חשק מיני

2תפוזינה

New member
חשק מיני

שלום, אני חדשה כאן ושמחה לגלות פורום תומך ונחמד. ולענייננו: אני בת 25, יש לי חבר יותר משנה, וכבר המון- המון זמן שאין לי חשק מיני. אני זוכרת רק פעם אחת בכל מערכת היחסים שלנו שאני יזמתי יחסי מין. בהתחלה זה לא היה ככה, היתה בינינו תשוקה אדירה, היינו מעבירים ימים שלמים עם סקס... היום גם כשאנחנו שוכבים, אני מוצאת את עצמי חושבת על איך עבר היום, ומה עשיתי, ומה יש לי לעשות מחר... דברים שלא בא לי לחשוב עליהם בזמן הסקס! אני אוהבת אותו, והוא אותי, ואנחנו מדברים, והכי פתוחים בעולם. בקרוב נלך לטיפול אצל סקסולוגית, אבל עד אז... יש עצות? תודה! תפוזינה2

תראי,

כאן בפורום יש נשים שאמרו שבעקבות הגלולות ירד להן החשק המיני. עוד דבר שחשבתי עליו, ואת צריכה לבדוק עם עצמך, האם יש משהו שמטריד אותך ביומיום? למה בעצם את חושבת על הדברים שאת צריכה לעשות - אולי יש לך עומס בעבודה או משהו? פשוט ההודעה שלך הזכירה לי תקופה שהיה לי עומס בעבודה, לא הייתי נרדמת בלילה והייתי נשארת ערה שעות עם מחשבות על היום שעבר עליי ומה אני צריכה לעשות מחר. יכול להיות שמדובר במשהו דומה? נסי לחשוב מה השתנה בתקופה האחרונה שפתאום לא מתחשק לך? בכל מקרה נראה לי ששווה ללכת לסקסולוגית כדי לברר את העניין. בהצלחה.

2תפוזינה

New member
תודה רבה!

ניסיתי להחליף את הגלולות, האמת שהגלולות שאני לוקחת עכשיו הן הרבה פחות טובות בשבילי, ככה אני מרגישה, אבל אין לי שום דבר קונקרטי. פשוט הרגשה קצת שונה. בקשר לחשק המיני- לא היה שינוי מאז שהחלפתי את הגלולות (החלפתי מהרמונט למרסילון לפני 4 חודשים). בקשר לעומס- אני סטודנטית, ולא יוצא שאני חושבת על משוואות או תרגילים שאני צריכה לפתור... סתם מחשבות של מה עשיתי, ודברים לא חשובים כאלה... לא חושבת שזה נובע מעומס. אולי מחוסר שקט? זה משהו שאני צריכה לחשוב עליו תודה בכל אופן

ToryMaster

New member
אז אמ

אולי תנסי שוב להחליף גלולות? זה מאוד אינדיבידואלי, אבל אני חושבת שאם תגידי לרופא שזה משפיע על החשק המיני שלך הוא נעשוי לתת לך משהו חלש יותר. חשבת לנסות?

2תפוזינה

New member
אמרתי לה, ולכן היא החליפה לי

את חושבת שאם ב-2 סוגים לא היה לי כל כך חשק מיני אז אני עדין יכולה להאשים את הגלולות?

כדאי לנסות כ-3 חודשים ללא גלולות

אך עם אמצעי מניעה אחרים (למשל קונדום). זו הדרך היעילה ביותר לדעת אם חוסר החשק המיני נובע משימוש בגלולות. אגב - אצלי הגלולות מורידות באופן די ברור את החשק המיני.

ToryMaster

New member
רציתי באמת להזכיר את זה

שאם הגלולות באמת פוגעות בחשק, אין אפשרות לוותר עליהן?

אז את בתקופת בחינות?

נשמע שיש לך רגע המון עומס בראש. המון מחשבות שמתרוצצות שם, לא נותנות מנוח, ואין שקט ואין זמן "נקי" מרעשי רקע נפשיים. יש מי שבמצבים כאלה יכול להעזר בדברים כמו יוגה, מדיטציה, טאי צ'י כדי להרגע ולעבור לפאזה שקטה ונעימה יותר (לי אישית זה לא מתאים). אצלי, למשל, מה שעוזר זה קצת ספורט. הליכה נמרצת של שעה - עם מוסיקה או עם חברה שאפשר לקשקש אילה ו"להקיא" מהמערכת את כל מה שבא לי להוציא. אח"כ מקלחת טובה. והגוף מלא אדרנלין והראש נקי ממתחים. אולי תחפשי לך את הדרך שלך להרגע ולפנות מקום לכיף ולהנאה?

2תפוזינה

New member
את נראת לי בנאדם ממש מדהים!

באמת הפסקתי עם הספורט לאחרונה, בגלל עצלנות ולחץ... סיבות לא מספיק טובות, אני יודעת. נשמע לי תרופה ממש טובה- מבטיחה לחזור לעשות ספורט ממחר!

תודה על המחמאה

אלו דברים שפשוט מגלים עם הזמן לאט לאט. לומדים מטעויות בעיקר אבל גם מהחלקים הטובים של החיים, ובשמחה מעבירים את הנלמד הלאה.

ToryMaster

New member
היא באמת אדם מדהים

מוכנה לעשות לי טובה? אל תבטיחי לנו, אל תעשי בשבילנו, תעשי בשביל עצמך, בלבד. רק ככה זה באמת יביא לתוצאו תהרצויות.

יכול להיות שזה מחוסר שקט

נסי פעם בכמ הימים לעשות אמבטיה מפנקת (לבד או עם החבר). אולי נסו לעשות את כל הדברים שמסביב לסקס - נגיעות, ליטופים, מסג'ים. יכול להיות שאת פשוט חסרת שקט, אולי יש לך עומס בלימודים. עכשיו תקופת מבחנים - אני יודעת שאני כל היום רק מתבאסת מזה שבמקום לצאת להנות מהקיץ אני צריכה להיות שקועה במחברות... אולי זה מה שמשפיע עליך? וההמלצה של האמבטיה - מניסיון. אמבטיה (גם לבד) עם קצת מוזיקה מרגיעה ברקע, אפילו רק לשבת איזה רבע שעה עם עצמך, פתאום תצאי כמו אדם חדש - הרבה יותר רגועה. בתקופה ההיא שלא הייתי מסוגלת להירדם בלילה, ערב אחד עשיתי אמבטיה - הלכתי לישון, וזאת הייתה השינה הכי עמוקה טובה ומרעננת שהייתה לי באותה תקופה.

ellulli

New member
חוסר חשק

קודם כל, באמת הבעיה שלך נפוצה לחלוטין!!!! והיא נובעת מכל כך הרבה סיבות, שאת פשוט יכולה לבחור את מה שמתאים לך..
אז ככה, זה יכול לנבוע מגלולות כמו שאמרו לך.. וזה שהחליפו לך כבר מספר פעמים לא מעיד על כלום, את עדיין יכולה להאשים את הגלולות ולהמשיך להחליף עד שתמצאי את הנכונה. אני יודעת שהגלולות הראשונות שלקחתי (מינס) לא הורידו ל את החשק המיני אבל עשו לי כאבי מחזור מטורפים (מה שלא היה לי בכלל לפני). החלפתי להרמונט, שהרגיעו את הכאבים אבל מורידות לי את החשק המיני מאוד. את יכולה להפסיק עם הגלולות, אבל אני יודעת שזה מאוד קשה אם את כמוני מאמינה שזה אמצעי המניעה הטוב ביותר שקיים כרגע. זה יכול להיות עומס, זה מאוד משפיע. כשהמוח עסוק הגוף עסוק ביחד איתו, אין הפרדה בתכלס ולכן אם את עמוסה, לחוצה, הגוף לא משוחרר. ובשביל סקס טוב וחשק לסקס צריך להיות משוחררים. לכן, תנסי לעשות ספורט, תנסי לעשות אמבטיות, תנסי לגמור את כל העיסוקים עד שהחבר בא הבייתה, תנסי אפילו לעשות לך סדר יום תלתקופה מסויימת - אני בטוחה שזה יקל. בנוסף, לישון כמות מספקת של שעות מאוד עוזרת לראייה חיוביות של כל העומס. אם זה לא עומס, זה יכול להיות פחד מהסקס, פחד מהאינטימיות, פחד מכל דבר שקשור בסקס. פה אני באמת לא יודעת מה להגיד לך, כי זו בדיוק הבעיה שלי כנראה (אני בדרך לבדוק את זה). בכל אופן, לא נראה לי שזו הבעיה שלך, אבל זה משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך. עוד משהו שמגביר את החשק, ופה דרושה נכונות עצומה של חבר שלך - היא התעסקות בפרטים הקטנים. אל תשכבו כמה זמן. תבקשי ממנו להתרכז בך למשך חודש - מזאג'ים, נשיקות, ליטופים, כל מה שעושה לך את זה.. את יכולה גם לבקש ממנו, עד כמה שזה נשמע מטומטם, לא לתת לך. לא לרצות. תאמיני לי שאת תרצי כמו משוגעת אחרי כמה ימים כאלה. בכל מקרה מקווה שעזרתי... בהצלחה לך!

האם יש לך חשק -

האם יש לך חשק לקיים יחסים עם גברים אחרים? זאת אומרת האם הבעיה היא בחוסר חשק לקיים יחסים איתו, או בכלל?

היי תפוזינה ../images/Emo24.gif

ראשית, המון סליחה על השרשור הזה שכלל כמה תגובות מאד לא נעימות. רק יצאתי ליומיים טיול והופ, השתלטות על הפורום... בכל מקרה, לענייננו. ראשית, אולי לא כדאי בכלל לראות את זה כבעיה. זה בטח מוסיף מתחים מיותרים על משהו שהוא מראש לא קל. להסתכל על זה כמצב זמני שעומד להשתנות. פשוט להפסיק להוסיף על הקושי הקיים, עוד קשיים מיותרים. ועכשיו יש לי שאלה קטנה אלייך, איך היית את עם מין ומיניות לפני הפרטנר הנוכחי? גם עם פרטנרים קודמים וגם עם עצמך? זה עשוי לעזור לי לעזור

למעלה