חשק מיני

ג י ל י1

New member
חשק מיני

שלום אני מניקה כבר 10 חודשים את בתי שאלתי האם הנקה פוגעת בחשק המיני .

וגלולות...

כן, בעיה מוכרת. הבעיה היותר גדולה היא חוסר הלגיטימציה לדבר על זה. וכמו לגבי הרבה דברים אחרים גם כאן את צריכה להיות מושלמת ובסדר. התקווה היא בזה שזה עובר. מניסיון. בינתיים אולי תתיחסי לזה כמו אל יתר הדברים שצריך (וכדאי) לעשות בשביל "הבן הבכור" כדי שלא יקנא - עד שיעבור המשבר והדברים יחזרו לשגרה. גם את זה ניסיתי וזה עזר מאד

סליחה - שחכתי את הגלולות

ואפרופו - מישהי יודעת או מכירה גלולות טובות גם לזמן הנקה?

SheeraGSilver

New member
הפמולן, שכולן מדברות עליה פה

אבל אומרים שהיא עדיין, חסרה במלאי וצריך לקבל אישור מהגניקולוג בכדי לקחת אותה...

פמולן ומיקרולוק

היום למדתי שיש כבר במלאי את הפמולן (למרות שצריך מרשם). ברופא שלי הציע מיקרולוק - ואמר שזו תרופה חדשה באותו רעיון של הפמולן. הוא גם הציע זריקות שמקבלים פעם בשלושה חודשים. נראה לי שאני אבחר את הפמולן כי בעניינים כאלה סביר שהרוב לא טועה. מישהי מכירה את המיקרולוק הזה?

sagitlaleche

New member
חשק מיני ../images/Emo20.gif

אני לא יודעת אם ההנקה כשלעצמה פוגעת בחשק המיני, אבל אני חושבת שהתחושה שכל היום מישהו נוגע בך (התינוק היונק) גורמת לנשים רבות חוסר חשק שגם הבעל ייגע בנו. לפעמים יש עוד ילדים בבית שנוגעים, מתלטפים, מנשקים, מחבקים ויש תחושה שאי אפשר יותר, שאין פרטיות בגוף שלי הפרטי, שאני שייכת לכולם. אני חושבת שחשוב מאוד לדבר עם בן הזוג על צרכייך: מילה חמה, כוס תה או קפה למיטה, מסאז' לכפות הרגליים, ואולי תשומת לב לפרטים הקטנים תוביל ליחסי מין מאהבה ושמחה!

למעלה