חששות מהסטטוס

a n a t i 1978

New member
חששות מהסטטוס

אני גרושה ממש טריה לאחר נישואים של מספר חודשים, יש לי חשש נוראי מהעובדה שאני גרושה ואני מפחדת שזה נחשב לכתם. התגרשתי מאחר והבעל שלי היה מזעזע וגיליתי עליו דברים נוראים שחלקם (הפחות נוראים) ידעתי מראש וחלק התגלו לי לאחר החתונה. ידעתי שאם אמשיך לחיות איתו חיי יהיו גיהנום ואני אהיה אומללה כל חיי ולכן קמתי ועזבתי למרות החששות. אני נראית מצויין ואני משכילה וכל אחד יגיד שלא חסר לי כלום ואני גם יודעת את זה רק יש לי פחד שהבחורים שאכיר יראו בזה איזהשהו כתם במקום לחשוב איזה חכמה אני ושלא המשכתי למרות הסבל והבאתי ילדים לעולם בתירוץ המטופש של הרבה נשים שילדים יעזרו לשפר את היחסים. אני רוצה לשמוע את דעתכם הכנה מה באמת אנשים חושבים ולא כדי לנסות לעודד אותי אלא באמת לומר את האמת

judyr

New member
עם כל הכבוד...

ויש כבוד ממתי כיפת לך בדיוק מה העולם חושב
טוב לך... מרגישה שלמה עם ההחלטה... אז עשית את הדבר הנכון בסופו של יום מי שאת הולכת לישון איתו ועם המחשבות והרגשות זו אך ורק את

antigone

New member
ענתי ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

ובאשר להרגשתך לגבי הסטטוס אני מרימה גבה
איך בחורה אינטלגנט חושבת במושגים של "כתם" איזה כתם את מדברת??? הכתם הוא לחיות עם אדם שלא ראוי לך! ואת אמיצה שאמרת דיי ופשוט עשית החלטה שהיא עפ"י דברייך נראת הכי נכון לעשות ... ובסך הכל מה? בחרת בלחיות חיים מאושרים !! ילדה תיישרי מבט עם כל העולם , ותגידי לעצמך שאת "גרושה " מתוך בחירה ... המון בהצלחה בדרכך החדשה מכל הלב!!

אינטלגנציה וסטטוס

מצטער לזלזל אבל את שואלת בעצם לשקר או לא לשקר? אני שרמת האינטלגנציה שלי מאוד בסיסית יודע שלשקר אין רגליים והאמת צצה בסוף תשקלי את זה ברמה הגבוהה נראה מה יצא לך.

תתעורי

הסטיגמה הזו היתה במילניום הקודם. בכלל אולי יש טענה שהגרושים/גרושות הם עליזים ומלאי חיים.. אך מוכח שזה נכון לכל מי שמרגיש טוב עם עצמו משלים עם מה שהוא שם זיין על מה שאחרים חושבים וחי את חייו בצורה הטובה ביותר שהוא יכול. תתעוררי.

אם זה כתם...

..אז לפחות חצי מדינה זה כתם אחד גדול. ממש לא משנה למה את גרושה - אין מה להתנצל, אין מה להסביר. ברוכה הבאה למועדון - יש בו רבים וטובים שבאים והולכים בשלום. ככה זה בסקטור החילוני. לא מכירה את הסקטור הדתי.

למעלה