חשיפה מעניינת.... :) כנסו...

חשיפה מעניינת.... :) כנסו...

בשעות לילה מאוחרות... אנחנו מדברים בבלוג טיוי כמה אנשים... כולל orberman .... לפתע.. אור מראו לנו את היידע הרב שלו והאהבה שלו ל"היי פייב" להקת הגייז.... :) הוא עושה שם רע לכל הטראנסיסטים זה לא עובד ככה :) הינה כמה תמונות קשות :

orberman

New member
../images/Emo9.gif יום מעונן, יום מעונן, יום מעונן

ימים של אושר עד סוף העולם אשמור לי אותם ימים של אושר אניח בצד אשמור לי ל: יום מעונן, יום מעונן, יום מעונן ואואהוההההההההההה סתם נו לא נרדמתי כל הלילה וב5 בבוקר באתי למחשב ואז איזה אישה אחת בבלוג (אישתי) אמרה משהו עליהם ואז שרנו שירי הלל של היי פייב הלהקה האגדית ! בכיתה אז כולם אהבו את הבקסטריט בויז כל הבנות ורק אני אהבתי את היי פייב (רולז!!!) והוא מפסייהב והוא מסוכן ! להיזהר ! אנשים באים לפה ! עושים אחרי ספאם ! בסוף גם ישימו פה תמונות שלי שאיימו עלי שישימו ולא שמתם ! חההה סתם ושפיצון שומע ספייסגירלז עד היום בעצם אתמול אהה!? יו תל מי וואט יו וואנט ג'סט רילי רילי וואנט איי וואנה אה איי וואנה אה איי וואנה רילי רילי רילי בלהבלהבלה

כן כן אור.. כולם אומרים את זה... :)

תמשיך להמציא תירוצים חחחחחחחחח וכן אני מפסיי הב..... :)

אני גיא... :)

ואתם מוזמנים לבלוג ... אנחנו הרבה פעמים פותחים בלוג טיוי... אתם באמת מוזמנים... אני יפרסם פה הודעה כשנפתח.... :)

MULAN30

New member
זה גיא ! אחלה בן אדם לגמריי..

קבלו אותו יפה פה כמו שיודעים :) גיא ברוך הבא.... וכמובן שנישמח שתפרסם את הבלוג שלך...

RN2

New member
../images/Emo5.gif

NeTa141

New member
תגיד ..

לכמה נשים הצעת נישואים? עם כמה התחתנת? עם כמה התגרשת?? יש לך ילדים? נכדים..?

את מתכוונת אליי?!?!?

כי אני לאף אחת.... למרות שיוצאים מהבלוג ומהפורום שלנו הרבה זוגות מעניינים חיחיחי

למעלה