חתולה פראית

חתולה פראית

הלילה יירד,לא מצליחה להרדם בא לי לעשות משהו מטורף,מתלבשת ונוסעת אלייך פותחת את הדלת עם המפתח,ונכנסת לחדר שלך על קצות האצבעות רואה אותך יישן כמו מלאך. הדלקתי את הנר,הרמתי את השמיכה. ערום כביום היוולדך, פי נפער מול הזין שהיה למול עיניי,התעוררת לתחושת פי שלא קשה לפספס ששששששש..."החתולה המיוחמת שלך פה" הוצאתי את הלשון וירדתי לבסיס הזין,מלקקת את הדבר הארוך הזה עד הקצה,עד הכיפה. מכניסה את הזין עמוק עמוק,אני שומעת אותך נאנח,גונח מהנאה של לשוני. עד שאתה גומר היישר לתוך פי.קולות הרוע והתענוג שלך היו שווים הכל. "תעצום את העניים אמרתי" ניגשתי לאמבטיה,ושחזרתי אמרתי לו לפקוח אני לבושה באוברול מעור. אמרתי לך שהחתולה פה נכון? תפס אותי בין שני ידיו,הניח אותי במיטתו רגע החתולה לא סיימה את עבודתה... מנשיקה על השפתיים עברתי על כל גופך וכשסיימתי ציפורניי שרטו את גופך אהבת את החיתיות שייצאה ממני באותו לילה ואחרי "שקצת" הכאבתי לך בפראות פתחת את הרוכסן שבאמצע האוברול ליקקת,מצצת כל איבר בגוף שלי ייללתי כמו חתולה אמיתית שרוצה את החלב שלך בגופה. התיישבתי על הזין,והחלקתי אותו היישר לכוס fuck mi עליתי ויירדתי על הזין שלך כמו מגלצה הבטתי עלייך וראיתי כמה אתה שלי כמה אתה רוצה אותי אחזת ביריכיים שלי מצצת את פיטמתי צעקנו גנחנו השתוללנו עד שהתפרקנו היישר אחד לתוך השני.

למעלה