חששות של מתחילה

בןבוי

New member
חששות של מתחילה

פתחתי אתר ובו חנות וירטואלית. הציעו לי לעבוד עם פייפאל. על פניו, נראה שזה רעיון טוב. אבל מי יכול להבטיח שהכל ישר והגון? הם לא בארץ, ומה קורה אם הם פתאום יחליטו שהם לא מעבירים את הכסף, איפה אני מתלוננת, מה אני עושה? בקיצור, יש מקום לדאגה או שפשוט ללכת על זה?

smile2life

New member
קודם כל כן יש פייפאל ישראל

http://www.d.co.il/80051120/13560/ שנית פייפאל זו שיטה אמינה מאוד. את צריכה לפתוח חשבון, לשייך אליו כרטיס אשראי - ואז לשלם קצת כדי לאשר אותו - בשורת החיוב יופיעו לך כמה ספרות או אותיות ואת אלו את צריכה להכניס אל הפייפאל כדי להוכיח שהכרטיס שלך. בעיקרון מאוד אמין. את יכולה לצבור כסף בפייפאל ולמשוך אותו תמורת עמלה.

panayotiss

New member
לכי על זה

אם את מתכננת על קונים מחו"ל פייפאל נפוץ מאוד ואמין, אין בעיה לקבל כסף ולמשוך כסף, הכל מתקתק כמו שעון. ממידע פנימי שלי עובדים חזק על פייפאל ישראל עכשיו כלומר בקרוב יהיה paypal.co.il , פייפל ייכנסו בקרוב ממש חזק לכל אתרי ה shops בישראל (wallashops, nanashops, ynetshops וכיוב) עם כפתור pay now כמו באתרים בחו"ל. לגבי שירות לקוחות אין עדיין לפייפאל שירות לקוחות בארץ. המידע שבפוסט מתחתי ניתן הוא לא מדוייק. פייפאל רכשה לפני כשנתיים חברת סטארט אפ ישראלית בשם פרוד סיינסס וזו קיבלה את שמה של פייפאל, זה מרכז פיתוח, לא שירות לקוחות.

למעלה