חתולים "חובבי בונסאי"

סן תאי

New member
לא גורמים לצרות?

אצלי הם משחיזים ציפורניים על גזעי הבונסאי ולפעמים אפילו מקפצים על הצמרות
. לא מעט נזקים ספגתי.

איתןem

New member
החתולים גורמים לצרות צרורות-

שבירת עציצים,הפיכת העציצים הקטנים,לפעמים נדמה להם שהמים מהטפטפות טעימים יותר,וישנם עציצים מםויימים האהובים עליהם כתחליף לכסאות נוה. את הציפרניים-משחיזים על צמחי הנולינה, הפיצוי-אין עכברים,איתן

אולמוס

New member
סיפורי חתולים, כלבים ובונסאי

באוסף שלי מסתובבים 6 חתולים. בקיץ יש אחד או שנים מהם שמבצעים לפעמים העתקה של העץ מהעציץ למדשאה ומשתכנים במקומו... כמו שאמר איתן הטפטפות חביבות עליהם במיוחד כמקור מי שתייה, מזל שיש יותר מאחת בכל עציץ... באחד הגזעים גיליתי אפילו "שארי" מענין מעשה צפורניו של אחד היללנים הללו שאימץ לו את אחת הבוגונויליות וממש קילף את הגדע ביסודיות משך מספר חודשים. לצמח שלום... אבל איזה ציפור, נחש עכבר, חולדה או אפילו ג'וק מגודל יעזו להתקרב לעציצים כשהיללנים בסביבה. חוץ מזה אני מקבל שירותי שמירת בונסאי מזיקי (הכלב שמחובר אל החתולים) שמשגיח דרך קבע על חלקות האימון לבונסאי ומקפיד שזרים לא מוכרים יוכלו לגשת רק בלויית הבעלים.(החתולים מתקבלים על ידו בברכה בתנאי שהם תושבי הקבע של החצר), אגב, בתוך חלקות האימון שלי נצודו בקיץ האחרון מספר נחשים ע"י חתולי הבית.

איתןem

New member
סיפורי חתולים- יש גם פיצוי ../images/Emo54.gif

כפי שתאר שמוליק,הרי שלמרות כל החבלות והנזקים של החתולים היתרון הוא שהם עדיין לא שכחו לצוד עכברים ונחשים,אפילו אם זה רק לשם השעשוע, לילה טוב איתן.

למעלה