חשש לפריצת דיסק

dina188

New member
חשש לפריצת דיסק

שלום לפני כשבועיים נתפס לי השריר בצד שמאל של הישבן היום אחרי שבועיים הכאבים לא עברו אלא התחזקו זה ירד לאורך כל הרגל והכאבים כמעט בלתי נסבלים שאני יושב בזמן העמידה אין תחושת כאבים התעניינתי והבנתי שיש לי חשש לפריצת דיסק. לא מעוניין לפנות לרפואה קונבנציונאלית האם מישהו יכול לעזור ולהמליץ לי על טיפול אשר כולל גם אבחנה תודה לכולם חורף נעים!!!

0 אור 0

New member
טיפולים שיכולים לעזור

הם אצל כירופרקט, טוינא, דיקור, תנועה מודעת וגם שיטות שפחות מתמחות באיזור השלד יכולות לעזור, אבל כל המטפלים שאני מכירה בתחום הזה יעמדו על כך שתהיה אבחנה של אורתופד ויוסיפו לכך את האבחנות מכלי השיטה שלהם.

izackv

New member
בדיוק כמו שאור כתבה...;

לך להבחנה של קופת חולים/אורטופד ויפה שעה אחת קודם. אחרי שתהיה לך אבחנה, אפשר יהיה להמשיך לשיטות טיפול שונות. כל מטפל סביר ירצה לראות צילומים או לפחות סיכום אורטופדי לפני שהוא נוגע באזור שחשוד כפריצת דיסק. לדעתי.

dina188

New member
הבעיה היא שאני לא יכול

לפתוח תיק בקופת חולים כי אני נמצא עוד חודש בתקופת הכשרה לפוליסת בריאות ואם אני אלך לרופא בקופה ישימו לי את הבעיה הזאת בהחרגה ( לא יהיה בכיסוי בפוליסה) לכן אין לי אפשרות לפנות לרופא בקופה תודה

0 אור 0

New member
תלוי ברמת הסיכון והכאב

התחלתי לכתוב לך שתלך לרופא פרטי, אבל אז נזכרתי שלא בטוח שזה לא מגיע לידיעת הביטוח. החשש בדחיית פניה לטיפול הוא בסבל שבינתיים עובר עליך מחד ובסיכון מצד שני. וממילא כשתפנה לרופא אתה צריך להגיד לו שהבעיה התחילה לפני חודשיים, וזה יהיה כתוב בתיק .... אם אתה מרגיש שהבעיה היא במצב נסבל ולא מסכן אותך, אז מה שאני מציעה הוא להגיע לדיקור - שם לפחות אין חשש שמניפולציה לא נכונה תפגע בבעיה האפשרית.

hal767

New member
מאחר ואיבחון נכון הוא מאד חשוב

נסה להגיע לאורטופד ולפיזיוטרפיסט טובים באופן פרטי, בלי רישום בקופ"ח. לאחר שתהיה אבחנה מסודרת, אפשר לשלב שיטות טיפול שונות.

טיפול בפריצת דיסק

שלום לך, אוכל להמליץ לך על טיפולי הילינג אשר יכולים לעזור לך להמנע מניתוח. אני הילרית ומטפלת IPEC. מנסיון אפשר לטפל בבעיה. עם קצת סבלנות. יש צורך לאבחן מה הגורם לכאבים ולטפל בהם. הלית

יקירי ממליץ

לך על טיפול טווינה ממטפל מוסמך ובעל הכשרה טובה. כמטפל אני יכול להגיד לך שאנחנו עושים בערך 10 בדיקות כדי לדעת אם יש פריצת דיסק בין איזה חוליות ובאיזה צד. יתכן שיש לך סיאטיקה ולא פריצת דיסק. גש למטפל טוב ויהיה טוב. מאחל לך בריאות ושמחת חיים

למעלה