חשכו עיניי..

PoisonousLitchi

New member
חשכו עיניי..

מצב העניינים בארץ בכל מה שקשור לענייני חילונים- דתיים לא מעודד.. קראו את הפוסט הבא.. חשכו עיניי כשקראתי.. מה דעתכם?.. פשוט פחד.. ד"א, אני חילונית מלידה אבל מבינה את הסכנה האדירה הטמונה בהתחזקותם של החרדים...

אכן, סכנה אדירה.

לפני יומיים התחזקו חרדים על יד הבית שלי. הם נכנסו פנימה עם סכינים ומזלגות והחלו דוקרים את כולנו. אחר כך הם קברו אותנו בעודנו חיים ושפכו עלינו דיאט קולה. תוך כדי הם מלמלו מילים לא מובנות, מפני שלא למדו מתמטיקה והם בורים ועמי ארצות. כולם. זה שאת חילונית מלידה מסביר מדוע את מבינה את הסכנה האדירה הטמונה בהתחזקותם של החרדים. לדעתי, כדאי לך להרגע קצת ולנסות להכיר אנשים מקרוב יותר. אני מניחה שאני מסכימה עם עיקר דברייך, אך רק עימם. לא עם הגישה ולא עם האובר-ריאקטינג של החשכת העיניים וכו' - זה קצת עיצבן אותי.

Patrick kim

New member
יש סיכוי לנטיה קיצונית בקרב הציבור

החרדי באם כוחו ומיספרו באוכלוסה יגדל.את אולי מכירה חרדים מקרוב ומבית.אני חושש שאינך מכירה-מעריכה את הפוטנציאל ההרסני שבפאנטיות בעידן הדידן נצח כשירגישו שיש להם זכות לתבוע מכח היותם רוב. הפרימיטיביות ומילחמת האחים בין חרדים עלולה להתפרץ בשיא כיעורה.וחרדים רבים ישלמו את המחיר

mnm6

New member
מחקרים סוציולוגים הוכיחו הפוך

ככול שצבור הוא יותר מיעוט ,הוא יטה יותר להסתגר ולשמור על ערכיו הישנים. ואת יכולה לראות את זה גם בצבור החרדי שככל שהוא יותר הוא נהיה יותר פתוח לדברים מסויימים שבעבר היו בחזקת יהרג ובל יעבור כנ"ל בצבור הערבי.

Patrick kim

New member
החרדים אחד על אחד עונים למחקר

הסוציולוגי שהצגת.יהיה להם קשה לוותר על סלולר אינטרנט די וי די וטלויזיה מאחורי הגמרא בסלון.הבעיה איתם כאשר מתסיסים אותם על מנת להראות שהם כח.ואינטרסנטים במסווה של קנאות ל-רב לדת.. הם המסוכנים להשליט את אפקט העדר לצרכי התססה ניגוח ומיקוח.החכ`ים החרדים ושכונות כמו בבית שמש מאששים את חששותי.וכמו ניסיונות ליסגור את המדינה בשבתות חוקי כשרות ונישואין. בירושלים אין שרות ואוטובוס בשבת רק מוניות שמחיר הנסיעה בשמים מה האיוולת הזאת?

mnm6

New member
יש במדינה סטוסקוור שהוא מעין חוק יסוד

ששני הצדדים מחוייבים לו ומקיימים אותו(למרות שההפרות אם קורות לעיתים רחוקות זה על ידי החילונים מכיוון שיש לנו רוב ויותר עוצמה בכל אופן נכון להיום)

Patrick kim

New member
הסטטוס-קוו עבר זמנו.

אם ישראל כמדינה תאבה בחיים נורמלים עליה לצאת בהצהרת יסוד שהמדינה היא יהודית בתפיסה ההיסטורית של התנך., ומי שמאמין גם באלהי התנך שלא יעשה זאת בנחלה הציבורית המשותפת-בכפיה...אם לאלהים יש תנאים שיואיל לרדת אל העם ויאמר את דברו.יש לשלול מבני אדם לדבר בשמו.ולנהל בשמו מערכות ציבוריות-בכפיה. אלהים ומדינה זה לא הולך ביחד.מוסר תנכ`י ותלמודי שיש בהם ערך אוניברסלי כן.פרימיטיביות וכפיה תנכי`ת ותלמודית לא.!!ואפשר להבדיל בין שני נושאים אלה.

mnm6

New member
בלתי אפשרי

תרצי או לא תרצי יש עוד מגזרים בצבור ישראלים,מחיקת הסממנים שלהם תגרור ניכור וסלידה מהמדינה כמו אצל הבדואים ואם תגידי שהחרדים הם בלאו הכי כאלו יש לך את צבור הכיפות הסרוגות החבדניקים(לפחות חלקם) ועוד רבים שכן רואים שייכות למדינה

Patrick kim

New member
אהלן וסהלן מי שרוצה שותפות במשחק

הדמוקרטי חילונים סרוגים שחורים וערבים.ובתנאי שנדע שמדינה לא מנהלים בכפיה בדלנות ובערות סקטוריאלית.אני רוצה לראות חרדי כמהנדס. טייס מקצועי. מנתח בכיר. ולא בכיין שנורר בדלן,שתיפארתו מוסדות צדקה לכיסוי תחת ומטרות היתייפיפות. גם מהערבים אני מצפה שיבדלו מתרבות השנאה ליהוד ופרישה מזעקות האללה אכבר איטבח איטבח.כמו גם ויתור על רצח כבוד המשפחה ושבנות היהוד ראויות למיטה. ובנותיהם שמורות בצמר גפן בקופסא.כשיהיה ערבי טייס קרב אדע שבאנו אל הנחלה.מסורת אסור שתהיה רצחנית.

אוי נו באמת

למה כל דבר צריך להיות סקנדל או פסטיבל...הם לא ישתלטו עלינו ומחר לא נצטרך לדבר בפרסית עם רעלות. גם תל אביב לא תכוסה במי ים וכוכב שביט יצליח בסוף לפספס אותנו בארבעים אלף שנות אור,ממש כחוט השערה לידינו.

Patrick kim

New member
רוב המדינות שהדת מנסה להיות מובילה

ניכנסת לסחרחרת של קיצוניות ופרשנויות קיצוניות. ושפיכות דמים היא כמעט הכרח מתבקש.רק תורכיה במוצהר מדינה חילונית ומי שמקיים את מאזן הפחד זה הצבא.תראה ארצות בהן הפונדמנטליזם שולט.בלויי סחבות שיניים רקובות רחובות מזוהמים תנאי מחיה קשים ואללה הוא אכבר איטבח איטבח בגרונם. היהודים הפונדמנטליסטים יש להם את כל מרכיבי החולי החברתי דלעיל.ומניעת מידע מהציבור-כבר היזכרתי?

לללללללללללללאאאאאאאאאא

לא יהיה טוב אם ה"חרדים" ישתלטו לנו על ארצינו הקטנטונת אבל אם באמת נגיע למצב של שליטה חרדית נהיה חייבים לנהוג ע"פ הדמוקרטיה ולצאת לחו"ל... אגב אני לא חושב שיש סיכוי כזה כמה שיותר טכנולוגיה ומודרניזציה יש יותר חשיפה כלומר שאם עכשיו יש10 % יוצאים שנה הבאה יהיה כפול!!!!!!!!!!!!!!!!! אופטימיות זה שם המשחק

לידול

New member
האמת זה גם

אחד מהפחדים שלי. אני חוששת מה יקרה כשיהיה פה רוב דתי. סביר להניח שאעבור לארצות הברית או משהו

Patrick kim

New member
שיעברו החרדים לארה`ב לרבים מהם יש

קרובים ואזרחות זרה.לא צבא. לא ציונות. שום הישתתפות בניהול המדינה באופן נורמטיבי ושיתופי, שיסעו מכאן .שקט בארה`ב הם ישיגו רק בשלמונים כי גם שם הם יעלו את הסעיף למישהו.שיזעקו נאצים לגויים בחו`ל ולא ליהודים בארץ.

העינים שלי נחשכים מיום ליום

כשאני נאלץ לסבול גועל נפש מרוכז ולעבור במקום חלוני ולראות את הזבל שבנוער שלכם אין לכם במה להתגאות אלא רק ב``גאוה`` המינית שלכם שיצרתם דור של זונות והומואים ובנות שמסתובבות חצי (או יותר מחצי) ערומות באמצע הרחוב ללא בושה דור של פושעים שכל מה שעומד להם בראש זה הדברים הבזויים ביותר התרבות הבזויה ביותר היא התרבות שלכם ממש אין הבדל בין לעבוד לבעל פעור לבין להיות חלוני שניהם דבר משוקצים במידה שוה.

כואב לי הלב עליך

שאתה נאלץ להחשף למראות קשים שכאלה. אתה לא מוכרח, אתה יודע. הכל יש בבני ברק. משרוך נעל ועד הפונפון שבכיפת ר' נחמן. רק תיזהר במקווה. ו אל תלך לבד ברחוב מאוחר מידי בלילה. ופתח שרירים או תפלל שאבא/המלמד לא יכו חזק מידי. ויש כשל לוגי חמור במה שכתבת. דור של זונות והומואים? הומואים (לידיעתך,) אינם נזקקים לשרותי הזונות וקשה לי להאמין שהציבור שלך יכול לתחזק דור שלם של זונות. הם בדרך מסתפקים בקבועות ובדיסקרטיות. ידע אישי, הרי בסך הכל גמני זונה.

למעלה