חתולים תוקפניים

amitd201

New member
חתולים תוקפניים

אני גר בירושלים. עוקב אחרי כל חוקי העריה בקשר לכלב שלי בכל יציאה אני (לצערי) שם לו רסן על הפה והוא קשור וצמוד אלי בדיוק כפי שהחוק דורש. הבעיה היא שהעריה שלה הוריי משלמים ארוננה גבוה לא עושה כלום על מנת לטפל במכת החתולים שמציפים לי את הרחוב. בעיקרון אין לי בעיה עם חתולים אך יש מספר לא קטן של חתולים תוקפניים אני נאלץ לעקוב אחרי כל תנועה הכי קטנה של בוץ' כי אם אני נעצר לרגע במקום לא נכון הוא מותקף בידי חתולים. פעם אחת הוא ספג שריטות באף פעם אחרת ברגליים כשניסה לקפוץ ולהגן על עצמו ואתמול קפץ עליו חתול ששרט אותו בראש בכל אחת מהפעמים חזרנו איתו (אבי או אני) מדמם. התחלתי להסתובב עם אבן ביד מחשש שחתולים יתקפו אותו כל פעם שחתול מתקרב יותר מידי אני זורק לכיוונו אבן קטנה (לא במטרה לפגוע אלא רק להרחיק) אך לאט לאט אני חושש שלא תהיה לי אפשרות אלא לזרוק את האבן במטרה לפגוע ולהעיף את החתולים שהפסיקו להירתע מזריקת האבן לאזורם. התקשתי היום לעריית ירושלים במטרה להסביר להם את הבעיה בתגובה אמר לי נציג העריה "אין לנו מה לעשות, יש חוק עזר עירוני נגד לכידת חתולים" בנוסף הופנתי לוטרינר העירוני (אם איני טועה בשם) וכרגע לא הצלחתי לתפוס אותם בטלפון. חייבים לעשות משהו כנגד החתולים שפוגעים פעם אחר פעם בבוץ' שלי ובכלבים אחרים. מבחינתי בוץ' הוא כמו אח קטן או תינוק, בן משפחה של ממש. אבל הערייה הכושלת שלי לא מוכנה לעזור לי בנושא. חייבים לעשות משהו כדי שזה יפסק, יש לכם רעיון ?

jokeror

New member
גם אצלינו יש חתולי רוטוויילר תוקפניים

שלא מפחדים מהכלבים ותוקפים אותם, המון פעמים היפה שלי חטפה שריטות בפרצוף כשרק רצתה לשחק איתם (אמסטפית שגדלה עם 2 חתולים). הפתרון: כשאני רואה חתול מרחוק אני פשוט מעבירה אותה למצב רגלי וזה הכל לא נותנת לה להתקרב אליהם ולא נותנת להם להתקרב אליה במיוחד אם יש אצלכם חוק עירוני נגד לכידת חתולים אז אין לך מה לעשות חוץ מאשר את זה (חוצמזה אם ילכדו אותם יהרגו אותם לא חראם???)

amitd201

New member
הבעיה היא

שיש לנו גם הרבה צמחיה ובית שכרגע בבניה כמו כן החתולים צצים מכל מקום ולפעמים (עכשיו קצת פחות) מגיעים אלינו לחצר. יש לנו כמויות של חתולים המוני גורים המנקים משאירים את הפחים פתוחים ויש בחורה שמאכילה את החתולים. אין פיקוח על חתולים על הבריאות שלהם ועל הסכנה שהם מהווים בכל אביב-קיץ מחדש מוצאים ליד פח האשפה גוויות של גורים ועל הכביש רואים לפחות פעם בשבוע שבועיים חתול שנדרס המחזה של חתול דרוס או גוויה ליד הפח הם הרבה פחות נעימים מאשר טיפול בחתולים. ומעבר לזה עם כל האהבה שלי לבעלי חיים כמו שאמרתי מי שפוגע בבוץ' שלי כאילו פוגע באחי הקטן או בילד שלי (לא שיש לי אחד מהשניים) באחת הפעמים שקלטתי חתול מתקרב לבוץ' הרחקתי אותו משם ומצד שני ראיתי עוד שני חתולים שמתקרבים כדי לתקוף אותו גם כן סוג של כנופיה של חתולים. אני לא יכול להסתובב עם אבן כדי להגן עליו (ועלי) ואני ממש ממש לא רוצה להגיע למצב שאני חס וחלילה צריך לפגוע בחתול כדי שהוא לא יפגע בו

amitd201

New member
תנסי במשטרה

אם האנשים פוגעים לך במשהו שחשוב לך ועושים לך צרות אני מאמין שהמשטרה היא התשובה יש מספיק אנשים שצריך לסרס ולעקר

a n i s e

New member
אני חיה בדו קיום עם כולם

וגם אתה צריך. חתולים לא מזיקים לסביבה אלא מועילים לה הכלב מפחיד אותם, תקבל את נקודת המבט שלהם אתה יכול להשפריץ טיפה מים אם זה מטריד אותך

amitd201

New member
הכלב מרחרח

הוא לא תוקף לא קופץ אלא מרחרח באיזורים מסויימים מספיק שהוא עובר באיזור שלא נראה להם מתאים ויש הרבה מאוד כאלה ועוצר להשתין שם הם יקפצו לכיוונו ישרטו אותו ויפגעו בו נכון שהחתולים תורמים רבות אבל צריך לסרס ולעקר אותם לדאוג לגורים ולמנוע פגיעה בתושבי הרחוב בכל שנה אני מוצא את עצמי משתדל לטפל באחד מ 3-4 גורים ששרד לאחר שהומלט בחצר שלי ונותר ללא אחיו כי אלו נדרסו או סתם לא שרדו ואמו נעלמה מהאופק. ד"א לפחות פגר אחד של אחיו מתגלה אצלי בחצר באיזו פינה. אני מכבד את כל בעלי החיים כל עוד הם לא פוגעים בי. יש לנו לפחות 40 חתולים ליד כל פח ברחוב ויש לנו 3 כאלה וזה בלי לדבר על כל אלו שמסתובבים בין הבתים ברחוב

jokeror

New member
רעיון

כתבת שיש חוק עזר עירוני, אבל לא נגד סירוס ועיקור חתולים! אולי תפנה שוב לעירייה או לעמותות בי"ח באזור מגורך ותעלה את העניין של סירוס ועיקור חתולי רחוב. אני לא בקיאה בחוקים העירוניים בירושלים, אולי מישהו מהפורום יודע.

amitd201

New member
זה הגיע למצב שאני מפחד להוציא את הכלב

שלושה חתולים קפצו לכיוננו בזמן הטיול האחרון. אחד ביציאה מאחד הבתים השני ליד גן קטן שנמצא ברחוב והשלישי בפח בדרך חזרה הביתה. אני מוצא את עצמי מטייל עם הכלב בפחד כל הטיול אני מחפש מאיפה יכול לקפוץ עלינו החותל הבא כל הטיול בוץ' צמוד אלי אני חושב פעמיים לפני שאני נותן לו להתקרב לשיח כדי שיעשה את צרכיו. לפני היציאה לטיול אני צריך לתכנן את המסלול שלי כדי להימנע ממקומות שבהם עלולים להיות חתולים אני מוצא את עצמי עובר את הכביש 3 בתים מהבית שלי כדי שלא להיתקל בחתולים וחוזר רק כשאני מול הכניסה לבית. אני הולך לטייל עם מכנס קצר ונעלי אצבע והחתולים לא רחוקים מלשרוט אותי מדוע אני צריך לעשות כ"כ הרבה שינויים ולטייל בחשש ברחוב שלי ? למה בוץ' חייב להיות צמוד אלי ולא לתת לו להנות מהטיול ?

למעלה