חתולים ופאזלים

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
חתולים ופאזלים

היי, אני לא הארדקור כמוכם.. אבל יש לי פאזל שקניתי לפני איזה שנה והרבה זמן הוא נשכח, ומתישהו ארצה לסיים. אבל השבוע מגיע אליי חתול לטווח ארוך, והשאלה איך עושים שהחתול לא יחתוך לי את הפאזל לחתיכות קטנות.. ראיתי את השרשור פה אגב http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1109&MessageId=105044984 כשביקרתי אצל מי שעכשיו הוא אצלה, הוא מצד אחד הסתובב במדפים שלה בלי לעשות שום נזק, ומצד שני גירד את המזוודה שלי כאילו אין מחר. עצות? (בינתיים נראה לי שאשים איזו שמיכה עליו.. על הפאזל, כלומר)

מממאיה35

New member
כשאני לא מרכיבה

אז הפאזל מכוסה תמיד בקרטון ביצוע והחלקים סגורים בקופסאות שלהם ולחתולה אין גישה לכל הפאזל ולחלקים שלו. כשאני מרכיבה אז החתולה יכולה לעלות על השולחן עבודה ואפילו להתמרח על הפאזל, כל עוד זה לא בחלק שעליו אני עובדת, וכל עוד היא לא מתעצבנת שאני רוצה להזיז אותה מהאזור הזה (אסור לשכוח מי באמת בעלת הבית
)

123נעמי

New member
מזל טוב על אימוץ החתול - כן ירבו../images/Emo140.gif

באיזה גיל החתול? עם גורים זו קצת בעיה הם שובבים ופעילים מאוד אבל אם החתול מבוגר יותר - לא תהיה לך בעיה בכלל. החתולה שלי כשהיתה גורה קטנה עשתה לי את המוות עם הפאזלים עשיתי הפסקה של שנה בהרכבה אבל עכשיו חזרתי לזה (היא בת שנה וחצי) ואין בעיה. עם אחיה הגדול שהוא כבר חתול מבוגר - בכלל אין בעיה הוא בא לפעמים לליטופים כשאני מרכיבה ושוכב בשקט על הפאזל בלי לעשות נזק. וכמו שמאיה אמרה כשלא מרכיבים - הפאזל מכוסה בקרטון ביצוע. בהצלחה עם הפאזל ובעיקר עם החתול שיהיה לך המון כיף איתו - ומבטיחה לך שיהיה לך
הם מקסימים מאוד מומלץ

ailag

New member
תודה על התשובות

הוא חתול בוגר, כנראה שיהיה בסדר.

למעלה