חשיפת בית

semuelf

New member
חשיפת בית

פה ביפן, כשבונים בית, עוטפים את הפיגומים בבד. למה? כנראה כדי לצמצם את כמות הזיהום הסביבתי. יש אומרים שהם משתמשים לפעמים בבד בולם רעש. אפילו שמעתי שזה כדי לא לחשוף את העיצוב של הבית מוקדם מדי. בכל מקרה, כשהם מסיימים, הם מורידים את הבד בבת אחת. ואז פתאום יש שם בית. תמיד מרשים אותי מחדש.

herouth

New member
מזל שיפנים משתדלים לא להתבלט.

תאר לעצמך איזה מישהו מעצב לעצמו בית בצורת, אני יודעת, אלביס פרסלי. אף אחד מהשכנים לא יודע מזה עד לשניה שבה הבד נושר וכולם נוכחים לדעת שהולך להיות שמח פה ברחוב.

iFemale

New member
אוי ויי..

קראתי את ההודעה הראשונה והתלהבתי לחלוטין... ואז קראתי את ההודעה שלך וחשבתי לעצמי... זה דווקא באמת יכול לצאת טרגי... XD אם זה לא היה ביפן בכל אופן ;)

semuelf

New member
אגב

זו עכשיו התקופה של חשיפת הבתים. יפנים עוברים דירה בד"כ בינואר (שזו תחילת השנה החדשה בבתי הספר) ולכן עכשיו זה הזמן לחשוף את הבתים ולסיים בניה, שהשוכרים הפוטנציאליים יוכלו להתרשם מהבית, ושהבתים יהיו מוכנים בינואר.

herouth

New member
לא הבנתי מה משעשע - זה שהעמידו אותם עם הגב

...לקהל במקום עם הפנים לקהל?

semuelf

New member
לפי כמות השיער

אני חושב שזה פסלי ראש עם פאה. גם העיטורים שיש על הראשים נראים לי גדולים בשביל הבובות. אולי ההפתעה שמישהו יפני יצא מהמסגרת? בכל מקרה, סחט ממני גיחוך, וגם מהיפנים שראו את התמונה.

herouth

New member
אולי אני לא קולטת את הגודל או משהו

אבל זה נראה לגמרי כמו שתי בובות רגילות של הינה מאצורי, עם הגב אלינו, והדבר היחידי שמיוחד הוא באמת שהשיער פזור ולא אסוף. רואים שהחלק הקדמי של הבמות (המפוספס) הוא רחוק מאיתנו, וגם אפשר לראות את המניפה הסגורה בידיים של הקיסר. אבל אם אנחנו בענייני צחוקים מהינה מאצורי, אז מה דעתך על זה? http://img.allabout.co.jp/gm/article/5823/mainimg.jpg

semuelf

New member
איסוף תגובות

המפרסם כתב: おだいりさ〜まとおひなさま〜♫と歌いながら後ろ向きにしてた こわい3才(^ ^) והמגיבים: わらったww 怖いよ~ とんだ悪ガキでしょ(^_^;)

herouth

New member
אז באמת הקטע שהצחיק אותם זה שהם מסובבים

לאחור... או זה שהילד/ה עשה את זה כאילו בקטע של תעלול...

jonbaum

New member
אל תשכח שביפן, כאתה בונה בית

אתה בונה אותו בערך 30ס"מ מהבתים של השכנים, ויש הרבה בתים שיש להם שכנים במרחק הזה בשלושה מארבעת הצדדים של הבית. לכן הגיוני שיעטפו את אתר הבניה בבדים.

semuelf

New member
נצל"ש Happy Science

ליד הבית שלי יש סניף של כת הנקראת Happy Science אני חושב שהאזור הזה הוא המרכז שלהם, כי יש להם עוד בניין גדול ליד Sengakuji. סתם. משעשע. אנחנו משתדלים להתרחק.

herouth

New member
ומה העקרונות של הכת?

נשמע כמו כת שתומכת במחקר בנושא סמי הזיה.

למעלה