חשיפה

REHVOT

New member
חשיפה

חשיפה: עמיר פרץ מעיד כעת בראיון כי בהיותו תינוק ינק ממינקת ערביה בערוץ 2 כעת עם בן כספית, בראיון שנותן כעת עמיר פרץ, מספר כי את אהבת הערבים קיבל מאמו שאמרה לו שכל חייה חיה עם ערבים. פרץ מספר שכאשר היה תינוק ואמו חלתה, החל לינוק מהשכנה הערביה שהניקה אותו לאורך זמן.

גל ים..

New member
אז מה הבעיה שהיתה לו מיינקת ערביה?

לפני חמישים שנה היה נהוג לעשות כך,מן הסתם בטח לא קראת את הסיפורת הנפלאה של ההיסטוריה הארץ ישראלית.. על המילדות הערביות שיילדו את היהודיות,לא שמעת על המקרים בהם המיילדת הערבייה הפכה להיות המיינקת כיוון שהאם היתה במצב קשה.. מה רע בחלב של אם ערבייה לעומת חלב של אם יהודייה?? האם דמה שונה משל האם היהודיה? האם שינאה עוברת בחלב? האם קהות חושים עוברת בחלב? ואל תבוא לי עם פילוסופיות שבחלב יש כך וכך דברים,ושהומצאו כל מיני סיפורים מכל מיני פרופסורים.. לולא האם המיינקת אולי הוא לא היה חי,וכמוהו עוד רבים וטובים,והרי המטרנה לא הומצאה בשנות החמישים. זו היתה האופציה שהילד יחייה ועדיפים החיים על פני המוות,לכן כל הסיפור וכל הניסיון לעשות מזה פרובוקציה מעלה ריח וטעם של גזענות גרידא.. כשנכיר בעובדות שאמא יהודייה ואמא ערבית שתיהן אמהות שרוצות לגדל את ילדיהן בשלום,אולי ייטב לכולנו.. בל נשכח שאברהם בעצמו שכב עם הגר ולו רק כדי להביא יורש מזרעו לעולם והיה מוכן וגם שילם מחיר כבד על כך בכך שבכורו הורחק ממנו,אז לינוק חלב כדי לחיות האם זה פשע גדול יותר??

iftach

New member
כשחיים חזר הביתה לאחר שליחות

של חצי שנה ב ניכר בשליחות חשאית מצא בבית את אשתו עם התינוק החדש (שראה בפעם הראשונה) והוא ממש ממש בצבע שוקולד. חיבק, נישק, חילק מתנות, התרחץ ובא לאשתו בשאלה, איך זה ? אני חנון לבן כקרח, את פולניה צחה כשלג ואיך זה שיש לנו ילד בצבע אתיופי ? אל תשאל עונה לו האשה, נגמר לי החלב ולקחתי מינקת אתיופית והוא שינה צבעו ! קיבל החנון את התשובה ישב, אכל, שתה ושוב נכנסו בו השאלות. צילצל לביו מולידו, בישר על שובו הביתה בשלום ועל ילדו החדש והמתוק שצבעו כשוקולד מתוק ? ובין היתר שאלו: האם יתכן הדבר ? האם חלב מינקת יכול להשפיע על התינוק ? חשב אביו וחשב, מה יענה ולבסוף ענה: כן ! יתכן הדבר ! עובדה כשהיית תינוק ולאמא נגמר החלב, נתנו לך חלב פרה, ועובדה שעכשו צמחו לך קרניים.

גל ים..

New member
יפתח ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מגיע לך מכל הלב

צחקתי במלוא גרון..תודה ענקית על חוש ההומור שלך..

shy-1

New member
רחובות, אם זה הטיעון שלך, הרי בטח

אתה טוען שתינוק שנולד באורווה ..... הוא סוס ?

למעלה