חשיפה לקריפטו ?

hayek

New member
יש כאן מישהו שמושקע או חושב להשקיע בקריפטו ואם כן באיזו צורה?

אני סבור שבשנים הקרובות נראה גל הנפקות בוולסטריט של חברות בתחום עם דגש על תשתית,ישומים,ואבטחה.

לעת עתה ההיצע דליל ולא איכותי.

אני מודע לכך שהרבה סבורים שבסה"כ מדובר בפירמידת פונזי שתתרסק בסופו של דבר.

לדעתי הבלוקציין - מערכת פיננסית ללא מתווכים תתפוס חזק. לגבי המטבעות עצמם ויש אלפים אני מניח שרובם יימחקו ורק החזקים ביטקוין,אתריום ועוד כמה יהיו איתנו.

בבורסה בארץ 2 חברות נסחרות : טקטונה וסילבר אחת יותר מגוחכת מהשניה ועיסוקן בעיקר דיבורים על קריפטו .

בוולסטריט הרבה חברות כריה עם מודל עסקי שלדתי לא מחזיק מים. יש את COIN שהיא בורסה ועסק אמיתי אם כי לא זול ועוד חברה מייקרוסטרטיגי MSTR חברת תוכנה שפעילותה העיקרית קניית ביטקוין וכבר אספה ביטקוין בשווי כמה מיליארדים. בקשר אליה עדיפה כבר אחזקה ישירה או להשקיע ב ETF שככל הנראה יאושר בינואר.

הביטקוין חזק בשבועות האחרונים על רקע ציפיה לאישור ספוט ETF בינואר שיש הערכות שירכז ביקושים עצומים. ויש גם את אירוע החציה למי שקצת מכיר באזור אפריל.

lemner40

Well-known member
יש כאן מישהו שמושקע או חושב להשקיע בקריפטו ואם כן באיזו צורה?

אני סבור שבשנים הקרובות נראה גל הנפקות בוולסטריט של חברות בתחום עם דגש על תשתית,ישומים,ואבטחה.

לעת עתה ההיצע דליל ולא איכותי.

אני מודע לכך שהרבה סבורים שבסה"כ מדובר בפירמידת פונזי שתתרסק בסופו של דבר.

לדעתי הבלוקציין - מערכת פיננסית ללא מתווכים תתפוס חזק. לגבי המטבעות עצמם ויש אלפים אני מניח שרובם יימחקו ורק החזקים ביטקוין,אתריום ועוד כמה יהיו איתנו.

בבורסה בארץ 2 חברות נסחרות : טקטונה וסילבר אחת יותר מגוחכת מהשניה ועיסוקן בעיקר דיבורים על קריפטו .

בוולסטריט הרבה חברות כריה עם מודל עסקי שלדתי לא מחזיק מים. יש את COIN שהיא בורסה ועסק אמיתי אם כי לא זול ועוד חברה מייקרוסטרטיגי MSTR חברת תוכנה שפעילותה העיקרית קניית ביטקוין וכבר אספה ביטקוין בשווי כמה מיליארדים. בקשר אליה עדיפה כבר אחזקה ישירה או להשקיע ב ETF שככל הנראה יאושר בינואר.

הביטקוין חזק בשבועות האחרונים על רקע ציפיה לאישור ספוט ETF בינואר שיש הערכות שירכז ביקושים עצומים. ויש גם את אירוע החציה למי שקצת מכיר באזור אפריל.
אני קניתי בעבר הרחוק כמות ביטקוינים כשהשווי היה בסביבות 1 דולר, זה היה חדש ומעניין וכמה גורואים אמריקאים שעקבתי אחריהם דיברו על זה,
מכרתי כשהשווי התקרב ל1000 דולר.

Don.stock

New member
במחירים הגבוהים עכשיו כמובן שמבאס שאני לא בפנים
עם כל זה מפחיד אותי ולא הייתי רוצה לסכן שם כסף נכון לעכשיו

david_st1

Member
במחירים הגבוהים עכשיו כמובן שמבאס שאני לא בפנים
עם כל זה מפחיד אותי ולא הייתי רוצה לסכן שם כסף נכון לעכשיו
למרות העליות החזקות השנה, אני עדיין לא חושב שהגענו למיצוי הפוטנציאל של העליות לשנה הקרובה, זו דעתי כמובן

משקיע88

Well-known member
כדאי לדעתי לעקוב אחרי האינטרסים של בנקי ההשקעות הגדולים כמו בלקרוק. הם מודעים לכך שצפוי ביקוש משמעותי לתעודות סל cash על ביטקוין, כי רכישתו והחזקתו באמצעות ארנק קריפטו ובורסות יעודיות מסובכת. לכן בלקרוק גרייסקייל ואחרים ביקשו לאשר להם קרנות סל סחירות על ביטקוין, ואני סבור שכבר בינואר הקרוב יש סיכוי לאישור של sec. הביקוש הצפוי לביטקוין דרך הקרנות יכול להיות משמעותי, בסדרי גודל של מאות מיליארדי דולר, אם בנקי ההשקעות ימליצו על חשיפה של אחוזים בודדים בתיקי ההשקעות המוסדיים. מהו צפי סביר למחיר? אולי 150,000$ תוך שנה. כמובן שיש להתייחס לדברי עם קורטוב או יותר של מלח ואין כאן המלצה.

למעלה