חשפנים

sinbad69

New member
חשפנים

אח שלי בכל הכנות.איך אתה שנראה יותר נשי מפלפלת יכול להגיד שהיא סקסית. תסתכל בתמונה חושבים שהיא הגבר ואתה הבחורה.חחח יש לה פנים גסות יותר משלך ואתה גבר ראבק.חחחח

הבלוג TV שלי הרג אותך

אני שמח שנכנסת לבלוג TV שלי וראית את הגוף והגבריות שלי ואכלת את הלב טוב מאוד קיצר חמוד תמשיך להיות מתוסכל וסע לי מהעיניים

החשפנים באמת יותר נשי מפלפלת

פלפלת ברור לך שאת גברית. השאלה היא האם את לוקחת הורמונים לדכא את הקול הגברי שלך ואת צמיחת השיערות המאסיבית שמתרחשת בגוף הגברי שלך ? אגב התמונות שלך מפחידות וגרמו לי לסיוטים כל הלילה.

אגב חשפנים שמתי לב

שאתם כותבים " מכל הכוסיות שיצאנו איתם " על שגיאות התחביר אין כבר מה לדבר. אני מבינה שפלפלת יוצאת לדייטים עם יותר מגבר אחד כל פעם ? נגיד 10 מגיעים 9 בורחים מן הסתם, אז יש סיכוי ש 1 יישאר ? שהוא מן הסתם העיוור בחבורה.

יום מקסים ..כשתראה את הטוטה שלי...

אתה תשכח שקיימות טוטות בעולם יאא מפגר חחחחחח
אהה ו לא יתן לך לתת לי לקק שם חחחחחחח אני כבר יעדיף שקוף עם תחת אדום מאמסטרדם ילקק לי את הטוטה היפה שלי ואיי חחחחח אני <------------- נקרעת מצחוק

sinbad69

New member
חשפן

הרגת אותי עכשיו. מה נראה לך אני ילד כמוך.חחחחחחחח תתבגר. יש לי פריחה להכיר לך מעוניין?

sinbad69

New member
ציטוט של חשפן

"מכל הכוסיות שיצאנו איתן"-הוא כתב איתם-נסלח לו.אולי התכוון לגברים. איזה גיבור הבחור.הוא התכוון מכל הכוסיות שזיינו אותן. ופלפלת האהבלה ,קלת הדעת,מאושרת ושמחה שהיא עוד אחת ברשימה.

למעלה