חשמל

tairon

New member
חשמל

התיישבתי לידה ידי נגעה בידה מפעם לפעם הסתכלתי לה עמוק בעינים ניסיתי לחדור פנימה ולראות מה היא רואה בעינים הכל כך חמות שמקרינות טוב והיא חייכה כאילו תפסה אותי על חם במחשבותיי הרגשתי בצמרמורת שחלפה בגבי כתוצאה מהתרגשות שבמגע ``יכולה לחבק אותך?`` שאלה הנהנתי בראשי לחיוב וחשבתי לעצמי שזה מה שרציתי לעשות מהרגע שהתיישבתי לידה זרעותייה עטפו אותי כפות ידיה ליטפו את גבי קברתי את פרצופי בכתפה נשמתי אותה אליי הרגשתי את קצב לבה כאילו ביקש לחדור אל החזה שלי כאילו ביקש לומר לי דבר מה לטפתי את פניה בכף ידי ברוך ובעדינות היא שוב חייכה אליי ולחשה ``האם אתה מרגיש את החשמל?`` חשבתי על תשובה הולמת ניסיתי למצוא את המילים הנכונות כל המשפטים הנכונים ישבו לי בראש מזה הרבה זמן אבל הפה סרב להפתח סרב להשמיע קול היא הניחה את אצבעה על שפתיי ושוב לחשה``לא...לא אין צורך אל תענה דפיקות לבך ענו במקומך`` הסתכלתי לעברה ואז הכל היה ברור כל כך ברור אני מאוהב בה בזאת שיושבת לצידי והאהבה הזו היא היא החשמל

naknik

New member
חשמל יותר השראה, תרתי משמע

אני והיא יחדיו כמו שתמיד קיויתי , רציתי וכמהתי ושום דבר שבעולם לא יפריד בינינו רק לשבת מולה להחזיק בידה להסתכל לתוך עיניה לדבר איתה להקשיב לקולה המתנגן להתמוגג מאושר לחוש את הקסם היחיד שעוד נותר בעולם אהבה. והקסם הזה ממלא אותי כוח, חיוניות, אושר, גיל, והתלהבות. תחושה נפלאה שמקננת בתוך הלב ומסבה עונג פורחת ומלבלבת ומניבה פירות הקסומים ואנו כמו שני צלילים שמשתלבים יחדיו לנעימה ערבה מוסיקה לנפש לפתע צלצול טורדני ערות.. חזרה להכרה עוד חלום נקניק

Dovsha

New member
זה לא!!!!!!

זה לא חלום, זו בהחלט המציאות היא מתחבאת לה שם הרחק מחפשת את הדרך להתקרב... מקווה שתבוא אלייך במהרה.

naknik

New member
חלום ורעמסס .. :)

אם זה לא חלום , אז או שהיא מתחבאת טוב מדי , רחוק מדי או שאני לא מחפש מספיק .. או שאני פשוט לא רואה ... ...

Dovsha

New member
רומנטיקנית חסרת תקנה

זה מה שאני למרות שאני מתבכיינת למרות שאני בועטת וצועקת שאין לי אהבה ושקשה לי ורע היא נמצאת שם... אי שם... מישהו לימד אותי פשוט לא לרדוף אחריה היא כבר תבוא ושוב, מקווה שתבוא אלייך כמה שיותר מהר

naknik

New member
תודה

יהיה נחמד כשתגיע ..זה יכול להיות רגע מאושר .. אבל לבנתיים גיליתי שאפשר להיות מאושר גם בדרכים אחרות הדרך שלי אינה נטולת תקלות אבל לבנתיים זה בסדר

קרני

New member
חלומות בהקיץ...

המפלט מכל גחמה לא נעימה שהעולם בוחר להביא איתו... לא רואים שום דבר כשחולמים בהקיץ (גם לא בהקיץ...) ואז ההתעוררות.... פקיחת עיניים... כל האור שנכנס מסנוור, לא רואים כלום... שחור! אחר כך מתרגלים, ומצליחים לראות את שאר הצבעים שהאור הזה יוצר לנו... כן, חלומות עושים לנו טוב בסופו של דבר.... ?!

naknik

New member
חלומות באספמיא

חבל שהחלומות כל כך קצרים ולא תמיד זוכרים אותם לא שכל החלומות טובים , היו גם כאלה שלא ... כמו זה עם הנפילה ... אבל זה לא משנה .. וחלומות בהקיץ .. עוד סוג של בריחה ממציאות .. מעין בהיה לא ברורה ומבט של תמהון שמרוח על הפנים ורואים את הדבר שמעבר וזה עדיף על חלום רגיל , אותו זוכרים אבל מה שהכי כיף זה לתת דרור לעצמך כך לפתע פתאום לגלוש למקומות אחרים , זה יותר קורה בחלומות של התת מודע אלה הכי מוזרים

חשמל זורם ב.....

כל כולך ועובר אליי רק להביט בך.. כך מבלי לגעת..... רק לשוחח זה המשהו המיוחד הזה באויר ולזה קוראים אהבה.... מבט אחד ממך.. ממממ.....נמסתי כל כולי שלך מילה אחת ממך...ממממממ.... חם עובר בי מצמרר אותי.... רוצה לגעת בך לאהוב אותך.. לתת לך אותי..טאי יקר שלי .. החשמל הזה איתנו והרבה זמן..... וזה מדהיםםםםם ואני מוקירה כל רגע וכל שניה של היכרות איתך וכל דקה של אהבה איתך

מתנצלת ממעמקיי ליבי ונשמתי

לכל חברי הצ`אט ובייחוד לטאי המתוק, אני כתבתי בזמנו תגובה על משהו שיעלי ה``נחמדה`` כתבה.. אני רוצה להתנצל שלא כתבתי בחריפות...שלא שללתי ישר את האפשרות שיעלי יודעת מה זו אהבה בעצם [כמו שברק אמר וצדק].. אני רוצה לגם להסביר בהזדמנות זו [וזו לא הצתדקות] שכתבתי כך כי לא ידעתי את הדברים עד סופם,כתבתי בעצם על משהו שלא ידעתי עליו מספיק ועל זה אני רוצה להתנצל. כרגע,לאחר הבנה מחודשת [הארה שכזו],אני רוצה לתקן עצמי ולומר רק דברים שיחזקו את התגובות שלכם יקיריי למצב הזה.. יעלי,את לא צריכה את טאי,את צריכה פסיכולוג..ולא רק פסיכולוג,אלא גם אחד כזה צמוד אלייך ,כי את לא במצב נפשי רגיל ואני גם בספק אם אי פעם תהיי..וחבל. חוצמזה,ברור לגמרי [אבל אי בכל זאת אחזור ואומר],שאת לא יודעת מה זו אהבה ואם תמשיכי כך אני גם לא חושבת שאי פעם תזכי לטעום ממנה [ושוב,חבל..]. הדבר היחיד שאולי נותר בך ,שיגאל אותך מהמרירות,זה הלב..האנושיות..ואני מדברת עכשיו ממעמקיי ליבי יעל- אני מאוד מקווה שאת תמצאי את דרכך בתוך חוסר השפיות והמחסור במתיקות האהבה [מתוכם נובעת המרירות], שתתעלי על עצמך ועלמה שמצפה ממך העולם,תרימי את עצמך מתוך השפל ומתוך הריקנות,ופשוט תתחילי לחיות את חייך,ואני מבטיחה לך שגם תהני. זהו אנשימים,מצפוני חזר להיות נקי כתמיד, אני אוהבת אתכם כמובן,מתגעגעת תמיד תמיד,ושולחת אלפי נשיקות, שלכם עם המון אהבה, דנוש.

קרני

New member
התחשמלנו... ;-)

האהבה מתוארת במלוא תפארתה... הרגע הזה... אתה הבן-אדם שתדע להעביר אותה למילים ולרגש... תודה! :))

למעלה