חשמל בסין

yauly

New member
חשמל בסין

מישהו יודע איזה חשמל יש בסין? איך נראה השקע? איזה מתאם ישראלי סיני אני צריכה? תודה

fef24

New member
../images/Emo60.gifממה שראיתי בטיול שלי

את יכולה להיות רגועה לא יודע איך זה בכפרים המרוחקים שאין להם הרבה חשמל, אבל בכל האכסניות שהייתי ורוב המקומות בכלל, יש להם מין מתאם לכל הצורות שיש בהונג קונג צריך שקע מיוחד, אם את מגיעה לשם, אני חושב שזה מה שנקרא האוסטרלי תהני

yauly

New member
תודה רבה

בלינק כאן יש דוגמאות של השקעים עם שמות, הכוונה באמת לאוסטרלי? http://www.lonelyplanet.com/worldguide/destinations/asia/china?a=facts

fef24

New member
../images/Emo60.gifהאמת, לא זוכר

אבל בכל מקרה, גם אם בטעות תשכחי את השקעים, שם יש מספיק לקנות אם תצטרכי ואם יש לך, הערכה של שנאים העולמיים שמוכרים בכל חנות טיולים מתאימה לכל השקעים שם, וזה יהיה לך גם טוב לטיולים עתידיים אבל נראה לי בהונג קונג משתמשים באמת באוסטרלי, אבל לא אחתום לך על זה, או האוסטרלי או הבריטי

GnomeBubble

New member
שקעי חשמל ברחבי העולם

תמיד כדאי לבדוק כאן לפני שנוסעים למדינה מסויימת. כל המידע שרק צריך על איזה סוגים שקעים אפשר למצוא שם (בד"כ יש כמה סוגים, אז כדאי לשים לב שיש מתאמים לכולם!). לפי האתר הזה, סוג השקע העיקרי בסין הוא השקע האוסטרלי המשונה הזה, אבל ממה שאני זוכר היה כמעט בכל מקום שקעים אמריקאיים (מהסגנון הפשוט, עם שני חריצים ארוכים). מתאם לשקעים כאלה שאמור לעבוד גם בסין אפשר למצוא בארץ די בקלות, וגם בסין אפשר למצוא מתאם הפוך מתקע אירופאי פשוט עם שני פינים לשקע אמריקאי. אם אין לך תקעים עם 3 פינים, אז לא צריכה להיות לך בעיה גדולה.

למעלה