חש כאבים בשער!

• פותח הנושא zapw
  • פורסם בתאריך

zapw

New member
חש כאבים בשער!

יש לי כאבים בשער וזה גם מיתבטא בנשירה ,לאיזה רופא מטפל אני צריך ליפנות בנושא?

בובי

New member
רופא ומטפל הם שני דברים שונים בד"כ

לנשירת שיער יש מספר סיבות עיקריות שאני מכיר וזה בעיקר מתח ולחץ תזונה לקויה תורשה. אם תסביר את גילך והיכן ההתקרחות או הנשירה נוכל להפנות אותך למטפלים מתאימים בהצלחה

בובי

New member
ממקרים שקרו לי ואני מכיר אישית

ואני מדבר על רופאים מערבים שהם בד"כ סגורים ולא פתוחים לשמוע דברים חדשים. אני מטפל כעת בשכן שלי בן 78 בעיקר בתזונה כדי לחזק אותו התזונה בנויה על תוספי תזונה שמנקים את הגוף מרעלים ומזינים אותו בויטמינים ומינראלים שהגוף זקוק להם. אחרי כחודש שבו הוא הרגיש התחזקות והרבה יותר טוב הוא חטף שילשול הלך לרופא המשפחה שתחקר אותו ופסק לו חד משמעית זה מהויטמינים שאתה אוכל ושימו לב לציטוט " אדם בגילך לא צריך ויטמינים " עם כל הכבוד לזה שהוא רופא כנראה שתזונה הוא לא למד ובכל זאת הוא פוסק חד משמעית לאחרים מה לעשות. מקרה שלי קרה היו לי קרחות בראש מה שנקרא אלופציה והרופא עור אמר לי שזה ממתח וזה יעבור לבד ולא הפנה אותי לשום דבר תחליפי. אני הלכתי לטיפול בדיקור ושינוי תזונתי דרסטי דבר שעזר לי מאוד. לסיכום רופאים בד"כ מכירים רק את הרפואה המערבית והם לא זזים ממנה ימין ושמאל. מטפלים טובים מכירים בד"כ מספר שיטות טיפוליות ומכירים בערך את ההצלחות הסטטיסטיות של כל שיטת טיפול. לדוגמא אם יבוא אלי מישהו עם בעיות שנובעות מהרגלי ישיבה או הליכה לא נכונים אני יפנה אותו לשיטת פאולה שתבנה לו הרגלים נכונים אם יש לו בעיות גב חמורות אני יפנה אותו לאוסטאופט או כירופרקטור. וכך הלאה

מאיר72

New member
וקצת סנגוריה על הרפואה המערבית

ורופאיה. נכון שרוב הרופאים מטפלים בסימפטומים ולא בגורם, והם אינם פתוחים כמונו לעוד דברים (למרות שאני מכיר כמה מטפלים שגם הם דיי נעולים על דבר אחד), אבל להגיד שהם לא מרפאים (חלק מהמחלות), זה קצת רדיקאלי לא? נכון שאין להם תשובה כרגע ל SARS, איידס, סרטן (כמה סוגים) ועוד כל מני מחלות שונות, אבל האם לרפואה המשלימה יש את היכולת לרפא את כל המחלות?! מאיר

בובי

New member
לרפואה המערבית יש יתרון עצום

בתחום הטראומות התאונות והאורטופדיה מה שאין כמעט לכל הרפואה המשלימה ביחד ואני כמובן לא מזלזל בהם צריך לדעת את היתרונות והחסרונות של כל שיטת טיפול. אדם שעבר התקף לב שבר רגל וכדומה רפואה מערבית זה הפיתרון האולטמטיבי בשבילו וזה מה שיכול להציל את חייב במקרה של התקף לב לדוגמא.

רפואה המערבית במצבי חרום

מעט מתוך האורגנון של ההומאופתיה סעיף 67 " .. עדיין, ישנם מצבים מאד דחופים אשר בהם יש סכנה לחיים, שאין לנו זמן, לא שעות ולא דקות, כאשר קורת תאונה לאדם שהיה קודם לכן במצב הבריא – במצב של חנק , פגיעת ברק , מצב של קיפאון או טביעה, במצבים כאלה חיוני ומוצדק שהטיפול הראשוני יהיה לעורר את הרגישות של כוח החיים עם משהו מקל ומטיב למשל, שוק חשמלי עדיין או בעזרת חוקן של קפה או עם מלחי הרחה וחימום בהדרגה. (המצבים הללו לא נובעים ממחלה אלא מתאונה חיצונית – ברגע שניתן במצבים הללו טיפול מקל ומטיב האדם יחזור למרכז). אם האדם בריא, ואני אחזק במצבי תאונה את מצבו הפיזי, הוא אמור לחזור למרכז בכוחות עצמו או ע"י טיפול הומאופתי. במצבים האלה אין מחלות שצריכים לטפל בהם, יש מצב סטרס גדול אשר מדכא את כוח-החיים, אני צריך להחזיר את כוח-החיים לחיים, ואז האדם יסתדר בכוחות עצמו. - בהרעלה קשה יש צורך לתת אנטידוט להרעלה, ואז כוח-החיים יחזיר את האדם למרכז. צריך להוציא את האדם מההרעלה וזאת ע"י טיפול אנטיפתי מקל. - אם נתתי תרופה הומאופתית אשר במכלול היא מתאימה לטוטלטי והבנת המקרה, אך ישנם סימפטומים במטריה-מדיקה שהם הפוכים לפציינט, לכאורה אפשר לומר כי נתנו טיפול אנטיפתי – אך אם כל הסימפטומים העיקריים ויוצאי הדופן מכוסים ע"י סימילריות לרמדי – התרופה שאני נתתי היא הומיאופתית ולא אנטיפתית, האדם יבריא והסימפטומים ייעלמו. [ אם הסימפטומים הם קטנים ולא מהותיים, זה לא העיקר במקרה, עיקר המקרה זה הטוטליות והסימפטומים המיוחדים ]. - אותו פלג של אנשים אשר מטפלים בשתי השיטות , ההומיאופתית והאנטיפתית- הם בעצם חוטאים בשם הטיפול, כי המקרים הללו מתייחסים רק למצבי סטרס / חירום. האנשים האלה המטפלים באופן קבוע בשילוב בין שתי השיטות לא פועלים בדרך הנכונה, הם מטפלים כך בגלל העצלות או חוסר הרצון להחליט האם הם הומאופתים או מטפלים אחרים. ההצלחות שלהם הם בדיוק כפי שהם בחרו – ולכן הם לא יוכלו להיות הומאופתים. .. " • הנמן מפריד בין מצבי החירום שיש צורך להחיות את האדם, לבין המטפלים הבוחרים בדרך הקלה, ובזמן המחלה הם מעדיפים את הדרך הקלה של טיפול אנטיפתי מקל ולכן הם לא יכולים להיות מרפאים הומאופתים אמיתיים. מעט על הפילוסופיה ההומאופתית הקלאסית. בכבוד רב, שלומי.

למעלה