תגיד לי.
אתה עושה את עצמך? או שאתה באמת כזה? אין קשר! זה מה שגם כתבתי בפורום של צפרירים! "בלי קשר כנסו לפה" כאילו דה??? מתנצל. מעכשיו אכתוב למען אנשים כמוך: הנה קישור למשחק שאני מאוד אוהב ואשמח אם תכנסו גם אתם! לא, לא צירפתי קישור. אגב, גם בפורום של בית"ר הכנסתי אם זה כל כך חשוב לך. ההבדל היחיד הוא שאני כן אוהד של הפועל י-ם בכדורסל. כבר מספר שנים (לפני היול"ב אם זה מה שמעניין אתכם). חבל לי לראות אותה הולכת מדחי אל דחי כמו קבוצת העבר שלי, שאת שמה לא אזכיר, שהלכה ונעלמה ממפת הכדורסל והפכה ל"עירוני" כזה או אחר. כל הכסף בעולם לא יחזיר למלחה את האהבה. את האהבה יחזירו אנחנו, האוהדים. ואם לא נפסיק עם השנאה לקבוצות אחרות (והמבינים יבינו) לעולם לא נוכל להגיע לרמה של אותן קבוצות (שוב, אותם המבינים). ויל סולומון הלך לרעות בשדות זרים מסיבה מסויימת. לא, לא רק הכסף. אם אתה מכיר מישהו שיכול, שישאל אותו. אני מכיר. הוא שאל. זה לא היה הכסף. זה היה המשחק. האהבה. בלי הרבה יותר אהבה והרבה פחות שנאה כגורמים מניעים, כל הגאידמקים שבעולם לא יביאו אותך לטופ. לא הישראלי ולא האירופאי. תמשיך לגנוב אליפויות וגביעים פעם בעשר שנים ותחשוב שאתה מאושר. בלי קישורים, בלי כלום. רק תוכן. ותחשוב על זה.