חשיפה

• פותח הנושא d y s
  • פורסם בתאריך

d y s

New member
חשיפה

לפני מ"ס שנים התחלתי לכתוב בפורום זה בעילום שם.הסיבה העיקרית לעילום שם היתה עבודתי עד לא מזמן והיא לוחם ומדריך לוחמה בידיים ריקות והן לוחמה טאקטית ביחידה 33.לפני לא הרבה זמן קיבלתי על עצמי תפקיד חדש וגלוי של קצין הכשירות המבצעית של היחידה המרכזית של מחוז ת"א במשטרת ישראל.תפקיד זה הינו גלוי ומאפשר לי חשיפה מסוימת ולכן כחוב לעילום השם שיצר בעבר לא מעט עימותים עם משתתפי פורום מסוימים ועל מנת ליצור מצב בו אחרים יוכלו ליהנות מניסיוני ומאורח חיי בקהילת אומנויות הלחימה החלטתי להיחשף כאן והן במידה מסוימת לחזור לפעול גם בפורום זה כדי לתת מניסיוני.

שמי דובי ינאי את דרכי באומנויות הלחימה התחלתי בגיל חמש .עד גיוסי לצבא עסקתי בעיקר בקרב מגע ובאגרוף תאילנדי בשנת 89 התגייסתי ליח"ר 367 "שמשון" יחידת המסתערבים של עזה ושירתתי בצוות הראשון של היחידה שעבר מסלול מסודר.במהלך המסלול אותרתי ע"י מפקדי כבעל פוטנציאל להדרכה ונשלחתי לקורס מדריכי לוט"ר לאחר הקורס שירתתי בתפקיד זה במקביל וכן עשיתי תפקיד זה גם במעבר מאוחר יותר לפלס"ר גבעתי.תפקידי האחרון בשירות הסדיר היה הקמת מערך הלוט"ר של פלס"ר נח"ל.בצבא חוויתי מ"ס חוויות של חיים ומוות ששינו את תפיסת הלחימה שלי מהותית וחיפשתי לי מורה שיוכל לסייע בידי להעמיק בחקירה עברתי בין אינספור מועדונים ושיטות עד ליום בו הגעתי למועדונו של שלמה דוד סנסיי שהינו מורי משנת 92 ועדיין.הצטרפתי לקבוצות הקורינדו אייקידו והקראטה וכך החל המסע פנימה לדקויות של עומקה של לחימה בעידודו והכוונתו הייחודית והנוגעת של מורי.לאחר טיולי אחרי הצבא התגייסתי לשירות שאת רובו עשיתי ביחידה 33 כלוחם ומדריך שירות עתיר פעילות מבצעית והדרכה פיתוח תול"ים ושיתוף הבנות עם מדריכי ולוחמי יחידות מיוחדות מהארץ ומהעולם.לאחרונה הגעתי ליחידה המרכזית ת"א ושם ממשיך לפתח ולהתפתח יחד עם הלוחמים.במקביל משמש יועץ למדור ההגנה העצמית במשטרת ישראל וליחידות רבות ונוספות.בהשכלתי האקדמית בחרתי בביולוגיה ופסיכולגיה תוך הכוונה להבנת האדם והלחימה בהשכלתי הלא פורמאלית אני עוסק במודעות ובעיקר בטאו .לפני כ 8 שנים הקמתי קבוצת קראטה יחד עם חברי נדב אשר לפני מ"ס שנים עקר ללונדון ומי שהחליפו הוא מורי שלמה דוד סנסיי וזאת מפאת חוסר יכולתי בעקבות עיסוקי דאז להתחייב לקבוצה לבדי.הקבוצה חיה וקיימת ובה ותיקים וחדשים ומתאמנת במועדון "סמוראי" בכורזין בגבעתיים.במקביל לאורך השנים לימדתי שיעורים פרטיים למתלמדים בלחימה. עתה אני פועל על בניית סמינרים בהם אוכל לתת מניסיוני לאחרים הן לקבוצות קיימות כפרספקטיבה נוספת כמו סמינר שהעברתי לאחרונה לקבוצות הג'ודו של צחי נחום וערן נחמני הן לפרטיים הן לארגוני ביטחון פרטיים בארץ ובעולם והן ליחידות מיוחדות בעולם.

אשמח לחלוק ידע בתחומי לחימה שונים עם כל המעוניין בכך תוך שימת דגש על כך שאני מביא פרספקטיבה נוספת ולא בא לסתור או להחליף ידע קיים כלל.

אפשר גם לעיין בבלוג שלי ודרכו לחדור במעט לתפיסת עולמי-

http://www.tapuz.co.il/blog/net/UserBlog.aspx?foldername=16011971&skip=1

עלי להודות כאן לעדי אשר שעודד אותי כל העת לשתף הן כאן הן בבלוג ובכלל למרות הסתייגותי הרבות מחשיפה.

אשמח לשתף ידע עם כל המעוניין -

0522590677

דובי ינאי

Welcome

ברוך הבא
לדידי לא משנה במסגרת הפורום הפרסונה האינטרנטית של כל משתתף.
במציאות, נחמד לפגוש את האנשים האמיתיים.
בשישי פגשתי את עדי.
מקווה לפגוש גם אותך.

amir_aikido

New member

בהצלחה בתפקיד החדש
וגם בזוגיות עליה כתבת בפוסט הקודם

וחשוב עוד יותר - הבריאות

אמיר

תמתין בבקשה

שאתה לוחץ על : שלח..זה לוקח כמה שניות..על מנת למנוע כפילויות של הודעות.
תודה

למעלה