חתולי הרעם!!!! ThunderCats

TrunKs 2003

New member
חתולי הרעם!!!! ThunderCats

עכשיו כשהורדתי את פרק 160 בדרגון בול זי, נזכרתי בסדרה ששודרה פעם בערוץ הילדים ונורא נורא הזכירה לי את דרגון בול זי! חתולי הרעם!!! זו הייתה אחת הסדרות הטבות ביותר שראיתי וממש מזכיר את דרגון בול לא מבחינת הרעון או הדמויות, להיפך יש לזה עלילה נורא מקורית, אלא המתח והכיף והאקשן הלא מזויף של דרגון בול זי! אני ממליץ בחום לראות ולהוריד פרקים בקאזאה!!! תכנסו לאתר ששמתי בקישור, שמה יש את רשימת הפרקים, תרשמו את שם הפרק בחיפוש בקאזה ותוכלו להוריד!! באתר עוד תמונהות ועיניינים.. מי שזוכר את הסדרה שיגיב פה..אני רוצה לשאול כמה דברים.. ומי שלא, שינסה לראות ועכשיו זה אדיר!! אה וכדאי שתורידו קודם את קליפ הפתיחה אתם בטח תתאהבו, הוא יותר טוב משל הדרגון בול!

Weird Eyal

New member
אני זוכר את זה...היה גם ניציי הכסף

בקאזה אין ממש פרקים להורדה

Piccolo

New member
לפני כשנתיים

קיבלתי את הסרט של זה... עוד לא ראיתי אפילו כי קיבלתי בחרא של איכות XD

Goggle Girl

New member
סדרות קאלט, מה אני אגיד לכם

יש לי עוד קלטת גם של זה וגם של ניצי הכסף איפהשהוא >>

ansewrme1

New member
כן אני זוכר אני כ"כ אהבתי אותה

עם כל מיני חרבות מגניבות

roychu

New member
אוח... סדרות איכות,

גדלתי עליהן ;; אני זוכר שבסילוורהוקס היה ילד קטן כזה מנחושת, שדיבר לא ברור, לא? ושהיו מטיסים אותם כזה מהלמטה של החללית. עוד משהו טוב היה g-force, ההוא שהם התלבשו כמו ברווזים

Evil Beast

New member
נוסטלגיה, של שידורים חוזרים..

שאני הייתי קטן זה היה שידורים חוזרים.. אני יותר אהבתי את ניציי הכסף.. ומאקרון אחד.. ורובוטריקים...

LINKIN PARK!!!

New member
ואם מדברים כבר...

על תוכניות טובות ישנות יש גם את מאקרון 1, השיר של זה היה כל כך טוב. "feel the macron" "mamamama ma macron 1". והיה משהו שהקפטן של הרעים היה שונא מים והוא היה דומה לאיזה קרפדה מסכנה, והאלה הטובים היו הופכים לאנשי-דג כאלה.

Evil Beast

New member
זה לא אנשי דג!

מתי שהם היו נכנסים למים הם היו מצמיחים זימים והופכיםלחיות מים(המפקד של הטובים היה סוס ים, לא סוסון ים) והיה גם את הסדרה הישנה הזאת, שגיבוריה הם כלבים של מנהיגים, והם הופכים לבני אדם שנראים כמו כלבים(אהבתי את הכלב הרוסי:"אני מתגעגע למאמאמ רוסיה..")

Goggle Girl

New member
ROAD RUNNERS!

לפחות ממש ממש ניראה לי ככה. והיה את הכלב השעיר ההוא שההבדל היחיד היה שהוא היה עומד על שתיים. יוו, איך אהבתי את הסדרה ההיא ^*.*^

למעלה