חתולה בתוך ארגז חול

g4free

New member
חתולה בתוך ארגז חול

אולי תוכלו לעזור לי... החתולה שלי בת 14 והיא מבלה יותר מידי זמן בארגז החול(ישובה). לפעמים כשהיא עושה את צרכיה היא מיללת. היא אוכלת(בעלת תיאבון בריא מאד), משחקת ומתקשרת. לעיתים היא סובלת מקפיצות לא מובנות... אשמח לשמוע את דעתכם בנוסף לוטרינר שהזמנתי.

for no one

New member
זה יכול להיות

דלקת בדרכי השתן, זה יכול להיות בעיות עיכול. בקיצור, רק הוטרינר יוכל לקבוע אחרי בדיקה

זה כנראה בעיה כלשהי במערכת העיכול/שתן

מכיוון שכתבת שבשאר הזמן היא מתנהגת רגיל (משחקת ומתקשרת). קחי את החתולה לווטרינר לבדיקה.

g4free

New member
נרגעתי...

צפירות הרגעה נשמעו ברחבי הבית... יש לה קיבה עצלה קח קבע הוטרינר. היא תקבל אוכל רטוב יותר וחומר לקסטיבי. תודה לכולכם

for no one

New member
החתול שלי סבל מעצירות כרונית

חוץ מהבעיה המתמשכת של דלקות חוזרות בדרכי השתן, כך שהאומלל מקבל ליווי צמוד לארגז החול לפחות פעם ביום, כדי שיהיה לנו מעקב מה מצב השתן והצואה. (למה אומלל? כי אין לו פרטיות
) הוא לא אוהב לקסאסטט ומשחות אחרות (לא יודעת למה, החתולה שלי מוכנה למכור את נשמתה לשטן תמורה לקסאסטט
), וזה היה די סיוט לתת לו כל יום משחה כדי לשחרר את הפקק. בסופו של דבר הוא מצא לעצמו את הפתרון - משחק עם רבע עלה חסה כשלוחצת לו הבטן, הוא רץ אחרי החסה, משתולל, מפרק אותה, ובסוף אוכל כמה ביסים מזה. והפקק משתחרר. זה הגיע למצב שאי אפשר לחתוך סלט בבית, החתול דורש את מנת החסה היומית שלו

למעלה