חשיפה ופרסום

kobyshachar

New member
חשיפה ופרסום

אני מצטרף חדש לפורום. עברתי על המסרים ומצאתי שאלות בעניין חשיפה של משחקי לוח לציבור הרחב. אולי אני אומר את המובן מאליו, אבל ניסיתם את ערוץ הילדים? זה מתחיל במשחקים כפרסים ויכול להמשיך בכתבה על קבוצות משחק באחת התוכניות היותר רציניות שלהם. בהצלחה, קובי.

ננסק

New member
האמת שזאת נקודה טובה

יש כאן כמה בעיות: כמעט כל המשחקים המעניינים הם באנגלית, ורובם גם מסובכים למדי, מה שמצמצם את קהל היעד בקרב ילדים. אבל אני די בטוח שאפשר יהיה להכניס את זה איפשהו, אולי אפילו בערוץ לוגי - יש לא מעט פינות שפונות לקהל גיקי יותר מהממוצע.

kobyshachar

New member
מנסיון אישי

ברור שלילדים בגיל הצעיר יש לפנות עם משחקים פשוטים. גם ההופעה של משחקים עם תרגום לעברית עוזרת. אני יכול לשתף מהניסיון שלנו בבית. יש לי שני בנים, בני 14 ו-10, כבר לפני כשנה התחלנו לשחק כולנו ביחד. טליסמן חביב על הדור הצעיר בגלל הפנטסיה שבו. בימים אלו אנחנו משחקים מדי יום Bang! והעובדה שקלפי המשחק הם באנגלית (ובאיטלקית) כלל לא מפריעה. הבנים שלי זוכרים ע"פ התמונה של כל דמות את שמו ואת היכולת המיוחדת שלו! יש לי עוד דוגמאות למשחקים שילדים צעירים יכולים לשחק, אבל ברור לנו שמה שחשוב זו החשיפה. זה עוזר שיש בבית מבוגר שהוא בעצמו חובב משחקים, אבל דרך ערוץ הילדים אפשר להגיע להמון בתים ונקווה שבחלק זה יתפוס.

ycyclop

New member
בעיה קלה

הנושא הכספי. האיגוד הוא גוף שכל תטרתו לקדם את המשחקים אבל ללא כונות רווח, והוא לא יבואן כך שאין תקציב לפרסום/פרסים וכו'. יהיה נסיון מסוים נוסף מצידי בקרוב אבל לא משהו בקנה מידה של ערוץ הילדים

עובדים על זה

האמת. יש לי הצעה מגלילאו הצעיר ומטבע הדברים לנוער. שתי ההצעות מאד יקרות. מסתבר שבישראל משלמים על פרסום לפחות כאילו היינו ניו-יורק. מה שהכי פוגע זה עניין המחסור בעברית. לא כ"כ כדאי להשקיע בפרסום הזה כרגע, כשמה שיש לנו בעברית זה רק 2 משחקים. אבל עד 06/06 יהיו עוד, זה בטוח.

יהיה טוב

יש משחק אחד בעבודה, יש דיבורים עם 2 חברות בחו"ל על תרגום משחקים שלהן. יש ניסיון לגבש תקציב פרסומי מתאים. יהיה טוב, בע"ה. כמובן, יהיה נחמד אם תקנו המוני משחקים ותסיטו את כל מי שאתם מכירים להתמכר לתחביב הזה גם.

sonde

New member
עושים מאמץ כולל

אני מנסה לשכנע כמה ידידים שלי להצטרף לתחביב. מה שאני מפחד זה שאני ארכוש משחק ואח"כ אני אגלה שאתם מתרגמים אותו.... אגב אני מקווה שאתם לא מתרגמים את WOW או DOOM.....

למעלה