חשיפה, האם שי פיפמן

• פותח הנושא omerB
  • פורסם בתאריך

omerB

New member
חשיפה, האם שי פיפמן

יהפוך להיות הטריאתלט המקצוען הראשון בישראל? כתבה מלאה ב-שוונג. חוו דעתכם

ramaya

New member
ככה אני אוהבת להתחיל

את הבוקר, מוסיקה טובה, נס קפה וחדשות משמחות. שיהיה לך בהצלחה שי וכל הכבוד לספונסרים. אני בטוחה שאני לא היחידה, עוד מעט החברה יתעוררו... בהצלחה!!!!

ליאור י

New member
לך על זה !

קצת מפחיד אמנם לקום ולעזוב הכל, אבל זאת הזדמנות של פעם בחיים. המון בהצלחה !

didi651

New member
בהצלחה לשי../images/Emo106.gif

וכל הכבוד לסאקוני על התרומה לענף ומי יתן וחברות נוספות יבואו בעקבותיה .

כל הכבוד למ.ב.ס. ובהצלחה לשי ו....

למי שלא יודע שי השלים חצי אירונמן כבר בשנת 1992. הוא סיים במקום השני בתחרות שהתקיימה בכנרת כשהיחיד שהקדים אותו היה אנדריי מייברג. מילה לשי: כל מי שרוצה בטובת הטריאתלון הישראלי ירצה בהצלחתך. הצלחתך תיהיה קרש קפיצה לכל ספורטאי הענף. אישית אני חושב שנעשה כאן סוג של צדק. כיום,מבין הטריאתלטים ההישגים בארץ, אתה הוותיק מכולם ורוב המתחרים שלך טרם ידעו מה זה טריאתלון כשאתה כבר השתתפת בתחרויות וחזרת הביתה עם מתכות ופלסטיקים שהעידו על היכולת הטמונה ברגלייך. התמדתך לאורך 12 השנים האחרונות מעידה על יכולת אירובית מרשימה.צא והצלח וצפה לביקור של כתב (לא אני אבל לחשתי לגורמים)ואם יתאים לך לבוא ולגהץ עליות בצפון תרים טלפון לתיאום ומובטח לך אירוח מושלם. יאיר

yuvalhets

New member
יאיר, אני חושב שתסכים איתי ש...

במקרה כמו של שי, היכולת אינה רק זו הטמונה ברגליו שי, אלא לא פחות בראשו. כדי לשגע את הרגליים כל כך הרבה, יש צורך בראש שישלוט. אחלה.

dana shtainberg

New member
אגב שי אני זו שצעקה לך ליד בית ירח

ראיתי שנבהלת =מישהו יודע מי אתה חברות שלי נבהלו עוד יותר שאני מכירה חצי מהרצים... המון המון המון בהצלחה מכל משפחת שטיינברג

למעלה