חשיש ממכר?

kapcha

New member
ובכן,sexy you,

אם את שואלת אם זה גורם לתלותיות אז תלוי באופיו של המשתמש.אם טיפוס תלותי אם לאו.ובהנחה שכן אז זוהי תלות מנטלית נפשית ולא פיסית.אין קריז, התחשק לך פתאום? kapcha

למה את שואלת ..::טיש::..???

מה שלומך ..::טיש::..? מה קורה עם הדבק ? זהו גמרת עם זה ? כבר לא מסניפה יותר ? או שקשה לעמוד בלחץ החברתי? תראי ..::טיש::.. אני חושב שאת צריכה לשאול את עצמייך (ואת היועצת ). למה ילדה כ"כ נבונה בגילך נמשכת לחומרים הללו???בגלל שה מאגניב? קול? או כדי להיות מקובלת בחברה? או בגלל סיבות ונסיבות אישיות שבאות לפצות אותה על חוסר מסיום? יש לי תחליף עבורך. מה דעתך להצטרף לתנועת נוער שעסוקת בפיעלות התנדבתית למען החברה ?. עכשיו לעצם שאלתך, לחשיש יש חסרונות רבים : עצם העישון פוגע ביכולת הקוגנטיבית (השיכלית ) הן לטווח הקצר והןן לטווח הארוך הדבר המסוכן ביותר לדעתי שאחד מתוך כמה ממשיך לסמיים קשים יותר ואי אפשר לנבא מי ילכד ברשת . האם את מוכנה להמר על העתיד שלך ??????? אז יש לי תחליף עבורך. מה דעתך להצטרף לתנועת נוער שעסוקת בפיעלות התנדבתית למען החברה ?. את יודעת ..::טיש::.. איזה סיפוק זה לעזור ולסייע לילד קטן שהוריו נטשו אותו.? או איזה cool זה לדבר ולהקשיב לעולה חדשה בודדה? ואיזה מאגניב זה לטוס באמבלונס על 120 קמ"ש שהסירנה פועלת כדי להציל חיים . לא בכדי אומרים שנוער מד"א עושה חיים . תגידי לי בעצמיך ..::טיש::..זה לא להיות מקובל בחברה??? המון הצלחה ותמשכי לשאול

אויש נו באמת,אל תבלבלו בשכל

זה לא ממכר פיזית,אם כבר ההתמכרות היא פסיכולוגית בלבד,והפגיעה שוות ערך לפגיעת גראס,כלומר,בזיכרון לטווח קצר,והתיאוריה על ההמשכיות לסמים קשים לא נכונה ולא הוכחה מעולם,אז תפסיקו להפחיד עם שטויות. להמר על העתיד?????????.לא נסחפת קצת.... ויאאאאאאאאא איזה מגניביישן זה לטוס באמבולנס כדי להציל חיים ולשחק בסירנה....באמת נסחפת...וואלה הייתי שם הצלתי חיים וההרגשה מדהימה,אבל אין שום קשר בינה לבין הגראס,מה ששולט שם בתוך האמבולנס זה האדרנלין,לא הטי אייץ סי.... והקשר למקובל??????????????????. וואלה עודד לא הבנתי מה באת להגיד לה פה,אבל אין קשר בין כלום לכלום שם אנשל

kapcha

New member
העיקר הכוונה.

אף אחד, כאן בפורום לא יתן הכשר לגראס,וכל אדם יעשה זאת אחרת.אותך עודד אפשר להקביל לבד"ץ,וצריך לכבד את כל הדיעות כאן בפורום,כדי לעודד את ההשתתפות.לכל אחד כאן ,יש את הטריגר שלו שפועל עליו,ומתיחת בקורת לא חייבת להיות כרוכה בהשפלת הכותב או הכתוב.מטרת הפורום בעיקר ,לתת למשתתפים תחושת ביחד,עזרה ,יעוץ וכד´.אנכי מספר ימים כאןבלבד,אך משוכנע לחלוטין, לגבי כוונתו של עודד, היתה לעזור לסקסית, במטרה להרחיקה מהכייף.ואם אלמנט ההפחדה נראה בעניו כראוי,שיבושם לו.ואם סירנות אמבולנסים,מכבי-אש,מנייק...אז לפרגן קצת.לנו המכורים יש כידוע רגישות גבוהה,ולעיתים קרובות,משתמשים,כדי להקהות את התחושות.לברוח,לא להרגיש. אותי,לדוגמא,מילה טובה,מגע רך,אוהב,הופך אותי לג´לי.למילים יש כוח רב. והן יכולות לפעמים לעשות לי ת´יום,ולחילופין להרוס אותו.אז הבה ניפתח יותר לדעותיהם של אחרים,ונשקול את האפשרות שאנו לא תמיד הצודקים,היודעים, ונשתדל לראות את החצי הכוס המלאה.

הפוסל , במומו פוסל!!! אנשל

אם במקום להתלהם ולהניף את הססמאות הרקות מתוכן שלך היית טיפה יותר קשובה לשואלת והיית מכינה שיעורי בית היית נוכחת לדעת ש Sexy me ילדה בת 14!!! אינלגנטית שנונה וסקרנית שטרודה בבעיות גיל ההתבגרות מעריצה להקת פופ מסיומת ושהוריה הארורים (לדבריה) אסרו עליה לצאת לבלות ערב החג . ילדה שהן התפתחותה הנפשית והן הגופנית עדיין בצמיחה !!!. לא שכמותך אנשל את הרי בת עשרים פלוס עם אישיות מגובשת ותפיסת עולם מקובעת. אני מוכן להתערב איתך אנשל (על הרווח שעשיתי היום בקזינו) שאלו אחותך בת 14 או האחינית שלך בת ה14 או הבת שתיהיה לך שתגיע לגיל 14 תנטה לכיון החשיש או הגראס, את תדברי אחרת ולבטח לא תהיהי צינית ובטוחה בצידקת הדרך. "ותחפשי כל דרך כדי להניא אותה מהמעשה הנמהר וכה מוקדם לגילה (אוליי תמצאי פתרון יצריתי יותר מסירנת האמבולנס) ועתה אענה לטענותיך הרציניות אחת לאחת לגבי ההתמכרות זה לא רלוונטי לשואלת כי עד ההתמכרות אם בכלל היא עלולה לגרום לעצמה לא מעט נזקים.מה גם שאני חושב שהיא רצתה את דעתנו כבוגרים ולא כתשובה אינפורמטיבית כמו שאמרתיש נזק בזכרון לטווח הקצר ויתרה מכך,שימוש ממושך גורם לנזק בלתי הפיך לתאי המוח (ישנם מחקרים אמפירים בנושא ואני סומך עלייך שתמצאי לבד) יש אחוז מוכח של אנשים שהגראס והחשיש שעוברים לסמיים קשים. זוהי לא תאוריה זוהי מציאות .ואם את לא מקבלת את דברי אז הנה דבריי יאיר ,חברנו לפורם ,וכך הוא כותב "אני מכור די הרבה שנים ממש מנעורים תמיד אהבתי סמים ובעוד שהחברים שלי המשיכו עם החשיש שהיה אז אני המשכתי להרואין " לגבי הפגיעה בעתיד בד"כ עם עישון החשיש והגראס אצל בני נוער חלה ירדת משמעותי ביכולת הלימוד שלהם........אז תחשבי לבד!!! הקשר למקובל -Sexy me תופסת את המעשנים בני גילה למקובלים /וכך היא עונה לאחת הפניות בפורם ,על אדם מבוגר חולה סרטן שמעשן גראס "בכל אופן, אני לא חושבת שאבא שלה עושה את זה כי הוא חושב שככה הוא יהיה "מאגניב" או "קול" ובשביל להיות מקובל..." וואלה אנשל זה שאת!!! לא הבנת מה באתי להגיד לה פה ממש מדיר שינה מעיני אני יודע איך אוכל לשאת עלבון כה צורב. אבל צחוק בצד אנשל ,הרי לך הייתי כותב תשובה אחרת ,את הריי ילדה גדולה ואחראית למוחך. אז מצידי תדפקי ת´ראש בכמה חשיש וגראס שאת רוצה .רק תעשי לי טובה שאת נוהגת באוטו שלך תגידי לי מה המסלול שלא אהיה שם בסביבה

merde

New member
אוייש...

נו טוב. שיהיה. "כמו שאמרתיש נזק בזכרון לטווח הקצר ויתרה מכך,שימוש ממושך גורם לנזק בלתי הפיך לתאי המוח (ישנם מחקרים אמפירים בנושא ואני סומך עלייך שתמצאי לבד)" - מכיוון שאתה הוא זה שהציג את המחקרים הללו, אני סומך עליך להציג אותם. לבנתיים כל מחקר שאני קראתי, הראה שהנזק הפיך לגמרי. עכשיו דבר שני, גראס, אצל נוער, אם הוא "מגניב" או לא זה משתנה מקבוצה לקבוצה כי כמו בכל דבר גם לנוער יש דעות שונות ומגוונות, היית מאמין? אולי היא נמשכת לזה בגלל שהיא אוהבת את ההרגשה, הרי זה באמת דיי כיף, אני לא רואה סיבה לא להזכיר את זה. זה דבר שתמיד שוכחים להזכיר בנושא הסמים. חלקם אומנם מאוד מסוכנים, אבל הם עדיין חוויה מאוד מיוחדת. דבר שלישי, תאוריית השער היא לא מוכחה ולכן היא תאורייה, הכל טוב ויפה אם הוא רצה לעבור להרואין אבל שם עשב לא גרם לו לעשות את זה. ולשם כך רק צריך להסתכל על האחוזים. 250-500 אלף משתמשי קנביס בארץ, 35-20 אלף משתמשי סמים קשים. כל אופן.. אני סוטה עכשיו מהנושא ועייף מידי בשביל להביא תגובה עניינית ולכן רק אמתין שתכוון אותי למחקר שעליו אתה מסתמך.

axioma

New member
כשאתם אומרים "שימוש ממושך"

לאיזו תדירות הנפרסת על איזו תקופת זמן אתם מדברים?

אולי אם לא היית נשמע כמו איזה

אגודת אל סם,לא הייתי עונה בצורה כזו,והתשובה שלך רק הגבירה אצלי את החשק לענות לך על השטויות וההתלהמות שלך בי. מה הקשר לקול או מקובל? אתה חושב שאני מעשנת בשביל להיות קולית?וואלה לא זקוקה לזה ,החברים שלי לא מקבלים אותי בגלל זה,אין קשר,אבל אם אתה הולך להסביר לילדים למה לא להשתמש בגאס או בסמים אתה יכול לבוא בצורה קצת אחרת מאשר דרך ההפחדה,בה דוגלים משום מה כל אגודות אל סם למיניהן. ותאמין לי שהצלחתי בחיי הקצרצרים להסביר לכמה אנשים מה זה סמים קלים וקשים,ומה החסרונות שלהם,פרט ליתרון היחיד שלהם-הסטלה הסבבית...ומי כמוני יודע כמה חסרונות יש לסמים...וכן,אני אמצא פיתרון הרבה יותר יצירתי מנסיעה נחמדה עם סירנה באמבולנס ( הלוואי והילדים שלי יתנדבו למד"א,אני בטוח אנסה לשלוח אותם לשם..). ובאמת אולי כדאי לך לא להיות לידי בכביש,שחס וכרפס אני לא אתנגש בך כשאני מסטולה רצח נכון?!?!?!? לצערך אולי,אני אגיד כאן,שאני לא נוהגת לעלות על רכב כשאני מסטולה,אני מודעת אחרי הכל למה אני מסוגלת ולמה לא... ואגב, לזילזולך המקובע עלי, תקווה שאני כן אהיה במסלול שלך אם יקרה לך משהו על הכביש, ולא בגליי אחי,לי יש ערך מינימלי לחיים, ואני לא יהסס להציל אותך אפילו שאתה חושב שאני פה בשביל להרוג.... אנשל

Sexy me

New member
היי עודד!

דבר ראשון - עניין הדבק נגמר! בהתחלה היה קשה... כל הזמן חשבתי על זה וכל כך רציתי. ועשיתי. אבל לאט לאט הרצון התחזק והצלחתי להתגבר על "היצר" הזה... אחרי הכל, התקופה הזאת (של "ההרחות") לא הייתה כל כך ארוכה. בעניין החשיש - אני לא נגעתי בזה, אתה לא צריך להבהל! גם אם הייתי מנסה/מעשנת זה לא היה בגלל שזה "קול" או שזה יהפוך אותי ל"מקובלת", כי אני חושבת שזה ממש ילדותי לעשות דברים כאלה בשביל המטרות האלה! גראס ומריחואנה זה נושא זה שמאוד מעניין אותי! אני לא יודעת למה, אבל זה לא מפריע לי כי אני לא נוגעת בזה! אני לא טיפוס שנסחף, ואני לא עושה דברים בגלל זהם מאגניבים וכולם עושים אותם! אני גם לא מורדת שרוצה להראות שאני לא שמה על אף אחד ובגלל זה אני אכנס לדברים מסוכנים כל כך (כאן אני מדברת על סמים קשים)... אני חושבת שהרחקת לכת, אבל אני יודעת שזה לטובה! תודה רבה! אוהבת ..::טיש::.. אגב, אתם יכולים לקרוא לי שירה :)

שירה את ענקית!!!

שמח לאללה שעניין הדבק מאחוריך ובענין החשיש והגראס מאמין לכל מילה שלך!! להתעניין וללמוד על נושאים שמעסיקים אותך ואת חברייך זה דבר מצוין לדעתי . שירה יקירה . אני גם מסכים איתך שלגביך הרחקתי לכת בחשש שלי.ואולי בזכותך מישהו אחר הרוויח מזה .את צריכה להבין שאחוז מסיום מהחברים שלך שהיום מנפסים מחר יעברו לסמים קשים ,נכון שזה אחוז קטן אבל בשביל אותו נער בשביל המשפחה שלו זה 100 אחוז!!! ואם את רוצה עדות חיה ( לא תאוריה ) ממליץ בחום רב לקרוא את סיפורו של טייגר יקירנו ,נמצא באיתר "קולות"בדף של סיפוריים אישיים אגב אני ממליץ לכ-ו-ל-ם . שלך בהרבה קורת רוח עודד

יאיר5

New member
היי טיש חשיש לא ממכר פיזית אבללללל

גורם לתלות נפשית וזה כבר תלוי במי שלוקח אותו כמה התלות תהיה חזקה. יש כאלה שיכולים לעשן פעם בשבוע או פעם ביום ולהפסיק מתי שרק בא להם. ויש כאלה שחיבים לעשן כל יום כל הזמן והחשיש או הגראס הופכים להיות מרכז בשבילם זה תלוי כמה הנשמה שלך תלותית וכמה אישיות התמכרותית יש לך. יאיר

גנבנבון

New member
תלוי בטיפוס, לא בחומר.

טיפוס מכור יעשן כל היום וירצה עוד. טיפוס לא מכור יעשן מתי שמתחשק לו ולא יעשה ענין גדול.

sara11

New member
חשיש לא ממכר

כדי למצוא תשובה נכונה, מבוססת,ומעמיקה כדאי לעיין בספר החדש של מוטי ארגמן "חשיש, מריחואנה וכאנביס" מומלץ ביותר כמורה נבוכים לשאלות חשובות מאוד.

קשכפית

New member
מנסיוני - חשיש (גראס) לא ממכר נקודה

ולא שאני בעד סמים, להיפך יש לי את כל הסיבות להיות נגד כמו שאתם יודעים. אבל מה לעשות זה לא חומר ממכר. אבל... כמו שכתבו כאן חברים אחרים, כאשר יש לנו "עסק" עם אדם בעל התכונה הזו של להתמכר אז זה סיפור אחר, אנשים שיש להם את הנטייה להתמכר = מתמכרים לגראס , מתמכרים להרואין, מתמכרים להימורים, כל אחד על פי החולשות שלו. למה אני כותבת בכזה ביטחון? פשוט מאוד, גם אני עישנתי חשיש וגראס וג´ארס וג´וינטים ובאנגים וכו´.... ואני לא מכורה ולא הייתי. יש עוד אנשים כמוני כמו שיש עוד כאלה שהתחילו מגראס וגמרו על המחט. כך שההבדל הוא באישיות נורא פשוט. כן אני עישנתי, ולא מגיל צעיר דווקא, אני חושבת שאחרי השיחרור שלי ניסיתי חשיש בפעם הראשונה באיזו מסיבה שהעבירו בה ג´וינט וכך במשך עשרים שנה, פה ושם שנקלעתי למקומות בהם עישנו אז עישנתי כי בא לי, ולא עישנתי שלא בא לי, וזה היה יכול להיות ג´וינט ואחר כך חודש לא ואולי גם כמה חודשים לא, ואולי פעם בשבוע, וכשהייתי בהודו והעבירו לי ג´וינט לקחתי, ושלא היה אז לא היה, בחיים שלי לא הייתי לחוצה על זה, ולא קניתי שיהיה לי כמויות בבית ולא עישנתי על בסיס יום יומי, ולפעמים גם כן. אבל זה היה חפיף כאילו כיבדו אותי בעוגייה, שהיה היה ושלא היה לא הייה ודוקא בתקופות קשות ומבעסות לא רציתי בכלל, דוקא רציתי להישאר הכי קליר שיש. ועכשיו מאז שאני עם טייגר אני לא נוגעת בזה ולא מזיז לי. לא מכורה ולא נעליים. למה? כי אני לא הטיפוס המתמכר, אני לא מתמכרת לכלום, לא קיצונית ולכן לא התמכרתי גם לזה. וניסיתי עוד כל מיני דברים בחיים וגם להם לא התמכרתי. קשכה

למעלה