חשק מיני

חשק מיני

יש לי שאלה אנחנו זוג שיוצא 6 שנים ומתחתן עוד כמה חודשים העניין הוא ששנינו לא מתים על סקס(פעם בשבוע במקרה הטוב) ברגע שאנחנו שוכבים אנחנו נהנים ושנינו גומרים וכו' . אבל אין את התשוקה והלהט שהיה בהתחלה אנחנו יכולים אפילו שבועיים לא לשכב ואף אחד משנינו לא מתלונן (להפך...). אני אוהבת אותו והוא איתי אבל אנחנו באמת פשוט לא מיניים כל כך . האם זה נורמאלי ? יש לציין שלקחתי בעבר תרופה פסיכיטרית - אבל זה לא הסיבה לחוסר חשק כי הפסקתי אותה מזזזמן.

טוב אז ככה

ברור שזה לא הנורמה אבל בדרך כלל במיקרים כאלה הבעיה היא שזה רק אצל אחד מבני הזוג והשני רוצה יותר תדיר אצלך כפי שהבנתי אין את הבעיה הזו ואני לא רואה שום בעיה לא קורה כלום אם עושים סקס פעם בשבועיים לא כל אדם חייב להימשך לסקס . בעבר זה היה אחרת? היה יותר תאווה? או שזה כך מההתחלה?

AndreaCorr ©

New member
לא רואה מה "לא נורמלי" בזה

אין שום דבר לא נורמלי בלא להיות מאוד מיניים. כל אחד והתכונות שלו. אם היית מספרת שלאחד מכם יש חשק מיני ולאחד לא, הייתי מבינה את הבעייתיות, אבל כל עוד לשניכם זה לא מפריע, אני לא מוצאת בעיה. סקס זה לא הכל בזוגיות, יש המון דברים שיכולים להעצים קשר ולהשאיר אתכם קרובים שהם לאו דווקא גופניים. השאלה הנשאלת היא האם זה פוגם בקשר שלכם, או אם למרות שאין חשק זה עדיין חסר לכם, ואז אפשר לנסות ייעוץ מיני או משהו בסגנון.

לא , זה לא חסר

יש מילות אהבה ויש חיבוקים ויש אכפתיות והבנה שהסקס מתגמד ליד זה.

ToryMaster

New member
זה מפריע לכם?

לא כשאתם מסתכלים על הסביבה ונדמה לכם שכולם עושים יותר סקס מכם, ככה, מפריע לכם שאין יותר סקס? זה נראה לי חלק נורמלי ממערכת יחסים, הלהט הפראי מתחלף במשהו עדין ושקט יותר.

סיון 1 23

New member
לדעתי זה מדהים שאתם ביחד 6 שנים.

ומדהים שאתם הולכים להתחתן... זה קודם כל. והדבר המשמח הוא שזה לא חד צדדי. כי זה היה יוצר הרבה בעיות. בהתחשב בזה שזה הדדי ואתם מאוד אוהבים... זה מאוד מפריע לך? למה? כי את מתגעגעת לתשוקה של פעם? אני יכולה להבין. אני רציתי בעיקר להגיב להגיד כמה שאני מאושרת לשמוע על זוג של 6 שנים יחד ועוד לא נשוי (למרות שבטח יש יותר). אבל אני בתור בת 16 לא יודעת הרבה יותר מה לעזור.

zeevi69

New member
טיפול זוגי / מיני

זה אולי ישמע מעט קיצוני, אבל.. העניין לדעתי עשוי להוות סימפטום לבעיות אחרות שאולי קיימות אצלכם בזוגיות. שווה לבדוק.. מומלץ טיפול זוגי, שוודאי יביא לשיפור לא רק בחיי המין שלכם. ולא צריך לפחד מזה או להתבייש בזה גם אם אתם רק מתחתנים. זה כמו לטפל בפרח.. על מנת שיפרח צריך להשקות אותו, לטפל בו, להשקיע וכו'.. באופן שוטף לא רק כשהו נובל..!! לצערי אני מדבר מנסיון כושל... אני נשוי אבל פרוד מאישתי כרגע.. וזה היה אחד הסימנים הראשונים להדרדרות ביננו! הכי חשוב לא להתעלם מסימנים שכאלו ולעשות מעשה בטרם יהיה מאורח מידי. המון בהצלחה

תגיד אתה נורמאלי????

אני מטורפת עליו החיים שלי לא שויים בלעדיו אנחנו אוהבים מלטפים מחמיאים מפרגנים אחד לשני וסקס שולי ליד כל זה. אתה מדבר איתי על ייעוץ , פרדה על מה אתה מדבר טפו טפו טפו הלוואי וכל הזוגות היו עם אהבה כמונו . רק הראתי כמה אנו אוהבים בלי סקס וכמה שזה שולי . אולי אחד ממך או מאשתך לשעבר לא אהב אחד את השני או סקס. ותחשוב על זה.

אם כך זה נשמע נפלא.

לדעתי תפקיד הסקס בזוגיות הוא בעיקר לקרב בין בני הזוג ולהעמיק את האינטימיות ביניהם. נשמע שיש בינכם המון אינטימיות וחיבה, כך שזה מפצה על התדירות הנמוכה (יחסית) של הסקס.

אנטוני2

New member
חשק מיני

ערב טוב אין מכסה או כמות שלפיה נקבע באם יש או אין חשק מיני, חשק מיני הוא דבר אישי ביותר כמו כול חשק אחר, למשל חשק לאכול וכו,, פעם בשבוע יכול שיספיק לאחד, ולשני יכול פעם ביום שלא להספיק , אנשים בנויים שונה, פיזית ונפשית ומכאן שהצרכים הם שונים, המצב האופטימאלי בזוגיות היא ההתאמה, ולא רק בסקס,כול תחום בזוגיות שיש בו התאמה יש בו שקט תעשייתי,הבעיות והחיכוכים מתחילים כשיש פערים ואז על בני הזוג לעבוד ולהשקיע בצימצום הפערים, מי בדיוק קבע ש 4 פעמים בשבוע זה מצב טוב ופעמיים זה פחות טוב ו 6 פעמים זה מצב מעולה???????? כול מי שהתנסה בסקס בתוך מערכת זוגיות כלשהיא יודע שגם שם יש עליות ומורדות בכמות, ברמת החשק וברמת ההשקעה, אם מצב זה כפי שתארת טוב לך ולבן זוגך אזי איני רואה כאן כול בעיה , חשוב שתצמחו יחד ובהתאמה שזו מילת המתפח לזוגיות נכונה, ערב טוב

ממש לא נשמע בעייתי

זוג אוהב שיש התאמה ביניהם ברמת החשק המיני? נהדר! הלוואי על כולנו!

תודה רבה לכולכם

כמו שחשבתי. בשנים הראשונות עשינו את זה אפילו 3 פעמים בשבוע אבל עכשיו שיש עבודה קשה לשנינו וכו יוצא רק פעם בשבוע אז הכל בסדר לא?

ellulli

New member
לדעתי הכל בסדר..

כל עוד אתם לא מחפשים במקומות אחרים, אתםלא מיואשים, לא מתסוכלים.. אז זה בסיידר. גם אני וחבר של ביחד הרבה זמן ומפאת כאבים קשים אצלי יש תקופות שאנחנו לא שוכבים כמה חודשים.. ואנחנו עוד בני 18 - לא נשואים ככה שאנחנו לא מחוייבים אחד לשני ברמות שלכם.. אבל אנחנו נשארים ביחד כי אנחנו אוהבים אחד את השני - ואת האהבה שלנו מראים כרגע בדברים אחרים - חיבוקים נשיקות... מה שאני מנסה להגיד זה שכל עוד יש לכם אהבה ואתם לא מתוסכלים - אלא מרוצים מהמצב, אין שום סיבה לחפש בעיות.

הממ...

אולי תנסו לפתח יותר את הפתיחות המינית שלכם- לא לעשות משהו רגיל,לא חייבים לרוץ לראות סרט כחול ביחד או משהו כזה, אבל אולי סייבר סקס בינכם אם יש שני מחשבים, או משחק תפקידים מסויים וכו'.

למעלה