חששות מבגידה

shelyk

New member
חששות מבגידה

אני גרה עם חבר שלי כבר שנתיים ומצאתי על עדן החלון בחדר שלי ליד איפה שאני ישנה, עגילים עם יהלומים קטנים כאלה. עגילים פשוטים כאלה שנראים מהשוק. אם היו לי כאלה זה היה ממש מזמן, אני לא שמתי עגילים מסוג כזה שנים.
אז האופציה שנשארת לי היא שהעגילים שמצאתי על עדן החלון ליד הצד של המיטה שלנו הם לא שלי.
חבר שלי אמר לי״את בטוחה שאין לך כאלה? את עובדת עליי?״
ואני עניתי לו שאם היו לי, פעם מזמן וכאלה כמו זה לא ענדתי שנים, אז בטוח לא הייתי מניחה כאלה לפני השינה ליד המיטה. יש איזה לילה פעם בשבוע או שבועיים בו אנחנו ישנים בנפרד כי אני נשראת לעשות משמרת בעבודה ליד הבית של ההורים. אז אני מתחילה לאכול סרטים שזה לא עגילים שלי ושמישהי אחרת ישנה שם!
אני מרגישה כאילו אני משתגעת. מה יכול להיות שהוא בוגד בי? או שאולי אני טועה? כי מצד שני יש לי גם זכרון מעורפל שפעם קיבלתי עגילים קטנים כאלה דומים מאיזו חנות כשקניתי שרשרת אחרת. אבל לא בטוחה שזה היה נראה כמו אלה! הזכרון שלי מבלבל אותי ונכנסת פה לסרטים.
בנוסף, מאז שזה קרה אתמול הוא בקושי מדבר איתי, אמר לי שהוא ממש עצוב שאני לא סומכת עליו ושאין לי אמון בו. לא התקשר אליי הבוקר כמו כל יום בדרך לעבודה, ממש לקח את זה קשה.
מה לעשות? איך לצאת מהמחשבות האלה? אתן לא הייתן נכנסות לסרט?

shelyk

New member
רוצה לחדד

שאני מאמינה בו, סומכת עליו ויודעת שהוא ממש אוהב אותי. בגלל זה זה משגע אותי וקשה לי להאמין שזה אומר משהו...

2461

New member
2 אופציות:

1. להמשיך לסמוך עליו ולרדת מכל העניין.
להעסיק את עצמך ולא לחשוב לעומק וכך לצאת מהסרט.

2. ביום שהוא חושב שאת לא באה לישון, תבואי ב״הפתעה״ ותראי אם צדקת...
כמו כן, כדי לא להרוס את הקשר תמציאי שבסוף לא הרגשת טוב ובאת או משו כזה...

אממ מציעה לך להמשיך להאמין בו, כי יש מצב שאם תעשי את אופציה 2 והוא יבין שרצית לבדוק אותו, יש מצב שהיחסים ביניכם יהרסו...

בהצלחה...

cmyk137

New member
הקשר שלך מאוד מוצדק

תבדקי את האופציות המתאימות
בעדיפות בהסכמה עצמית
כי אפילו שאתם שנתיים ביחד
לכל אחד מכן אמור להיות הפרטיות
וחופש עצמית
בהצלחה!

sani48

New member
אם את באמת מאמינה בו

אז אין לך מה לחשוש,לא מציע לך לעשות לו בדיקות פתע,כי הוא ירגיש שאת בודקת אותו וזה יפגע לכם סתם ביחסים,תנסי לעבוד יותר חזק על הזיכרון שלך,אתם גרים שם רק שנתיים,העגילים לא יכלו להגיע לשם משום מקום,או שקנית/קיבלת עגילים כאלה בשנתיים האלה,או שהם של מישהי אחרת,תעשי אפילו סיבוב אצל כל מיני חנוית/שווקים שקנית בהם בעבר תכשיטים,ותשאלי אם היה להם פעם משהו כזה,אולי תקבלי את התשובה שלך,שיהיה בהצלחה

sani48

New member
דרך אגב

אם אתם גרים בשכירות,יכול להיות שמישהי שגרה שם לפנכם שחכה את העגילים שלה שם(למרות שזה מוזר ששמת לב אלהם רק אחרי שנתיים)

marioForever

New member
דרך מקורית לבדוק

תראי האמת ? אין שום דרך לברר מה קורה מאיפה זה...
אממ, מה אני הייתי עושה ?
הייתי מוצא את הדרך היחידה לבדוק את זה...

לוקח את העיגילים לבדיקה בחנות תכשיטים עם זה יהלומים אמיתיים או לא, אז ככה, יש כמה אופציות.
א. זה יהלומים אמיתיים ! אז תמכרי אותם מהר (כי את גם ככה כבר שנים לא הולכת עם דברים כאלה) ותשתמשי בכסף לקנות לך טבעת או משהו יפה...ומה גם , תחשבי אם זה יהלומים אמיתיים אז אין מצב שבעולם שאת לא זוכרת תקופה מסויימת שקיבלת עגילים עם יהלומים ולא זוכרת מאיפה. אז קיבלת את התשובה שלך.
או ב.
העגילים הם עגילים לא עם יהלומים... ואז זה באסה ... אממ איך לבדוק אותו ?
אין לך שום דרך .. זה כמו שאמרו לך פה.. פשוט לבוא איזה פעמיים (לא פעם אחת כי זה לא ייתן לך כלום פעם אחת) באמצע שאת אמורה להיות בחוץ ולראות איך הוא מתנהג אם הוא לחוץ מה קורה איתו וכ'ו...

לא יודע לי היה חשוב האמת
זה האבן שעליה מונחת יחסים שאתם חולקים ביחד...

Megie

New member
מבינה אותך..

זה נראה חשוד מדי, אני לא חושבת שקל לשכוח איזה עגילים יש לך..
אין דרך להפיג חשש ואמון הוא בסיס לקשר, אני לא יודעת לחשוב על דרך מספיק טובה כדי לבדוק את האמון..במיוחד כשאין הוכחה חד משמעית.. תיהי עירנית אליו ותחשבי טוב על מהות הקשר בינכם כדי להבין אם יש מקומות בהם היה לך חשד נוסף במהלך השנתיים- שקרים או הסתרות כאלו ואחרות..
מקווה שזאת רק טעות בזיהוי

טאקי ממ

New member
יכול להיות שיש עוד פתרון אופציונאלי?

אמא\אחות שהייתה אצלכם והורידה כי לא היה לה נוח? עוזרת שבאה לנקות? לי קרה כמה פעמים שניסתי לקנות עגילים מהשוק והם ישר עשו לי אלרגיה, ודחפתי אותם איפה שהוא...

שווה לשלול כל מיני הסברים אחרים...

היי גם מבינה אותך זה נראה חשוד...

לדעתי תמשיכי לחקור קצת לראות מאיפה הם נחתו אם הם לא שלך.
וגם תמשיכי לסמוך עליו זוגיות מורכבת באימון.
בהצלחה ותעדכני:)

החשש שלך כן מובן.

אני גם בהחלט הייתי חושדת אם הייתי יודעת שעידנים עברו מאז בכלל נגעתי בעגילים כאלה, ופתאום הם על אדן החלון.
יחד עם זאת, הייתי מתעמתת איתו, שומעת אותו.. מאמינה לו, ועם זאת, הייתי גם יותר שמה לב לפרטים. במילים אחרות, פוקחת עין.

אין טעם להכנס לויכוחים על חוסר אמון, כשאת לא משוכנעת שאת צודקת.
אבל.. התגובה שלו קיצונית מדי, הרי את אומרת שאת מאמינה לו ובאהבה שלכם.

אני חושבת שאת כן צריכה לשים יותר לב למה שהולך, אבל בצורה יותר סמויה, בעיקר בשביל להרגיע את עצמך.
לא בצורה של "לא מאמינה לך, אז עכשיו יהיה אחריך בלש".

טואית

New member
התגובה שלו מוגזמת ודוקא מחשידה.

הוא היה יכול לנסות לעזור לך לפתור את התעלומה ולא לעשות כאלה הצגות של העלבות וברוגז.
אחרי הכל, באמת מוזר למצוא עגילים שאינן שלך על אדן החלון. מה, הוא לא מבין את זה?

lost green eyes

New member
לגמרי התנהגות חשודה.

כמה זמן אתם ביחד ? את באמת לא זוכרת אם אלו העגילים שלך או לא? .. מצטערת אבל נשמע שאת טיפה נאיבית.
למצוא ככה סתם עגילים ועוד ליד המיטה .. לא יודעת מה להגיד לך. תעשי את החושבין שלך.

The Heretic

New member
לי אישית זה נשמע ממש רע

1. גם אם קית עגיליםכאלה,הם לא סתם יצוצו ליד המיטה שלך אם לא עדת אותן שנים
2. ה"מה, את בטוחה?" נשמע פשוט דפוק לגמרי, כאילו זאתפשוט תגובה של 50% סיכוי
3. זה שהוא עוד כועס עליך?! תסלח לי אלו לא העגילים שלך 99% אם היה לו ליד המיטה גרב לא שלו...

אני מקווה שזה סתם שווא, אבל לפי מהשאתמספרת זה מה שאני הייתי חושבת על זה.

2012יעל

New member
אני הייתי נכנסת לסרט

זה טבעי במצב הנ"ל.
כאחת שיש ברשותה הרבה זוגות עגילים, קשה יהיה לי פתאום לא לזכור איזה זוג שיהיה לי ובמקרה הוא יהיה מונח במיקום כזה מוזר- על אדן החלון, ליד המיטה (קרי ענדתי אותם לא מזמן) ולא באמבטיה/ על השידה.
בנוסף- התגובה שלו מאוד מחשידה ודרמטית משהו.. במקום לנסות לעזור לך להיזכר או לחפש למי הם יכולים להיות שייכים, כמו לחברה/ידידה/בת משפחה, הוא נלחץ ולא מדבר איתך (?).
לא ממש יודעת מה לייעץ לך כי אני מבינה שאת אוהבת ורוצה לסמוך עליו, אבל הייתי משאירה עיניים פקוחות. והיה כאן מישהו שייעץ להפתיע אותו ביום שאת לא ישנה שם, לדעתי זה בעייתי, כי זה יכול לגרום לסכסוך ביניכם- הוא יקלוט, ובנוסף יכול להיות שדווקא עכשיו הוא יוריד פרופיל ולא יביא לדירה (במידה ויש לו מישהי)..
בכל אופן, מקווה שיסתדר לטובה

juggernaut

New member
לא לא לא.

התגובה של כל הנשים פה היא מאוד ממהרת לשפוט.

מקריאה של ההודעה שלך אני קולט בחורה שבאמת לא סגורה על מה היא יודעת ומה היא לא יודעת.
אין לך באמת מושג של מי העגילים
יש סיכוי לא קטן שהם שלך ובכל זאת - בחרת לפתוח מולו ולהגיד לו שאת חושדת שהוא בוגד בך.
*זאת* תגובה קיצונית. את צריכה לבדוק קצת יותר לעומק, לחפש יותר "רמזים", אבל על סמך עגילים שאולי הם כן שלך ממש מזמן שמצאת בחדר את ממהרת להגיד בגידה?

חברים, אם היא לא בטוחה בעצמה, איך אתם כל כך ממהרים להגיד שזה נשמע רע וחשוד?

שאלה קצת אישית....

לחבר שלך יש "חורים" באזניים?
יש פריטי לבוש שלך בדירה שלו?

אולי הוא סתם נהנה להתלבש כמוך?
כי הוא מתגעגע כמובן

באתי מהראשי.
המודעה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות
ט.ל.ח.
וכו'

מחשבות

לגמרי מבינה את הבלבול שלך ואת חוסר השקט ורצון כמעט בלתי נשלט שהמצב יתבהר ככאן ועכשיו.
הייתה לי תקופה שחשדתי (וצריך לציין בלי ביסוס מוצדק) ואכלתי סרטים. לא נעים.
אבל התגברתי על זה בעצמי. לדעתי, האשמה בבגידה יכולה מאוד לפגוע באימון. במערכת יחסים חשוב לא רק להאמין ולסמוך על הפרטנר, אלא גם לדעת שהוא סומך עלינו. תתארי לעצמך מצב בו חבר שלך לא סומך עלייך. ולא בצחוק, אלא ברצינות מביעה ספק ביושר שלך.
אז קודם כל לא הייתי חולקת איתו בינתיים את החשד שלך. דברי איתו, תעודדי איתו. תהפכי את העניין לבדיחה בינתיים ותמשיכי בחיים כאילו לא קורה כלום.
אבל תהיי הרבה יותר ערנית לתגובות שלו ולהתנהגויות שלו. כאילו תתבונני מהצד ותדרגי את ההתנהגות שלו לא בתור חברה שלו אלא כאילו אם זה היה קשר שאת צופה בו מבחוץ. נסי להיות אובייקטיבית ולא להאשים בלי ביסוס או להיפך בלי לחפש הסבר לכל התנהגות מוזרה או מחשידה. פשוט תתבונני ותאספי מידע.
אולי תבטלי פעם את הלינה שלך במקום אחר. תצפי מה תהיה התגובה שלו. האם ישמח או יתבאס?
נסי להכניס קצת יותר פעילות לקשר שלכם. איך יגיב? בשמחה? יקטר?
וכמו שכתבו מעליי, לכי לחנות תכשיטים לבדוק מה זה העגילים הללו (האם יש עליהם חותמת שזה כסף/זהב?).
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר בשבילך

מישהו עשה לאחרונה ניקיון בבית?

מנקה/ אמא? אולי יש סיכוי שהיא מצאה את העגילים מתחת למיטה והניחה אותם במקום שתראי אותם?

למעלה