חתולה...

חתולה...

אני רוצה להחמיא בענק ליהושע על קמפיין שלושת האופים המעולה שלהם בטלויזיה. הם לקחו את הקטע של סרטי הבורקס ושיחקו איתו בצורה מעולה. אהבתי במיוחד את הארט שנותן תחושה שבאמת מדובר בסרט משנות ה-70 (הגוון של הסרט הוא צהבהב כזה, הבגדים שהם לובשים וכו´) והליהוק המדויק שהם עשו. בקיצור - אחלה עבודה!

amiro007

New member
וכמו תמיד בכל פרסומת יש משהו לא טוב

קריאטיבי??ברור אמיתי??? ברור(ראבק חשבתי שיש חגיגה בנסוקר והפסדתי) מצפה לראות אותה.?אכן אכן מזפזף כשהיא משודרת??בחיים לא(מת על רווח הישן ולא זה של המשאית)OLDIES BUT THE GOODIES בקיצר אחלה פרסומת רק חבל ש....... 95% לא זוכרים של מי המוצר!!!!(וכן אני עכשיו צועק) כל הפרסומת יש אולי פק שוט אחד או 2 על האריזה כשהוא מוציא אותה מהמקפיא ובסוף יש VOICE OFF של הקריין ומה עם המוצר.??ראבק תטפטפו אותו קצת יותר ומי שיגיד לי שהוא זוכר של מי המוצר בלי לקרוא תהודעה שמעליי אז אני נותן לו חצי קילו מסמי בורקס!!! באמת פרסומת שווה ביותר רק חבל שהיא מזכירה לי לקנות בורקססס ולא את הבורקס של 3 האופים!!ואל תגידו לי שלא כי אני בדקתי את זה ...כולם יודעים רק זאב רווח מצחיק בלה בלה בלה אף אחד לא זוכר של מי הבורקססססס אולי לנו ק, היעד זה אחלה דבר אבל בשביל 3 האופים ואימה אווזה זה ממש לא יועיל למכירות! וכשאין מכירות אז אין תקציבבב אין תקציב אז אין כסף לקופירייטר שמוצא את עצמו על הגשר של איילון ממרר בבכי שוב חברים אחלה פרסומת שלא תקלטו אותי לא נכון.. אבל מבחינת החדרת המוצר ממש לא..... ולפני שאתם כותבים תגובה לחוצה בטירוף.. זכרו שאני מדבר מבחינת החדרת המוצר ולא הקריאטיביות של הפרסומת

תורמים להגדלת כל העוגה

יכול מאד להיות שאת המותג עצמו זוכרים פחות אבל לפחות זה תורם להגדלת הצריכה של כל הקטגוריה (בורקסים קפואים) ובעקיפין גם להגדלת המכירות של שלושת האופים.

amiro007

New member
אתה אכן צודק

אבל נראה לי שאם הבעלים של 3 האופים קוראים את זה הם חורקים שיניים... כי זה לא מה שמשרד הפרסום הבטיח להם בפרזנטציה... אבל אומנם אתה צודק מצד אחד אבל בתור קופירייטר אני הייתי מתחיל לבדוק תמכירות של המוצר... למרות שזה לא מתפקידי

למעלה