חשמל חזר לחיי

דן צ

New member
חשמל חזר לחיי ../images/Emo46.gif

ככה אתמול בשעה 2 לפנות בוקר , עבדכם הנאמן שוכב במיטה ועסוק בסיכומי היום בינו לבין עצמו , [ התרגל המסכן ] לפתע פתאום בום! , שוד ושבר אין חשמל , מה קורה פה??? עבדכם הנאמן שוכב מספר רגעים במיטה מנסה להבין מה קרה? והאם זה בכל השכונה , שהרי צרת רבים חצי נחמה אבל ככל שעובר הזמן מבין עבדכם הנאמן כי זה לא צרת רבים ובכלל נחמה לא באה, בשלב זה הטריח עבדכם הנאמן לצאת החוצה לארון החשמל כאשר תחתונים בלבל מעטרים את גופו העייף וכל השכונה יכולה בקלות לזהות את האדם המעורטל בשעת לילה מאוחרת זו , בקוצור אני [נחזור לגוף ראשון] פותח את ארון החשמל ומרים לתומי את הפקק ככה ללא חשש או ספקנות , ושוב בום טראח! אש וניצוצות עפים לכל עבר מהארון חשמל הנחמד שלי פה כבר הבנתי כי אכלתי אותה הלילה הזה ואצטרך לישון בחום אימים , לא אלאה אותכם בסיפורי שינה מגעילה וכל המשתמע מכך אלה רק שהיום הגיע חשמלאי וטען ובצדק שהלך הפחת [ועד עכשיו לא הבנתי בדיוק לאן יש לו ללכת בשעה כל כך מאוחרת...נו מילא ] אבל לא משנה הדבר תוקן תמורת "סכום צנוע" של 230 שקל ברבע שעה עבודה. אז יש לי עכשיו חשמל ויש לי טלויזיה ויש לי מחשב ויש לי מוזיקה ויש לי מקרר שעובד ויש ויש ויש.............

גם אצלנו היה עומס יתר

אתמול בשרב השותפה שלנו הצליחה (אל תשאלו אותי איך) לגמור את כל המים החמים
, וככה שהיינו צריכים להדליק את הדוד וגם להפעיל מזגן לכל הלילה והעומס הכריע (לא יודעת בדיוק עם מי) אבל במשך שעתיים הפיוז כל הזמן קפץ (למרות שהשארנו רק את המזגן - בחם כזה כבר עדיף מקלחת קרה) ומנורה שנשרפה לפני חודש התחילה לפעול, כב חשבנו שאנחנו מקבלות מסרים מהעולם החיצון... לו בעל הבית שלי היה עובד בחברת החשמל...

ובוקר סביר לך ולכולם גם ../images/Emo42.gif

היות והנוירומטרים האחרונים עסקו בסוגיה דומה, הריני מזדהה ומצטרפת למאבקך הצודק !!! בוקר חדש כבר עלה מזמן, והנוירומטר היומי מסביר מדוע בוששתי מלהגיע בשעה מוקדמת יותר, ומדוע בשבועות הקרובים כנראה שלא יבוא אוכל אל פי. הסקר עדיין מתמלא במהירות הבזק, ואם יורשה לי להעיר, יש מגמה חיובית, שעליה יתנהל דיון לכשיסתיים הסקר, וכל החברים הגלויים, הסמויים, הביישנים והנחבאים אל הכלים ירשמו את הצבעתם הוודאית. ולסיום ישנם מספר חברים חדשים וישנים שטרם מילאו את חובתם הלאומית והוסיפו את עצמם לאירועי ימי ההולדת. זו אינה חובה, כמובן, אך אם ברצונכם לקבל שרשור צבעוני, מלא שמחת חיים ומחמאות, כמו שקיבל דנץ אתמול, זו הדרך היחידה להגיע לכך. ונסיים בברכת היום הבעייתי, ושיהיה לכולנו עומס חום קל.

דן צ

New member
תמסרי ד"ש לרופא השיניים

וגם בהזדמנות ליפה את רואה , הנבואה שלי הולכת ומגשימה את עצמה

למעלה