חששותי מהגדנ"ע...

חששותי מהגדנ"ע... ../images/Emo57.gif

בתחילת השנה (איפשהו בין ספטמבר לאוקטובר) יש לשכבה שלנו (ס'תומרת, לשיר ולי) גדנ"ע. חמישה ימים של כאילו-צבא. מישהו היה פעם (בגדנ"ע, לא בצבא >_<) ויכול, אה, להגיד לי שאני לא אחזור מזה מתה לגמרי אלא רק שלושת-רבעי מתה?

coolit

New member
למה את לא משרשרת להודעה שנועדה להיו

ת הכי ארוכה שיש?

Marsha Figg

New member
מה גם

שבכלל לא ייראו את זה. אצלי כבר לא רואים שלושת רבעי שרשור בערך, ויש לי אחלה מחשב אז זה לא בגללו, זה כבר נהיה שרשור דיי כבד... וזה תמיד בראש העמוד, אז לא רואים את שאר השרשורים. אם מישהו רוצה להתגבר על זה יש שיטה: תכתבו ככה: http://tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=666&firstmsg=2 זה עושה שהפורום יתחיל מהשרשור השני ולא מהראשון, שהוא הענק. אל תעלבו כל אלה שיזמו את שרשור הענק, אבל אין טעם שהוא ייתקע את כל הפורום...
רחלי

Marsha Figg

New member
ממה שאני שמעתי,../images/Emo54.gif

ואני מדגישה שמעתי כי אף פעם לא הייתי, יש כמה סוגים של גדנ"ע. בכיתה י' זה הרבה פעמים מין מחנה קיץ כזה באמצע הלימודים שלומדים בו ערבית. בכיתה י"א, לעומת זאת, מצטערת להודיע לך, אבל זה אמור להיות מין טירונות-לייט. אבל זה בטח לא נורא כמו שזה נשמע, זה אף פעם לא כ"כ נורא.
רחלי

Night line

New member
אני אני!! ../images/Emo124.gif

הדגנ"ע או הגן-דן [במלעל] כמו שאני קראתי לה, היא דבר כיפי! זה משהו כמו חמישה ימים של טעימה מהצבא ואת זה בטח כבר ידעת, שבהם לומדים על הדרגות והתפקידים- ושוכחים הכל תוך שנייה,
לובשים מדים ענקיים- "בבסיס שלנו יש רק שתי מידות- גדול ומיוחד",
נכנסים לשיגרה של צבא- עם מסדרים, ח"תים, ארוחות ופריסות, כיבוי אורות ותורניווות,
עושים משימות-הדמיות כאלה של שדה מוקשים,
אבל הכי חשוב, יוצאים לשדאות ויורים בנשק [כל אחד בנפרד...]
גם אנחנו חשבנו שזה קריעה אבל מאיך שאני זוכרת את זה- היו רק הרבה ריצות. המפקדת גם ניסתה איתנו התעמלות בוקר אבל הקטע הוא שהיא עושה יחד איתנו את התרגילים כמו כפיפות בטן, כך שהיא לא רואה אם אנחנו עושות או לא, אז רק צריך לענות לה "אחד הפקדת"... אה כן, את רוב בתי הספר מפרידים בנים-בנות. אני יכולה לספר לך עוד המון, אבל עדיף שתשאלי ספציפית. *גדנ"ע של ערבית נקראת גדנ"ע מזרחנות- הרבה פחות אימונים, הרבה יותר ערבית...

thebaby

New member
זה לא צבא ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

אממ זה ממש פשוט
אם את לא רוצה לרוץ אממ אל תרוצי. לא יכניסו אותך לכלא או משהו
וחוץמזה את בת. אני לא אומר שבנות יכולות פחות(לכל הפמיניסטיות\ם שבנינו
) אני רק אומר שיריצו אתכן פחות
וזה טוב. אז אל תכעסו.

למעלה