חשקים

חשקים../images/Emo24.gif

אולי משהוא מהמעורים בעיניינים יוכל לענות על השאלה הפשוטה (שכבר נשאלה) האם האגודה משלמת ולו גרוש שחוק עבור שירותי המענה קולי??? שאול

פרטים מלאים

שאול בוקר טוב אם תוכל להיות יותר ספציפי זה יכול אולי לעזור למי משלמים עבור מה בדיוק כמה ולכמה (זמן) תודה שאול שני

פרטים מלאים - לא בפורום!

שאול שלום חוץ ממך וממני, גם כל שאר העולם יכול לעיין בפורום זה, וישנם פרטים שלא ראוי שיחשפו לעיני כולם. פנה בבקשה ליוקי שמש ישירות, הצג בפניו את הבעיה ותקבל תשובה. גמר חתימה טובה!

Galw1

New member
...ולמה מס´ הטל´ לא מפורסמים באתר

אלא עוברים מפה לאוזן?

אז ככה:

אני לא מבין מדוע הטון הנזפני של השאלה. אני הייתי כותב: "לא מצאתי את מספר הטלפון של המענה הקולי באתר האגודה, ואני מציע שהוא יופיע שם". ואז הייתי עונה לעצמי שהמספר מופיע גם מופיע: בדף הבית, שורה ראשונה בתפריט היא "התקשרו", כותרת משנה "...כתובות, טלפונים" וכשמקישים על "התקשרו" מגיעים לדף http://users.actcom.co.il/ipa/h_call_us.html שבו יש את מספר הטלפון של המענה הקולי. גמר חתימה טובה

Galw1

New member
נכון, אולי הטון היה קצת חריף אבל...

הכוונה הייתה למס´ הטלפון של השבשבות, אני כחבר באגודה (כשנתיים)לא נתקלתי מעולם במס´ הטל´ הנ"ל בשום פירסום של האגודה. את מס´ הטלפון קיבלתי בע"פ מחבר ואני בטוח שישנם עוד אנשים שלא יודעים שהשרות הזה קיים וגם בזה מושקע כסף. *****גמר חתימה טובה לכולם******

מספר הטלפון של השבשבות נמצא

בדף "התקשרו אלינו" באתר האגודה תודה על ההערה.

למעלה