חשיפה ראשונה בובה שעשיתי אצל קסם.
ר רחל248 New member 13/6/11 #16 ../images/Emo68.gif../images/Emo140.gifאהבתי את הפם פאטל שלך.../images/Emo140.gif
5 50מרלין New member 11/6/11 #8 נהדרת...איזו סקסית../images/Emo140.gifלבוש נפלא וציור פנים נהדר- היא עומדת על 2 רגליה? או נשענת??
ה האגדית New member 11/6/11 #10 תודה על הפרגון בהתחלה חשבתי לתלות אותה על הקיר אבל מצאתי לה פנה בבית לחהשענות.
ל ליאור קסם חממה New member 12/6/11 #14 אלופה!!!!!!!!! יפיפייה אמתית יצאה לך . . . . רק מפריע לי השיער הפרוע שלה . . . אני רואה אותה עם שביל בצד ושתי קוקיות עגולות בצדדים . . .
אלופה!!!!!!!!! יפיפייה אמתית יצאה לך . . . . רק מפריע לי השיער הפרוע שלה . . . אני רואה אותה עם שביל בצד ושתי קוקיות עגולות בצדדים . . .
כ כרמלי3 New member 13/6/11 #17 פרועה, סקסית ודעתנית - היא כל כך מדוייקת ומקצועית שממש אפשר לראות לה את האופי.. עבודה מרהיבה!! בתקווה שהיפיופה הזו תעשה לך חשק לעוד.. כרמלי
פרועה, סקסית ודעתנית - היא כל כך מדוייקת ומקצועית שממש אפשר לראות לה את האופי.. עבודה מרהיבה!! בתקווה שהיפיופה הזו תעשה לך חשק לעוד.. כרמלי
ה האגדית New member 14/6/11 #18 כרמלי.... "פרועה, סקסית ודעתנית" - אני מבינה שהתכוונת אלי... .... סתםםםםםםםםםםםם תודה יקירה, אכן יש לי חשק אבל גנרל זמן רוצה עכשיו אחרת.... בקרוב אשוב.... ד"ש לכולן
כרמלי.... "פרועה, סקסית ודעתנית" - אני מבינה שהתכוונת אלי... .... סתםםםםםםםםםםםם תודה יקירה, אכן יש לי חשק אבל גנרל זמן רוצה עכשיו אחרת.... בקרוב אשוב.... ד"ש לכולן