חשמל בדרום אמריקה

pasiflora3

New member
חשמל בדרום אמריקה

יש לי כמה מוצרי חשמל (יותר נכון - מטען למצלמה...) שאני לוחקת איתי לדרא"מ, והשאלה שלי היא איך אני יודעת מה המתאם שאני צריכה בשביל שיתחבר לחשמל?! מישהו יודע או שעליי לקחת כמה איתי? תודה. ועוד שאלה- אמרו לי לקחת פנס ראש, עד כמה זה קריטי? אני לא אסתדר עם פנס רגיל!? ואם כבר, אז עוד משהו - אולר - לקחת מהארץ או כבר לקנות שם?! תודה רבה

sela v

New member
כמה מוצרים?

את לוקחת גם את מכונת הכביסה לדרום אמריקה? בקיצר שתגיעי לשם תקני מתאם אם צריך. שקעי החשמל בישראל דומים לאלה של אירופה, ובכל מדינה שתגיעי תמצאי מתאמים כאלה. לגבי פנס ראש, זה טוב בעיקר אם את מתכוונת לעשות קמפינג, שמבשלים ומקימים אוהל. אני הסתדרתי גם עם פנס רגיל, פשוט פנס ראש יותר נוח. אפשר לחלק מהפנסים הרגילים לקנות רצועה שאפשר לשים את הפנס על הראש. אם כבר קונים פנס ראש, והוא משמש לקמפינג כדאי לקנות פנס לדים, שצריכת הסוללות שלא קטנה יותר.

natyh

New member
חשמל ביבשת

המתאמים נעים בין כאלה עם שני שקעים 0 ופאזה לכאלה עם 3 שקעים אפס פאזה והארקה. המתח בע בין 110 ל 220 וולט והתדירות בין 50 ל 60 הרץ : או במילים אחרות בלגן שלם . בלה פאז הטענתי בטריות למצלמה ובמעבר משקע לשקע שרפתי את המטען הסיבה : השקע הראשון היה 11 וולט והשני 220 . כן עד כדי כך הבלגן חוגג . בכל מקרה כדאי להתיחס אל כל שקע כאל 220 אם לא מטעין תעברי ל 110 קני מטענים אוניברסליים לכל המתחים עוד מהארץ או שתקני מתאמים שם ישש להם הכל . נתי

למעלה