חשכו עייני O.O

חח יש לזה קישור באחת ההודעות בעמוד הזה

ולא השתעשעת? זה מבדר עד מאוד

למה חשכו עינייך?

זה בצחוק, ונכתב על ידי מנהלתנו היקרה
לדעתי זה ממש משעשע ^^

באומרך "מנהלתנו היקרה"

זה גם נשמע כמו: "אל תוסיף/י מילה שתפליל אותך" חח

Shoosh 8P

New member
|פרצוףנבוך|

לא היה לי שמץ שזה נכתב בכוונה הומוריסטית, ובטח שלא ע"י המנהלת היקרה פה :) |רחמים! אל תאכלו אותי@#|

CitizenErased

New member
חח אני כתבתי את זה ../images/Emo6.gif

בזמן העבודה אחרי בערך 15 כוסות קפה (בשעה 2-3 לפנות בוקר חחחח) כן, כמו שכתוב למעלה בעמוד הראשי "הבהרה: איןציקלופדיה הוא אתר הומוריסטי"
בחיים לא הייתי כותבת את זה אם זה לא היה כך כמובן חח

חחח. ../images/Emo219.gif

לירון כתבה את זה
. וואו,לירון,את יצירתית! מאט סלאמי ווי חוצן XD.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאתמול העלתי גם../images/Emo6.gif..כ"כ מצחיק../images/Emo6.gif

לירון את משו את

זה כל כך מצחיק !!!!!!!!!!!!!!

חורים שחורים ינעל אבוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועל השמשפחה של הבסיסט... וואי גאוני !!!

וואי רק אחרי שכתבתי תהודעה הקודמת

הבנתי כמה שלא הבהרתי כמו שצריך כמה צחקתי יא באבא פשוט נקרעתי עכשיו או במילים אחרות: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכו'

Rock Bottom

New member
חחחח

זה באמת היה משהו שעשה לי חור בלבלב.. וגם הקטעים על השם משפחה של כריס, ענק.

וואי המנהלת היקרה הרגת אותי מצחוקק חחחח

-וכמו כן השמועה הידועה שסלאמי-ויי הוא למעשה חוצן. -לאחר בירורים רבים, התברר שאולי יש אמת בשמועה השניה שכן ז'ראר ויי, אביו של סלאמי-ויי, סיפר בראיון לעיתון "לאישה" שהוא היה בהריון עם מאט במשך 14 חודשים -כשאין להם מילים חכמות לכתוב, מאט נוטה לצעוק ולמלמל מילים שלא קשורות לשיר, כגון "שירותים", "במבה" ו"אהוד ברק" בתקווה שלא ישימו לב ושלא יאשימו אותם במיעוט קטעי שירה. אוי זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי לאחרונה ויש שם עוד המון למדתי על מיוז כ"כ הרבה ~~~~~!~!!!!!! חחחח..... וואי זה היה גדול . איזה מצחיקה !

למעלה