חשיפה, חשיפה

ציפלה

New member
חשיפה, חשיפה

דר' וירגיליס ברקיע השביעי כפי שידוע לכם דאווס

יפה ואופה

בזמנו נהגו לאמר על אישה יפה ומוכשרת גם יפה וגם אופה.אז התכוונו למוכשרת במטבח.כיום יש שנוי קל בלבד והאופה מתיחס למוכשרת בכל תחום.לכן העתקתי את הבטוי אליך.אין הכוונה שאתה מוכשר במטבח למרות שזה רק לטובה אלא שאתה גם יפה וגם מוכשר. בקצור ,הכוונה היתה לחלק מחמאה.

ציפלה

New member
חשיפה דליה אור

לא חשוב מאיפה השגתי את התמונה מה שחשוב זה מי דאג לאפשר לה לעלות בפורום אל תהיו במתח אספר לכם. ליסמין ידידנו יש תוכנה שיכולה לעשות מ GIF 600MB ל 200 ועדין התמונה נשארת מקסימה. אגב, לתמונות האחרות ששלחת לי אני צריכה לבקש רשות מהאנשים המצולמים לאחת מהם שלחתי בד"א. אם יסמין יסכים נעלה גם את אתניה לילה טוב לכולכם.

מצופלח

New member
יו!!! כמה שזה יפה!

איפה צולמה התמונה? מקום מדהים. אהבתי את העננים למטה. באיזה גובה זה??

איפה ובאיזה גובה

התמונה צולמה באחד מהטיולים הרבים שנהגנו לעשות באזור העיר השוויצרית דאבוס. הגובה ? האמת, לא זוכר.

ציפלה

New member
הכל מסביב דאבווס גבוה יותר..

דאווס עצמה כמו שאתה יודע יושבת בגיא שהוא 1500 מ' "הרים סביב לה" הייתי 4 פעמים, 3 פעמים חודש כל פעם. באחת הפעמים הייתי אחראית על קיטנה.אם אתה מסתכל על הר שבמורדותיו יש יער, הקצה העליון של היער מגיע עד 1800 מ' מעל גובה זה לא צומחים עצים. ב 1982 הייתי בדאווס עם הרבה משפחות CF במסגרת עצמאית. יצאתי לטיול רגלי עם חולה CF בן 22 נערה בת 14 ואני שהייתי בת 38 (למה זה חשוב)כוון שחולה ה CF הביס אותי בעליות ומאד נהנה מכך. עלינו לגובה של 4000 מ' היינו לבד במקומות מרהיבים קרובים לאלוהים (ואם היה קורה שם משהו רק אלוהים היה יכול לעזור)נווטנו מסימוני אבן אחת לשניה ומהשיא ירדנו לעיר ששכחתי את שמה וחזרנו בלילה ברכבת שעתיים נסיעה לדאווס. היום זה זיכרון מרגש. אגב יש סירטון של הקיטנה שאני לוויתי ומסיבת הסיום שעשינו בשצאלפ.

למעלה