חששות ופחדים...

galzgalz

New member
חששות ופחדים...

אתמול דיברתי עם מישהו בצ'ט והסתבר שהוא מהעיר שלי... (ב"ש) ולי אין כל כך התנסות עם בנים והוא דיי לחץ עליי בקשר לזה שניפגש.. אני בן 17 והוא בן 22.. מבינים ?? אני מרגיש התרגשות מצד אחד ופחד מצד שני אני לא יודע מה לעשות.. והוא אמר לי שהוא יצור איתי קשר שבוע הבא... מישהו יכול לייעץ לי מה כדאי..

resputin

New member
אל תתן לו ללחוץ אותך לפינה.

אני לחוץ מכמה סיבות, לדעתי; א'. הוא גר קרוב אלייך, בעיר שלך. ב'. הוא מבוגר ממך. ג'. הוא לוחץ להיפגש. ד'. אין לך ניסיון עם בנים. עולה השאלה, כמובן, איזה סוג של קשר דובר בין שניכם. האם זה להיפגש לקפה\דייט, או לבוא אליו לדירה "לראות את מדף הדיסקים שלו". לא שזה משנה, בשני המצבים, אל תעשה משהו שאתה לא מוכן לו עדיין ואל תיתן לו ללחוץ אותך לפינה. הוא לוחץ להיפגש? תגיד שלא מתאים לך עדיין. מה יש? לגיטימי. כשיהיה לך נוח, כשתרגיש שאתה בטוח מספיק, מכיר אותו מספיק בשביל להיפגש איתו מבלי לחשוש אז תפגשו, ולא שניה אחת קודם. הייתי ממליץ להיפגש איתו במקום מרכזי, הומה אדם (בית קפה לדוגמא) ועם זאת טיפה רחוק מסביבת הבית, או בקצה העיר, בשביל שהסיכויים שמישהו שאתה מכיר יראו אותך יהיו קטנים. להתרגש זה דבר נפלא, אבל שזה לא יוביל אותך ללעשות טעויות שקצת מחשבה הייתה גורמת לך לעשות אחרת.. בהצלחה, חזור עם עדכונים.

SarcaSeriouS

New member
והרי החדשות בגלגל"צ...

הצ'אט ידוע כמקום מושלם למציאת סטוץ. כמו כן, ידוע גם שזה מסוכן להפגש עם אנשים שפגשת דרך האינטרנט. תשמע, תקשיב, תראה, תבין, אתה בחור בן 17 חסר נסיון ובעל חששות. הוא בחור בן 22 בעל ניסיון כנראה ובעל בטחון עצמי גבוה שמאפשר לו ללחוץ עליך להפגש. אני מניח שאף אחד מכם לא יביא את הדוקים...אם אתה מבין למה אני חותר. אני מציע שלפני שאתה פוגש בו, תלמד להכיר אותו יותר טוב על יתרונותיו ומגרעותיו. גם אם מטרת המפגש היא סקס בלבד, מומלץ להזהר מאוד כאשר נפגשים עם זר מהאינטנט. ולא לשכוח::: בכל מצב לשים קונדום.
ד"ש ובהצלחה!

למה ?

מציצות ללא פצעים באיבר (אוראלי?) וחדירות (אנאלי?) לא מביאים איידס\סרטן\מחלות .

resputin

New member
לא ממש מדוייק.

מציצות (מין אוראלי), יכולות בסיכוי מועט כזה או אחר להעביר איידס. זה לא בדיוק מדובר בפציעות באיבר, מכיוון והאיידס עובר בשפך (וגם אם הוא לא גומר לך בפה, יש Precum לאורך כל המעשה) אלא יותר בפציעות באיזור הפה\שפתיים\חניכיים, מה שיחסית שכיח. חדירות (יחסי מין אנאליים), הקשורים בפי הטבעת שהוא איזור רגיש והרירית בו נפגעת בקלות בהחלט (ובכלל, כל האיזור הפנימי) יכול להעביר איידס ומחלות מין שונות במגע מיני לא מוגן. כשנפגשים עם מישהו שלא מכירים, כשמוצאים סטוץ באינטרנט, כשמזיינים מישהו ממועדון\אטרף\צ'אקמיאאוט\וואטעבר תמיד משתמשים בקונדומים. מומלץ גם במין אוראלי, למען בטחון (למרות ששוב, מדובר בסיכוי זניח, אבל אתה רוצה לקחת את האופציה?) במיוחד עם אנשים שלא מכירים, שלא נדבר על חדירה. בכלל, חדירה, לא משנה עם מי וכמה זמן אתם מכירים אותו, לא שוכבים בלי קונדום ללא תוצאות בדיקת איידס ומחלות מין מדבקות עדכנית. *רק* בקשר של מעל שלושה חודשים + בדיקת איידס אפשר בלי קונדומים (לבריאותך, כמובן). אנשים לרוב מתפשרים על ההגנה שלהם בשביל ההנאה, בנושא המין האוראלי, עם אנשים שהם מכירים. אני לא אומר שזה בהכרח נכון, או לא נכון, אבל זה ידוע - ועדיין, את שיקולייך שלך עשה אתה. איידס\מחלות עוברות לא רק במגע של דם לדם, גם בזרע, וכזוג הומואים ששניהם במקרה גברים נושאי שפך, הסיכויים ללהיות חשופים לסכנת הדבקות גדלים; הן מרגישות איבר החדירה והן מעצם השפך. ומה הקשר לסרטן?(!)

../images/Emo15.gif

אם בכל זאת אתה מחליט להיפגש איתו, תיפגשו רק במקום ציבורי. זה מאוד חשוב. כבר היו כ"כ הרבה מקרי אונס שקרו בגלל צ'אטים ואני לא רוצה שזה יקרה לך. קשר רציני לא ייצא מזה, אני מקווה שאתה יודע את זה, אבל אם אתה רוצה סטוץ ואתה נזהר אז סבבה

sheffield x

New member
היי

קודם כל, עד שאתה לא בטוח מי הוא באמת, לא הייתי מציעה שתלך. הוא ייצור איתך קשר בשבוע הבא, תדברו והכל, אבל במקומך לא הייתי ישר נפגשת איתו...תכירו קודם, תראה בכלל אם זה מתאים לך ותקח בחשבון שיכול להיות שהוא לא רוצה מחוייבות. מה שלא תעשה, תזהר. אל תיפגש איתו כי הוא לוחץ -תיפגש איתו כי אתה רוצה. מקווה שעזרתי לך במשהו... בהצלחה מותק! :)

זהירות!!!

בניגוד למה שאמרו פה, אני אומר לך אל תנסה להכיר אותו, אפשר להתחזות בלי בעיה למישו שאתה לא... אם אתה נפגש איתו, רק במקום עם אנשים, תנסה קפה ארומה בקניון, אחלה מקום... אבל לא לבד!!! אם אתה מכיר מישהי שיודע/ת שאתה הומו, תבקש ממנו/ה לבוא איתך!!! אני לא רוצה לשמוע שקרה משו רע!!! ולא לשכוח לעדכן!!!

ranushh

New member
תכיר אותו יותר לעומק ואז תפגשו!!../images/Emo70.gif

תדברו לפחות שבועיים ותראה מה הוא רוצה ממך בכלל! וכמובן כמו שאמרו, להפגש במקום ציבורי!

די! די די!

זה לא נכון! אפשר להתחזות באינטרנט! אל תעשה שטויות! אתה לא יכול לדעת מיהו באמת!

sheffield x

New member
אפשר להתחזות אבל...

אם הם יכירו, אז אי אפשר לדעת מה יהיה... כמו שאמרתי קודם, תיזהר

resputin

New member
כמובן שאפשר להתחזות ולשקר בנט,

זה אפילו ממש ממש קל, אבל בוא ונהיה מציאותיים -אם אנשים יגיבו לו "אל תלך! זה יכול להיות ממש ממש מסוכן!" בכך שהם מסתמכים על ifs and maybes, הוא עלול להשים קצוץ על כולם וללכת -ואולי להדפק ובגדול, או שלא- ואילו אם אנחנו לוקחים בערבון מוגבל את הרצון שלו להיפגש עם הבן אדם, מציעים לו שלא להכנע ללחץ וגם אם זה יקח לו שלושה חודשים להיפגש איתו *שיקח* אותם, עד שירגיש בטוח, וגם אז כמובן ישתמש באמצעי בטיחות כגון להיפגש במקום ציבורי, בשעות היום, ללכת לשתות קפה וכו' ולהרגיש את הVibe. אי אפשר להיות קיצוניים לכאן או לכאן באינטרנט. מאותה בחינה אני יכול לומר לך שכל הפורום הזה בדיוני, לך תוכיח אחרת, ועדיין אנשים הגיעו למפגש הפורום מבלי לפחד שאני גבר בן 40 שגורר אותם לסמטה חשוכה לבצע בהם זממי.

galzgalz

New member
תודה תודה ועוד תודה..

אני ממש שמח שיש לי אתכם אתם מיעצים את "ה"עצות ודרך אגב אני לא נפגשתי איתו אני חכה לפעם הראשונה תיהיה מיוחדת עם מישהו מיוחד.. (-= עוד פעם תודה

למעלה