ותגידי את האמת - איך זה שחתול משתלט לך על החדר? אני חושבת שזה מאד כייף שחתול מנהל את הבית .

E.Draco

New member
חח.. אל תשאלי

מעצבן! יש לי שתי כורסות בחדר שהיא מתה עליהם והיא כל הזמן יושנת אליהם והם מחוסים פרווה! ככה שאני לא יכולה לשבת אליהם אם אני לא רוצה שאחרי זה אני הייה מלאת שערות של חתולה.. ודרך אגב אמרתי שאני karin potter נכון? אני זאתי שאתמול שלחה הודעה לפורום ואת הגבת וכתבתי שם שלחתולה שלי קוראים קיצי ואת חשבת שזה חתול זכר! אז ככה שהיא חתולה נקבה. וקיצי שמה. emili

**לילך**

New member
את מספרת לי.... ../images/Emo98.gif

טושי ומיקי החתולים שלי כבר בני חמש שנים (אני מצרפת תמונה כדי שתראי). יום אחד טושי אימץ אותי (הוא ישב ליד הדלת שלי ובכה) ושלושה חודשים אחרי זה ,מיקי אימצה אותי ברחוב. מכיוון שלא תיכננתי באותה תקופה לאמץ חתולים והכל בא בהפתעה ,היו לי ספות חדשות וכל מיני דברים שבירים בבית. תוך כמה חודשים שני השובבים הראו לי מי הבוס בבית. מאז אני נאלצת לרקוד לפי החליל שלהם. כלומר: כל הדברים השבירים הוכנסו לארון עם דלת ועל הספות יש מאז סדין ,כדי שאפשר יהיה לנקות את השערות במכונת הכביסה ,בקיצור החתולים שלי הפכו את הבית שלי לבית ממש פולני......

למעלה