חששות.

MisterBlack

New member
חששות.

גאידמק כבר נפטר מאלי אוחנה. מה יקרה עכשיו בהפועל ירושלים? כמו שהוא עלול להביא את שום לבית"ר, הוא עלול להביא גם להפועל מאמן רוסי רק בשביל השפה. מישהו יודע אם אדלשטיין יודע רוסית? מצחיק שידיעת השפה הרוסית נהיה מעין מחסום נגד פיטורים בעיר הקודש...

z dead

New member
חששות

שאתה שמוק שמביא אותו קישור כל הזמן לאיזשהו משחק דפקטיבי. ו...אני יודע רוסית. אני אהיה היועץ של גאיידמק..מה שאומר שירחיקו אותך מהמגרשים.

MisterBlack

New member
תפסיק עם השטויות.

אז הבאתי קישור. נו? הכנסתי אותו סתם? רשמתי הודעה והודעה רלוונטית ועניינית! אתה מוזמן להכנס או לא להכנס לקישור. מלבד זאת, בקצב הנוכחי לא תצטרכו להרחיק אנשים מהמגרשים. הם יתרחקו לבד... הבעלים עלול ליצור מצב שבו האוהדים יתנכרו לקבוצה בגלל שהיא משקפת אותו ולא אותם. זו כבר לא הפועל ירושלים. מזמן לא.

z dead

New member
כן הכנסת אותו סתם...

מה הקשר בין הקישור שלך לתוכן של ההודעה? זאת לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה...אז: רוח מין און,מפיש? כאלב! אידי אוז'ה אטסודה וונוצי'ה סוקה. ראית אני יודע גם קצת ערבית,בנוסף לרוסית. לתרגם לך? :)

MisterBlack

New member
תגיד לי.

אתה עושה את עצמך? או שאתה באמת כזה? אין קשר! זה מה שגם כתבתי בפורום של צפרירים! "בלי קשר כנסו לפה" כאילו דה??? מתנצל. מעכשיו אכתוב למען אנשים כמוך: הנה קישור למשחק שאני מאוד אוהב ואשמח אם תכנסו גם אתם! לא, לא צירפתי קישור. אגב, גם בפורום של בית"ר הכנסתי אם זה כל כך חשוב לך. ההבדל היחיד הוא שאני כן אוהד של הפועל י-ם בכדורסל. כבר מספר שנים (לפני היול"ב אם זה מה שמעניין אתכם). חבל לי לראות אותה הולכת מדחי אל דחי כמו קבוצת העבר שלי, שאת שמה לא אזכיר, שהלכה ונעלמה ממפת הכדורסל והפכה ל"עירוני" כזה או אחר. כל הכסף בעולם לא יחזיר למלחה את האהבה. את האהבה יחזירו אנחנו, האוהדים. ואם לא נפסיק עם השנאה לקבוצות אחרות (והמבינים יבינו) לעולם לא נוכל להגיע לרמה של אותן קבוצות (שוב, אותם המבינים). ויל סולומון הלך לרעות בשדות זרים מסיבה מסויימת. לא, לא רק הכסף. אם אתה מכיר מישהו שיכול, שישאל אותו. אני מכיר. הוא שאל. זה לא היה הכסף. זה היה המשחק. האהבה. בלי הרבה יותר אהבה והרבה פחות שנאה כגורמים מניעים, כל הגאידמקים שבעולם לא יביאו אותך לטופ. לא הישראלי ולא האירופאי. תמשיך לגנוב אליפויות וגביעים פעם בעשר שנים ותחשוב שאתה מאושר. בלי קישורים, בלי כלום. רק תוכן. ותחשוב על זה.

MisterBlack

New member
ומשפט אחד אחרון בנושא ותבין לבד:

צ'ה לא היה יושב לקפה וסיגריה עם ארקדי.

z dead

New member
מה להבין?

שאתה דפקט וטרול? לו היית קורא את ההודעות שלי היית מבין שאני לא בדיוק בעד ארקדי..במקום אתה מעדיף להציף,ולהשאיר קישורים למשחק המפגר שלך.

MisterBlack

New member
כמה דברים...

לשפוט אדם לפי רושם ראשוני זה אמנם נפוץ, אבל לא בהכרח נכון. נכון, שתי ההדועות הראשונות שלי היו "מלוכלכות" בקישורים למשחק. מצטער, טוב? גם הן וגם הודעות ההמשך כבר היו ברוח אחרת. תקרא, תבין. מעולם לא קראו לי טרול, בשום פורום. להודעות שלי אין תוכן "טרולי" משום סוג ובוודאי ש"דפקט" לא רלוונטי כאן. כמי שאמנם לא מגיע לכל משחקי הפועל אבל משתדל להגיע כשאפשר (אני לא ירושלמי לשמחתי), אני חושב שהפורום הזה הוא במה גם בשבילי. ממש כמו בשבילך. בנוסף, כתבתי בפורום הזה לא פעם בכינוי אחר.

z dead

New member
כמה אתה מזיין בשכל...

אף אחד לא דן איתך על הפועל ירושלים...אתה השתמשת בהודעות עם ה"תוכן העמוק" שלך כדי להכניס קישורים שלא קשורים לכלום במסווה של משו קרדינלי שקשור להודעות שלך. מה פתאום אתה מתחיל איתי דיון על הפועל בעבר,בהווה או בעתיד? אף אחד לא ניהל איתך דיון,רק אמרתי לך שתפסיק להיות שמוק. למען האמת לא אכפת לי מה אתה חושב :)

TheOrion

New member
גאד אני שונא אותך ../images/Emo13.gif

אבל ממש שונא אתוך. אתה מכיר את האנשים האלה ששונאים מישהו כל כך שהם כורתים לו את האצבעות אחת אחת? רחמנים שכמותם
. עכשיו בבקשה, לך מפה והפסק לעצבן משתמשי תפוז תמימים שלא מנסים לקשר הודעות למשחק אינטרנט מגעיל. תודה
.

TheOrion

New member
שאתה מעצבן.

הנסיון לכתוב הודעה ולשרבב בתוכה קישור שלא קשור אליה רק על מנת לנצח באיזה משחק שכוח אל, הוא מעצבן ביותר.

למעלה