לא חשבתי שזה יגיע אבל עידו לעומתך דיקן הסטודנטים.
פ פנומן 72 New member 2/9/14 #31   לפעמים אני תוהה אם אתה באמת מפגר או רק משחק אותה מפגר. אני מאוד מקווה שזה החלק השני.
פ פנומן 72 New member 2/9/14 #33 אגלה לך סוד יש לי תוכנית להגר לשם כשאגיע לפנסיה. אבל אל תספר לאף אחד.
G goldy New member 2/9/14 #34 מתאים לך לחיות בעבודה בה ילדות שיכולות להיות הבנות שלך נותנות לך הוראות.
פ פנומן 72 New member 1/9/14 #26 אני מעדיף אותן בנות 14 אבל זה לא חוקי... אז אני נוסע לסין, בוחר ומשלם עבור בחורה בת 20 שנראית כמו בת 14. ואז הכל חוקי
אני מעדיף אותן בנות 14 אבל זה לא חוקי... אז אני נוסע לסין, בוחר ומשלם עבור בחורה בת 20 שנראית כמו בת 14. ואז הכל חוקי
G goldy New member 2/9/14 #27 נכון זאת *בדיוק מושלם* הטענה שלי וכרגע הסגרתה את עצמך. אגב אם אתה ממשיך לדרום-מזרח, נגיד תאילנד: אתה יכול לקבל אותן ילדות ממש.
נכון זאת *בדיוק מושלם* הטענה שלי וכרגע הסגרתה את עצמך. אגב אם אתה ממשיך לדרום-מזרח, נגיד תאילנד: אתה יכול לקבל אותן ילדות ממש.
ס סבארבא New member 30/8/14 #6 זה לא כזה מצחיק כי אני מאמין שוואלה זה לא כזה רחוק מהמציאות. אתמול הייתי בפאב עם ההוא שנוסע לפינלנד. אני שונא את כולם. ואיך עבר ע-ל-י-כ-ם הסופ"ש?
זה לא כזה מצחיק כי אני מאמין שוואלה זה לא כזה רחוק מהמציאות. אתמול הייתי בפאב עם ההוא שנוסע לפינלנד. אני שונא את כולם. ואיך עבר ע-ל-י-כ-ם הסופ"ש?